EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Desi a fost eliminata in primul tur la Australian Open, Sorana Cirstea a urcat in clasamentul WTA » E aproape de cea mai buna clasare a carierei

publicat 2024-01-29 15:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Desi a fost eliminata in primul tur la Australian Open, Sorana Cirstea a urcat in clasamentul WTA » E aproape de cea mai buna clasare a carierei Desi a fost eliminata inca din primul tur la Australian Open, Sorana Cirstea (33 de ani) a urcat in clasamentul mondial al tenisului feminin.Sorana a fost invinsa atunci de Yafan Wang (29 de ani, 94 WTA), din China, scor 6-0, 5-7, 2-6, desi a condus cu 1-0 la seturi si cu 4-1 in setul secund. ... ...continuare.

Omul care a lucrat cu Michael Schumacher e sigur: "Niciun om in istorie nu a primit ingrijiri ca el"

publicat 2024-01-29 15:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Omul care a lucrat cu Michael Schumacher e sigur: Niciun om in istorie nu a primit ingrijiri ca el Nicholas Fry, cel care in 2010 era sef la Mercedes cand Michael Schumacher semna cu echipa germana, a vorbit despre fostul mare pilot.Pe 29 decembrie 2013, in urma 10 ani, fostul mare pilot Michael Schumacher a suferit un grav accident in timp ce se afla la schi. De atunci, familia l-a tinut departe de viata publica si nu au aparut informatii despre starea lui. ... ...continuare.

Revine la prima dragoste » Geanina Ilies a facut anuntul oficial dupa 8 ani de pauza: "Va voi da intalnire zilnic"

publicat 2024-01-29 15:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Revine la prima dragoste » Geanina Ilies a facut anuntul oficial dupa 8 ani de pauza: Va voi da intalnire zilnic Geanina Ilies revine pe micile ecrane incepand din 5 februarie. Aceasta va aduce pe micile ecrane noutatile din zona mondena, zilnic, de luni pana duminica, de la ora 14.00, la Antena Stars.Geanina Ilies a intrat in televiziune in 2008, la Prima TV, ca prezentatoare a stirilor din sport. Dupa doar ani a facut transferul la Antena 1, unde a prezentat tot sport, apoi a fost gazda Observator. ... ...continuare.

Ingrijorare imensa la FRF! Weekend de cosmar pentru Edward Iordanescu » Probleme majore pentru "tricolori" inainte de Euro

publicat 2024-01-29 15:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ingrijorare imensa la FRF! Weekend de cosmar pentru Edward Iordanescu » Probleme majore pentru tricolori inainte de Euro Romania merge la Campionatul European din Germania dupa 8 ani de pauza, dar selectionerul Edward Iordanescu are probleme majore in ceea ce priveste jucatorii care evolueaza in strainatate # Cei mai importanti fotbalisti sunt rezerve si joaca putin sau deloc, iar cei care prind mai multe minute nu fac parte dintr-un prim "11" cu care sa atacam iesirea din grupe de la Euro 2024.Edward Iordanescu n-are deloc liniste. ... ...continuare.

Insolventa in afaceri: ghilotina sau plasa de siguranta?

publicat 2024-01-29 15:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Insolventa in afaceri: ghilotina sau plasa de siguranta? Insolventa este un termen care ingrijoreaza si afecteaza adesea mediul de afaceri, generand incertitudine si temeri. Este considerata de unii ca o ghilotina care poate taia fara mila sansele de supravietuire ale unei companii, in timp ce altii o privesc ca pe o plasa de siguranta menita sa ofere o sansa de reabilitare si refacere. ... ...continuare.

Bucuria Frantei, dezamagire daneza dupa finala Campionatului European: "Mi s-a parut dezgustator!"

publicat 2024-01-29 15:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Bucuria Frantei, dezamagire daneza dupa finala Campionatului European: Mi s-a parut dezgustator! Franta a castigat finala europeana cu Danemarca, 33-31, iar interul dreapta danez Mathias Gidsel a devenit golgheterul Campionatului European cu 54 de goluri. Titlul de MVP i-a revenit francezului Nedim Remili.O finala cu emotii si prelungiri a stabilit duminica seara ca Franta este din nou campioana europeana, la distanta de un deceniu de precedentul triumf. ... ...continuare.

Dan Sucu o ataca pe Dinamo: "A pus judecatorul intr-o situatie absolut jenanta" » Ce le promite fanilor rapidisti

publicat 2024-01-29 15:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Sucu o ataca pe Dinamo: A pus judecatorul intr-o situatie absolut jenanta » Ce le promite fanilor rapidisti Dan Sucu, actionarul majoritar de la Rapid, a reactionat dupa scandalul legat de biletele pentru fanii giulesteni, la meciul cu Dinamo.Rapid nu a avut parte de sustinerea fanilor la meciul cu Dinamo ca urmare a unui protest al acestora. Suporterii au fost nemultumiti ca Dinamo le-a dat doar 2.800 de bilete, la inelul 3 al Arenei Nationale, si au decis sa nu vina deloc la meci. ... ...continuare.

Horatiu Moldovan, titular la Atletico Madrid? » Dorit de mai multe cluburi din Premier League, Jan Oblak ar putea parasi echipa lui Simeone

publicat 2024-01-29 15:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Horatiu Moldovan, titular la Atletico Madrid? » Dorit de mai multe cluburi din Premier League, Jan Oblak ar putea parasi echipa lui Simeone Jan Oblak (31 de ani), titularul din poarta lui Atletico Madrid, poate parasi clubul din capitala Spaniei la sfarsitul acestui sezon.Slovenul este unul dintre cei mai apreciati portari din lume, iar multe echipe din Premier League si-au aratat interesul pentru acesta in ultima perioada.Manchester United vrea sa-l transfere pe Jan OblakManchester United este pregatita sa-l transfere pe Jan Oblak in vara anului 2024, sustine fichajes.net. ... ...continuare.

Marturie socanta facuta de jucatorul care a stat 26 de zile in coma: "As fi preferat sa mor daca trebuia sa ma las de fotbal!"

publicat 2024-01-29 15:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Marturie socanta facuta de jucatorul care a stat 26 de zile in coma: As fi preferat sa mor daca trebuia sa ma las de fotbal! Sergio Rico (30 de ani), portarul lui PSG, ce a fost la un pas de moarte dupa gravul accident suferit in timpul unui pelerinaj, declara ca "fotbalul este viata mea si ma simt foarte norocos ca am scapat. S-a intamplat un miracol! Imi venea sa sar din pat cand doctorii mi-au spus ca voi mai putea apara". ... ...continuare.

Top 5 strategii de marketing pe care le poti implementa alaturi de o casa de productie video

publicat 2024-01-29 14:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Top 5 strategii de marketing pe care le poti implementa alaturi de o casa de productie video Cu toate aceste aspecte, si nu numai, te ajuta o casa de productie video, formata dintr-o echipa de oameni care au experienta si cunostintele necesare pentru a duce orice afacere pe culmile succesului. Descopera, in continuare, doar 5 dintre cele mai eficiente strategii de marketing care te vor ajuta sa aduni cat mai multi clienti de partea ta.1. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.