EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Carambol cu 5 autoturisme pe A3, la intrarea in Bucuresti. Traficul rutier este restrictionat

publicat 2024-03-03 19:45:13 (ProTV)
Carambol cu 5 autoturisme pe A3, la intrarea in Bucuresti. Traficul rutier este restrictionat Traficul rutier este restrictionat duminica seara la intrarea în Capitala de pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci autoturisme. ...continuare.

Scrumbia aduce belsug in plasele pescarilor din Constanta. Cat costa un kilogram din pestele atat de apreciat de romani

publicat 2024-03-03 19:45:13 (ProTV)
Scrumbia aduce belsug in plasele pescarilor din Constanta. Cat costa un kilogram din pestele atat de apreciat de romani Este belsug în plasele pescarilor de pe litoralul românesc. Delicioasa scrumbie de Marea Neagra, un peste rar altadata, a aparut în bancuri numeroase în apele noastre.   ...continuare.

In Romania spitalelor care ard, Bucurestiul are unul singur cu autorizatie. Sistemul e ocupat cu spagile: "M-am scarbit"

publicat 2024-03-03 19:15:12 (ProTV)
In Romania spitalelor care ard, Bucurestiul are unul singur cu autorizatie. Sistemul e ocupat cu spagile: M-am scarbit Coruptie cronica, PARTEA III-a. Din 19 spitale administrate de primarie în Capitala, doar unul are autorizatie de functionare de la pompieri. Oricând un dezastru se poate întâmpla în celalalte. ...continuare.

Revoltator. Cum "se lua spaga" la un spital din Bucuresti: "5 la suta la facturile platite daca le plateau mai repede"

publicat 2024-03-03 18:45:09 (ProTV)
Revoltator. Cum se lua spaga la un spital din Bucuresti: 5 la suta la facturile platite daca le plateau mai repede Coruptie cronica, PARTEA I. Sali de operatie si terapie intensiva pline de moloz, cladiri care stau sa cada peste pacienti, echipamente medicale vitale... lipsa.   ...continuare.

Cine este Cristian Pluta, veriga umana dintr-un lant complicat al coruptiei, care facea bani grei pe seama spitalelor

publicat 2024-03-03 18:45:09 (ProTV)
Cine este Cristian Pluta, veriga umana dintr-un lant complicat al coruptiei, care facea bani grei pe seama spitalelor Coruptie cronica, PARTEA II-a. Spitalul Cantacuzino a avut proiect pentru ridicarea unei noi cladiri la standarde actuale. Nu s-a întâmplat, pentru ca angajatii din ASSMB, Administratia Spitalelor Bucuresti, nu si-au dat interesul.   ...continuare.

Orasul din Romania cu peste 800 de magnolii. Unde le gasesesti si cand infloreste cea mai "instagramabila" floare

publicat 2024-03-03 18:45:09 (ProTV)
Orasul din Romania cu peste 800 de magnolii. Unde le gasesesti si cand infloreste cea mai instagramabila floare Primavara aduce o explozie de culoare si parfum în natura, iar magnoliile sunt unele dintre cele mai spectaculoase si mai iubite flori în aceasta perioada. ...continuare.

Gustari sanatoase, recomandate de specialistii in alimentatie. Care sunt beneficiile snack-urilor

publicat 2024-03-03 18:45:09 (ProTV)
Gustari sanatoase, recomandate de specialistii in alimentatie. Care sunt beneficiile snack-urilor Înca nu ai integrat gustarile în meniul tau zilnic? Desi poate parea dificil sa consumi 2 gustari pe lânga cele 3 mese principale, acest obicei îti face, de fapt, viata mai usoara si alimentatia mai echilibrata. ...continuare.

Simulare Bacalaureat 2024. Mesaj al ministrul Educatiei, Ligia Deca, pentru elevi: "Vom folosi feedbackul"

publicat 2024-03-03 18:30:10 (ProTV)
Simulare Bacalaureat 2024. Mesaj al ministrul Educatiei, Ligia Deca, pentru elevi: Vom folosi feedbackul Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a transmis, duminica, un mesaj înaintea simularii examenului de bacalaureat, probele urmând a începe luni, 4 martie 2024. ...continuare.

Ion Iliescu a implinit 94 de ani. Interviu inedit: "Nu am vrut ca Romania sa fie experimentul nord-coreean al lui Ceausescu"

publicat 2024-03-03 18:15:23 (ProTV)
Ion Iliescu a implinit 94 de ani. Interviu inedit: Nu am vrut ca Romania sa fie experimentul nord-coreean al lui Ceausescu Fostul presedinte al României, Ion Iliescu, a acordat un interviu inedit consilierului sau, Ionut Vulpescu, fost ministru al Culturii si deputat, într-un podcast pe care acesta l-a publicat pe blogul presedintelui de onoare al PSD. ...continuare.

Un tanar de 18 ani si trei minori, arestati pentru ca ar fi planuit un atentat terorist in Belgia

publicat 2024-03-03 18:15:23 (ProTV)
Un tanar de 18 ani si trei minori, arestati pentru ca ar fi planuit un atentat terorist in Belgia Politia belgiana a arestat duminica un adult si trei minori, suspectati ca au facut schimb de mesaje cu privire la planificarea unui "atentat terorist", a confirmat pentru AFP parchetul federal responsabil cu aceasta ancheta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.