EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




CNBC: Vanzarile Apple s-au prabusit in China in ultimul trimestru din 2023

publicat 2024-02-03 09:45:04 (Bursa)
CNBC: Vanzarile Apple s-au prabusit in China in ultimul trimestru din 2023 Apple se confrunta cu noi provocari in China, una dintre cele mai importante piete ale sale, vanzarile sale pe aceasta piata scazand in ultimul trimestru al anului 2023 cu aproape 13%, la 20,8 miliarde de dolari. ...continuare.

Zelenski: 'Inca doua sisteme de aparare antiaeriana care doboara orice au ajuns in Ucraina'

publicat 2024-02-03 09:45:04 (Bursa)
Zelenski: 'Inca doua sisteme de aparare antiaeriana care doboara orice au ajuns in Ucraina' Presedintele Volodimir Zelenski le-a spus vineri seara compatriotilor ca 'principala stire' a zilei este ca Ucraina tocmai a primit doua sisteme de aparare antiaeriana 'care doboara orice' si care, chiar daca nu 'apara complet' teritoriul tarii, vor apara anumite regiuni. ...continuare.

Lucian Bode: 'Modelul liberal de guvernare si de a face administratie este unul de succes'

publicat 2024-02-03 09:45:04 (Bursa)
Lucian Bode: 'Modelul liberal de guvernare si de a face administratie este unul de succes' Secretarul general PNL, Lucian Bode, a afirmat, vineri, la sedinta extraordinara a Comitetului de Coordonare Judetean al PNL Olt, ca modelul liberal de guvernare si de a face administratie este unul de succes. 'Noi suntem originalul, altii sunt copia', a sustinut el. ...continuare.

CNN: Armata SUA a bombardat Irakul si Siria, dupa atacul cu drona din Iordania

publicat 2024-02-03 09:30:02 (Bursa)
CNN: Armata SUA a bombardat Irakul si Siria, dupa atacul cu drona din Iordania *ACTUALIZARE - Biden: 'Daca atingeti un american, vom raspunde' --- *ACTUALIZARE - CNN: Armata americana a lovit peste 85 de tinte in Irak si Siria --- Statele Unite au lansat atacuri aeriene asupra gruparilor sustinute de Iran din Siria si Irak, ca raspuns la atacul cu drona de zilele trecute asupra unei baze americane din Iordania, in care trei militari ai SUA au murit. ...continuare.

Polonia va renunta la plangerile in justitie impotriva politicilor climatice europene

publicat 2024-02-02 22:15:03 (Bursa)
Polonia va renunta la plangerile in justitie impotriva politicilor climatice europene Polonia nu va mai incerca sa dea in judecata UE, in tentativa de a anula numeroase politici climatice ale Bruxelles-ului, si de asemenea se pregateste sa renunte la procesele demarate deja de precedentul Guvern de la Varsovia. ...continuare.

Statele UE si-au dat acordul asupra primei legi privind inteligenta artificiala

publicat 2024-02-02 20:45:02 (Bursa)
Statele UE si-au dat acordul asupra primei legi privind inteligenta artificiala Statele UE au aprobat vineri o legislatie inedita la nivel mondial pentru reglementarea inteligentei artificiale (AI), la capatul unor negocieri intense, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului UE. ...continuare.

Putin: 'Rusia si-a extins industria de aparare, care a creat peste 500.000 de noi locuri de munca'

publicat 2024-02-02 19:30:02 (Bursa)
Putin: 'Rusia si-a extins industria de aparare, care a creat peste 500.000 de noi locuri de munca' Peste jumatate de milion de rusi s-au angajat in industria de aparare incepand din anul 2022, a anuntat vineri presedintele rus Vladimir Putin, o cifra ce ilustreaza intensitatea efortului de razboi pentru a sustine asaltul asupra Ucrainei. ...continuare.

Economia americana a creat 353.000 de locuri de munca in luna ianuarie

publicat 2024-02-02 18:45:10 (Bursa)
Economia americana a creat 353.000 de locuri de munca in luna ianuarie Piata muncii din SUA a depasit din nou toate asteptarile in luna ianuarie, cel mai probabil datorita faptului ca economia rezilienta a incurajat firmele sa faca angajari, o tendinta care ar putea proteja economia de recesiune in acest an. ...continuare.

Legumicultori de la Glodeanu Sarat, trimisi in judecata

publicat 2024-02-02 18:00:03 (Bursa)
Legumicultori de la Glodeanu Sarat, trimisi in judecata *Acestia au stropit, cu buna stiinta, legumele cu substante interzise Scandalul legumelor din bazinul Glodeanu Sarat, judetul Buzau, care ar fi fost stropite, intentionat, cu substante toxice, neomologate in Romania, este readus in atentia publicului dupa ce, astazi, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Pogoanele au incheiat rechizitoriul si au dat publicitatii decizia. In urma anchetei, cinci persoane, dintre care patru legumicultori din Glodeanu Sarat, sunt trimise in judecata.... ...continuare.

Marcel Ciolacu a semnat cu fermierii si transportatorii un acord pentru incetarea protestelor

publicat 2024-02-02 18:00:03 (Bursa)
Marcel Ciolacu a semnat cu fermierii si transportatorii un acord pentru incetarea protestelor Marcel Ciolacu si reprezentantii fermierilor si transportatorilor au semnat, vineri la Palatul Victoria, un acord prin care sa se puna capat de indata actiunilor de protest. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.