EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




AFP: Icon of the Seas, cea mai mare nava de croaziera noua din lume, a plecat din portul Miami

publicat 2024-01-28 12:30:03 (Bursa)
AFP: Icon of the Seas, cea mai mare nava de croaziera noua din lume, a plecat din portul Miami Cea mai mare nava de croaziera din lume, Icon of the Seas, apartinand companiei Royal Caribbean, a plecat sambata din portul Miami (Florida), pentru calatoria sa inaugurala in Caraibe, in ciuda acuzatiilor ca ar fi neprietenoasa cu mediul inconjurator, ...continuare.

Wall Street Journal: Administratia Biden urmeaza sa acorde subventii de miliarde de dolari marilor producatori de cipuri

publicat 2024-01-28 12:30:03 (Bursa)
Wall Street Journal: Administratia Biden urmeaza sa acorde subventii de miliarde de dolari marilor producatori de cipuri Administratia Biden urmeaza sa acorde subventii de miliarde de dolari companiilor de top producatoare de semiconductori, inclusiv Intel si Taiwan Semiconductor Manufacturing Co, in saptamanile urmatoare, pentru a ajuta la construirea de noi fabrici in Statele Unite, ...continuare.

The Guardian: Retailerul britanic John Lewis Partnership va desfiinta 11.000 de locuri de munca in cinci ani

publicat 2024-01-28 12:30:03 (Bursa)
The Guardian: Retailerul britanic John Lewis Partnership va desfiinta 11.000 de locuri de munca in cinci ani Retailerul britanic John Lewis Partnership, proprietarul John Lewis si Waitrose, ia in considerare reducerea a pana la 11.000 de locuri de munca in urmatorii cinci ani ...continuare.

AFP: Iranul anunta ca a trimis pentru prima oara in mod simultan trei sateliti in spatiu

publicat 2024-01-28 12:30:03 (Bursa)
AFP: Iranul anunta ca a trimis pentru prima oara in mod simultan trei sateliti in spatiu Iranul anunta duminica faptul ca a trimis pentru prima oara, in mod simultan, trei sateliti pe orbita, o noua etapa a dezvoltarii activitatilor aerospatiale iraniene, in pofida unor sanctiuni impuse de Occident ...continuare.

Dumitru Chisalita:'Inverzirea gazelor', noua provocare pentru Romania

publicat 2024-01-28 11:45:02 (Bursa)
Dumitru Chisalita:'Inverzirea gazelor', noua provocare pentru Romania Ministerul Energiei pregateste un nou apel pentru productia de hidrogen, care ar putea fi lansat in a doua parte a acestui an. Anuntul a fost facut de ministrul Sebastian Burduja, la conferinta 'Gazele viitorului. Hidrogenul si stocarea carbonului in energetica romaneasca', organizat de Asociatia Energia Inteligenta ...continuare.

Dumitru Chisalita: Prioritatile Asociatiei Energia Inteligenta pentru urmatorii 4 ani

publicat 2024-01-28 11:45:02 (Bursa)
Dumitru Chisalita: Prioritatile Asociatiei Energia Inteligenta pentru urmatorii 4 ani Anul 2024 este unul marcat de planuri mari pentru Asociatia Energia Inteligenta (AEI). Ne-am propus sa continuam proiectele care ne-au consacrat si sa punem un mare accent pe cele educationale, de informare, responsabilizare si crestere a rezilientei ...continuare.

NYT: Negociatorii americani, aproape de un acord pentru eliberarea treptata a ostaticilor Hamas

publicat 2024-01-28 11:30:03 (Bursa)
NYT: Negociatorii americani, aproape de un acord pentru eliberarea treptata a ostaticilor Hamas Negociatorii au redactat un acord provizoriu care reuneste cererile israeliene si ale Hamas si care ar permite eliberarea celorlalti ostatici si intreruperea ostilitatilor timp de pana la doua luni ...continuare.

Agentii de presa: Fossil iese de pe piata smartwatch-urilor

publicat 2024-01-28 11:30:03 (Bursa)
Agentii de presa: Fossil iese de pe piata smartwatch-urilor Fossil, unul din producatorii traditionali de ceasuri care si-a incercat norocul si pe piata de smartwatch-uri, anunta ca o va parasi pe aceasta din urma ...continuare.

Bloomberg: MacKenzie Scott si-a redus participatia la Amazon cu actiuni de 10 miliarde de dolari

publicat 2024-01-28 11:30:03 (Bursa)
Bloomberg: MacKenzie Scott si-a redus participatia la Amazon cu actiuni de 10 miliarde de dolari MacKenzie Scott, fosta sotie a fondatorului Amazon.com, miliardarul Jeff Bezos, a vandut anul trecut 65,3 milioane de actiuni la gigantul comertului electronic, in valoare de circa 10 miliarde de dolari ...continuare.

Reuters: Rusia a lansat atacuri cu drone si rachete care au vizat infrastructuri civile din Ucraina

publicat 2024-01-28 11:30:03 (Bursa)
Reuters: Rusia a lansat atacuri cu drone si rachete care au vizat infrastructuri civile din Ucraina Rusia a lansat atacuri cu drone si rachete care au vizat infrastructuri civile si critice in zone extinse din Ucraina, au anuntat, duminica, Fortele Aeriene de la Kiev ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.