EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reuters: Iranul a furnizat Rusiei aproape 400 de rachete balistice de la inceputul acestui an. Cum au ajuns la destinatar

publicat 2024-02-21 20:15:18 (ProTV)
Reuters: Iranul a furnizat Rusiei aproape 400 de rachete balistice de la inceputul acestui an. Cum au ajuns la destinatar Iranul a furnizat Rusiei în cele nici doua luni care au trecut de la începutul anului un numar mare de rachete balistice sol-sol puternice, au declarat sase surse pentru Reuters. ...continuare.

De ce sunt produsele marca proprie ale magazinelor mai ieftine si cu 30%. Tot mai multi romani le aleg

publicat 2024-02-21 20:15:18 (ProTV)
De ce sunt produsele marca proprie ale magazinelor mai ieftine si cu 30%. Tot mai multi romani le aleg Scumpirile din ultimii ani îi determina pe oameni sa aleaga produsele marca proprie ale magazinelor. Sunt mai ieftine, iar unele depasesc uneori în vânzari chiar si branduri de renume.   ...continuare.

Politia germana a deschis o ancheta dupa descoperirea unor antichitati provenite din Siria in casa unui cetatean

publicat 2024-02-21 20:15:18 (ProTV)
Politia germana a deschis o ancheta dupa descoperirea unor antichitati provenite din Siria in casa unui cetatean Politia germana a anuntat miercuri deschiderea unei anchete dupa descoperirea la domiciliul unui cetatean a unei colectii suspecte de antichitati din Orientul Mijlociu.   ...continuare.

Companiile din Romania au ajuns in situatia in care incurajeaza nepotismul. Angajatii sunt indemnati sa isi aduca copiii

publicat 2024-02-21 20:15:18 (ProTV)
Companiile din Romania au ajuns in situatia in care incurajeaza nepotismul. Angajatii sunt indemnati sa isi aduca copiii Aproape o treime din locurile de munca vacante sunt în fabricile de productie, potrivit Institutului National de Statistica.   ...continuare.

Veste buna pentru fermierii romani care au accesat Programul Tomata. Oamenii vor primi mai repede o parte din bani

publicat 2024-02-21 20:15:18 (ProTV)
Veste buna pentru fermierii romani care au accesat Programul Tomata. Oamenii vor primi mai repede o parte din bani Fermierii români care au accesat Programul Tomata vor primi mai repede o parte din bani. ...continuare.

Spitalele sunt obligate sa colecteze medicamentele expirate, dar in lipsa de norme. "Nu sunt precizari clare in lege"

publicat 2024-02-21 20:15:18 (ProTV)
Spitalele sunt obligate sa colecteze medicamentele expirate, dar in lipsa de norme. Nu sunt precizari clare in lege Colectarea medicamentelor expirate de catre spitale se face pe sarite sau deloc. ...continuare.

"Sper cu adevarat ca s-au luat masurile necesare". Ce spune un general roman despre deciziile CSAT

publicat 2024-02-21 20:00:11 (ProTV)
Sper cu adevarat ca s-au luat masurile necesare. Ce spune un general roman despre deciziile CSAT Armata româna se întareste. Autoritatile au luat masuri pentru a asigura cadrul legal care sa raspunda cerintelor de aparare.   ...continuare.

Romanii vor putea cere despagubiri statului daca se imbolnavesc din cauza aerului poluat

publicat 2024-02-21 20:00:11 (ProTV)
Romanii vor putea cere despagubiri statului daca se imbolnavesc din cauza aerului poluat Românii le vor putea cere autoritatilor despagubiri în instanta daca se îmbolnavesc din cauza aerului poluat, potrivit unei directive europene.   ...continuare.

Astronomii au descoperit o gaura neagra care inghite un Soare pe zi

publicat 2024-02-21 19:30:18 (ProTV)
Astronomii au descoperit o gaura neagra care inghite un Soare pe zi Astronomii au identificat o gaura neagra supermasiva care absoarbe echivalentul unui Soare pe zi, în inima celui mai luminos quasar observat vreodata, conform unui studiu publicat în revista Nature. ...continuare.

Cetatea Soimos din Arad risca sa dispara din neglijenta. Unul din zidurile monumentului din secolul XIII s-a prabusit

publicat 2024-02-21 19:30:18 (ProTV)
Cetatea Soimos din Arad risca sa dispara din neglijenta. Unul din zidurile monumentului din secolul XIII s-a prabusit Unul dintre zidurile stravechii cetati Soimos din judetul Arad s-a prabusit, pentru ca autoritatile nu au reusit sa reabiliteze monumentul.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.