EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce spune primarul din Otopeni despre dezastrul ecologic din Tunari. "Apa este testata lunar. Analizele spun ca este curata"

publicat 2024-02-22 17:45:22 (ProTV)
Ce spune primarul din Otopeni despre dezastrul ecologic din Tunari. Apa este testata lunar. Analizele spun ca este curata Dezastrul ecologic din Tunari, de lânga Bucuresti, a scos sute de oameni în strada. Pentru ca statia de epurare din zona nu mai face fata, apa din puturile localnicilor a ajuns sa fie contaminata cu bacterii.   ...continuare.

Razie si campanie de constientizare in Prahova. Ce fel de fotografii le-au aratat politistii soferilor sanctionati

publicat 2024-02-22 17:45:21 (ProTV)
Razie si campanie de constientizare in Prahova. Ce fel de fotografii le-au aratat politistii soferilor sanctionati Politistii din Prahova au tinut seama de forta imaginilor socante într-o razie pe care au facut-o, joi, pe DN1B, la Valea Calugareasca. ...continuare.

O femeie a fost atacata de un caine lasat liber pe strada, in Alba Iulia. Ce au surprins camerele de supraveghere | VIDEO

publicat 2024-02-22 17:30:31 (ProTV)
O femeie a fost atacata de un caine lasat liber pe strada, in Alba Iulia. Ce au surprins camerele de supraveghere | VIDEO O femeie de 74 de ani din Alba Iulia a fost atacata de un câine, lasat liber pe strada. ...continuare.

Situatie revoltatoare in timpul procesului lui Vlad Pascu. Judecatoarea a intrebat daca tanarul mort in accident e in sala

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
Situatie revoltatoare in timpul procesului lui Vlad Pascu. Judecatoarea a intrebat daca tanarul mort in accident e in sala Durere si indignare, joi, la primul termen de judecata în procesul lui Vlad Pascu, tânarul care, vara trecuta, aflat sub influenta substantelor interzise, a intrat cu masina într-un grup de studenti si a ucis doi dintre ei. ...continuare.

Rusia a bifat un nou succes pe frontul din Ucraina. Ofensiva trupelor lui Putin, greu de oprit

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
Rusia a bifat un nou succes pe frontul din Ucraina. Ofensiva trupelor lui Putin, greu de oprit Armata rusa a afirmat joi ca si-a impus controlul asupra satului Pobeda, în estul Ucrainei, o noua revendicare de cucerire la câteva zile dupa cea a orasului Avdiivka, în fata unei armate ucrainene care se confrunta cu penurii de arme. ...continuare.

Dosar penal in cazul femeii din Iasi care loveste cu piciorul o statuie expusa in centrul orasului

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
Dosar penal in cazul femeii din Iasi care loveste cu piciorul o statuie expusa in centrul orasului Politistii ieseni au întocmit dosar penal pentru distrugere, dupa ce în spatiul public au aparut imagini care arata cum o femeie loveste cu piciorul o statuie expusa în centrul Iasiului.   ...continuare.

Putin a prins "aripi" si transmite un semnal Occidentului. Liderul Kremlinului a zburat la bordul unui bombardier nuclear

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
Putin a prins aripi si transmite un semnal Occidentului. Liderul Kremlinului a zburat la bordul unui bombardier nuclear Presedintele rus Vladimir Putin a zburat, joi, la bordul unui bombardier nuclear modernizat Tu-160M, într-o actiune care probabil va fi interpretata în Occident ca fiind o avertizare cu privire la capacitatile nucleare ale Moscovei. ...continuare.

(P) Explorand lumea jocurilor: Cum sa te bucuri de oferte fara depunere si sa joci responsabil

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
(P) Explorand lumea jocurilor: Cum sa te bucuri de oferte fara depunere si sa joci responsabil Într-o lume unde optiunile de divertisment online sunt nenumarate, jocurile de noroc la casino online s-au impus ca o forma populara de relaxare. ...continuare.

(P) Intuitie sau analiza statistica - care element este mai important pentru pronosticurile sportive

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
(P) Intuitie sau analiza statistica - care element este mai important pentru pronosticurile sportive De la plasarea primului pariu sportiv în 1635 si pâna în 2024, piata de profil a ajuns la o cota de 155.5 miliarde de dolari. ...continuare.

Un sofer din Braila a fost prins beat, cu o adevarata avere in masina. Surpriza din portbagaj

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
Un sofer din Braila a fost prins beat, cu o adevarata avere in masina. Surpriza din portbagaj O adevarata avere au gasit aseara politistii din Braila în masina unui barbat de 38 de ani, pe care l-au tras pe dreapta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.