EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Este orasul nostru rusesc-rusesc". Medvedev anunta tintele Rusiei

publicat 2024-02-22 18:30:16 (ProTV)
Este orasul nostru rusesc-rusesc. Medvedev anunta tintele Rusiei Trupele rusesti vor merge mult mai departe în Ucraina, cucerind orasul Odesa din sudul tarii si ar putea chiar sa avanseze într-o zi pâna în capitala Kiev, a declarat joi fostul presedinte si premier rus Dmitri Medvedev, relateaza Reuters. ...continuare.

Cel mai bogat sat din Romania, unde Ferrari-ul e considerat "vechitura". Putini romani stiu de existenta lui

publicat 2024-02-22 18:30:16 (ProTV)
Cel mai bogat sat din Romania, unde Ferrari-ul e considerat vechitura. Putini romani stiu de existenta lui Un sat din Ardeal este catolgat ca fiind drept cel mai bogat din România, însa putini români au auzit despre el si despre viata luxoasa de acolo. ...continuare.

Ce spune primarul din Otopeni despre dezastrul ecologic din Tunari. "Apa este testata lunar. Analizele spun ca este curata"

publicat 2024-02-22 17:45:22 (ProTV)
Ce spune primarul din Otopeni despre dezastrul ecologic din Tunari. Apa este testata lunar. Analizele spun ca este curata Dezastrul ecologic din Tunari, de lânga Bucuresti, a scos sute de oameni în strada. Pentru ca statia de epurare din zona nu mai face fata, apa din puturile localnicilor a ajuns sa fie contaminata cu bacterii.   ...continuare.

Razie si campanie de constientizare in Prahova. Ce fel de fotografii le-au aratat politistii soferilor sanctionati

publicat 2024-02-22 17:45:21 (ProTV)
Razie si campanie de constientizare in Prahova. Ce fel de fotografii le-au aratat politistii soferilor sanctionati Politistii din Prahova au tinut seama de forta imaginilor socante într-o razie pe care au facut-o, joi, pe DN1B, la Valea Calugareasca. ...continuare.

O femeie a fost atacata de un caine lasat liber pe strada, in Alba Iulia. Ce au surprins camerele de supraveghere | VIDEO

publicat 2024-02-22 17:30:31 (ProTV)
O femeie a fost atacata de un caine lasat liber pe strada, in Alba Iulia. Ce au surprins camerele de supraveghere | VIDEO O femeie de 74 de ani din Alba Iulia a fost atacata de un câine, lasat liber pe strada. ...continuare.

Situatie revoltatoare in timpul procesului lui Vlad Pascu. Judecatoarea a intrebat daca tanarul mort in accident e in sala

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
Situatie revoltatoare in timpul procesului lui Vlad Pascu. Judecatoarea a intrebat daca tanarul mort in accident e in sala Durere si indignare, joi, la primul termen de judecata în procesul lui Vlad Pascu, tânarul care, vara trecuta, aflat sub influenta substantelor interzise, a intrat cu masina într-un grup de studenti si a ucis doi dintre ei. ...continuare.

Rusia a bifat un nou succes pe frontul din Ucraina. Ofensiva trupelor lui Putin, greu de oprit

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
Rusia a bifat un nou succes pe frontul din Ucraina. Ofensiva trupelor lui Putin, greu de oprit Armata rusa a afirmat joi ca si-a impus controlul asupra satului Pobeda, în estul Ucrainei, o noua revendicare de cucerire la câteva zile dupa cea a orasului Avdiivka, în fata unei armate ucrainene care se confrunta cu penurii de arme. ...continuare.

Dosar penal in cazul femeii din Iasi care loveste cu piciorul o statuie expusa in centrul orasului

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
Dosar penal in cazul femeii din Iasi care loveste cu piciorul o statuie expusa in centrul orasului Politistii ieseni au întocmit dosar penal pentru distrugere, dupa ce în spatiul public au aparut imagini care arata cum o femeie loveste cu piciorul o statuie expusa în centrul Iasiului.   ...continuare.

Putin a prins "aripi" si transmite un semnal Occidentului. Liderul Kremlinului a zburat la bordul unui bombardier nuclear

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
Putin a prins aripi si transmite un semnal Occidentului. Liderul Kremlinului a zburat la bordul unui bombardier nuclear Presedintele rus Vladimir Putin a zburat, joi, la bordul unui bombardier nuclear modernizat Tu-160M, într-o actiune care probabil va fi interpretata în Occident ca fiind o avertizare cu privire la capacitatile nucleare ale Moscovei. ...continuare.

(P) Explorand lumea jocurilor: Cum sa te bucuri de oferte fara depunere si sa joci responsabil

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
(P) Explorand lumea jocurilor: Cum sa te bucuri de oferte fara depunere si sa joci responsabil Într-o lume unde optiunile de divertisment online sunt nenumarate, jocurile de noroc la casino online s-au impus ca o forma populara de relaxare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.