EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Surprize pentru angajate cu ocazia zilei de 8 martie. Doamnele si domnisoarele primesc o zi libera platita sau carduri cadou

publicat 2024-03-04 13:15:17 (ProTV)
Surprize pentru angajate cu ocazia zilei de 8 martie. Doamnele si domnisoarele primesc o zi libera platita sau carduri cadou Am intrat în luna femeii, iar daca barbatii mai au timp sa decida cu ce cadouri pot sa îsi suprinda iubitele, sotiile sau mamele, de 8 martie companiile au pregatit deja surprize pentru angajate. ...continuare.

Sicriul cu trupul neinsufletit al scriitorului Dinu Sararu a fost depus la Teatrul National. Cand si unde va fi inmormantat

publicat 2024-03-04 13:15:17 (ProTV)
Sicriul cu trupul neinsufletit al scriitorului Dinu Sararu a fost depus la Teatrul National. Cand si unde va fi inmormantat Sicriul cu trupul neînsufletit al scriitorului Dinu Sararu a fost depus astazi la Teatrului National din Bucuresti. Omul de cultura s-a stins din viata sâmbata, la vârsta de 92 de ani. ...continuare.

La 10 zile dupa tragedia din Valencia, un nou incendiu a ucis trei oameni intr-un bloc langa Alicante. VIDEO

publicat 2024-03-04 13:15:17 (ProTV)
La 10 zile dupa tragedia din Valencia, un nou incendiu a ucis trei oameni intr-un bloc langa Alicante. VIDEO Trei persoane, doi adulti si un copil, au murit în noaptea de duminica spre luni într-un incendiu izbucnit într-un bloc de apartamente în Villajoyosa, lânga Alicante (sud-estul Spaniei).   ...continuare.

Accident intre 3 camioane care faceau parte dintr-un convoi militar ce se indrepta spre Mihail Kogalniceanu

publicat 2024-03-04 13:15:17 (ProTV)
Accident intre 3 camioane care faceau parte dintr-un convoi militar ce se indrepta spre Mihail Kogalniceanu Trei camioane care faceau parte dintr-un convoi militar ce se îndrepta spre Mihail Kogalniceanu au fost implicate într-un accident rutier. Din fericire, în urma impactului nu au rezultat victime. ...continuare.

"Negocierile au esuat". Mecanicii de locomotiva din Germania vor lansa un nou val de greve incepand de joi

publicat 2024-03-04 13:15:17 (ProTV)
Negocierile au esuat. Mecanicii de locomotiva din Germania vor lansa un nou val de greve incepand de joi Mecanicii de locomotiva din Germania vor lansa un nou val de greve, începând de joi dimineata, a declarat luni presedintele Sindicatului mecanicilor de locomotiva (GDL), Claus Weselsky. ...continuare.

LIVE Simulare BAC 2024. Rezolvarea subiectelor la Limba romana. Baremul si raspunsurile corecte

publicat 2024-03-04 13:15:17 (ProTV)
LIVE Simulare BAC 2024. Rezolvarea subiectelor la Limba romana. Baremul si raspunsurile corecte Subiectele primite de elevii care au sustinut simularea la BAC 2024 la Limba româna sunt rezolvate live de profesoara Cristina Gavrilita de la Centrul Educational Unirea. Rezolvarea este transmisa live pe stirileprotv.ro. ...continuare.

Scandalul de spionaj in Germania: Kremlinul acuza Occidentul de implicare directa in razboiul din Ucraina

publicat 2024-03-04 13:15:17 (ProTV)
Scandalul de spionaj in Germania: Kremlinul acuza Occidentul de implicare directa in razboiul din Ucraina Kremlinul denunta luni o ”implicare directa” a Occidentului în Razboiul din Ucraina, în urma difuzarii pe retele de socializare, în Rusia, a unor discutii între ofiteri germani despre livrari de armament Ucrainei, relateaza AFP. ...continuare.

Vecinii galagiosi pot fi amendati si cu 12.000 lei. S-au dublat sanctiunile pentru locatarii care tulbura linistea

publicat 2024-03-04 11:45:18 (ProTV)
Vecinii galagiosi pot fi amendati si cu 12.000 lei. S-au dublat sanctiunile pentru locatarii care tulbura linistea Vecinii galagiosi pot fi amendati si cu 12.000 de lei, iar toate sanctiunile pentru locatarii care tulbura linistea s-au dublat, potrivit uui proiect de lege care urmeaza sa fie aprobat de Senat.   ...continuare.

Trafic feroviar oprit intr-o regiune din Rusia dupa o explozie in urma "interventiei unor persoane neautorizate"

publicat 2024-03-04 11:45:18 (ProTV)
Trafic feroviar oprit intr-o regiune din Rusia dupa o explozie in urma interventiei unor persoane neautorizate Traficul feroviar a fost suspendat luni în regiunea rusa Samara (Volga), în urma unei ”explozii” pe un pod feroviar, potrivit agentiilor ruse de presa, care citeaza serviciile de salvare, relateaza AFP. ...continuare.

Cum e sa lucrezi pentru MI6: "Este mult mai palpitant decat in filmele cu James Bond". Q este chiar o femeie

publicat 2024-03-04 11:45:18 (ProTV)
Cum e sa lucrezi pentru MI6: Este mult mai palpitant decat in filmele cu James Bond. Q este chiar o femeie Sa lucrezi pentru MI6, serviciul de informatii externe al guvernului Regatului Unit, poate fi mult mai palpitant decât ceea ce vedem într-un film cu James Bond, iar Q, seful directiei tehnologice, chiar este o femeie.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.