EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un barbat a fost prins dupa ce a sarit gardul si a vrut sa intre in Palatul Parlamentului. Ce le-a spus oamenilor legii

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Un barbat a fost prins dupa ce a sarit gardul si a vrut sa intre in Palatul Parlamentului. Ce le-a spus oamenilor legii Barbatul, in varsta de 25 de ani, din Galati, a declarat, joi, dupa ce a fost prins de jandarmi, ca voia sa viziteze Palatul Parlamentului, relateaza News.ro. Tanarul, care venise in Bucuresti in urma cu 3 zile, a fost retinut dupa ce a sarit gardul in zona Pietei Constitutiei.  „O persoana de sex masculin a […] ...continuare.

Oana Roman, declaratii emotionante la 4 zile de la inmormanatarea mamei sale, Mioara Roman: "Nu e crestineste sa acuzam, sa barfim"

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Oana Roman, declaratii emotionante la 4 zile de la inmormanatarea mamei sale, Mioara Roman: Nu e crestineste sa acuzam, sa barfim La 4 zile de la inmormantarea Mioarei Roman, Oana Roman a facut cateva declaratii emotionante pe una dintre retelele de socializare. Fiica lui Petre Roman spune ca mama ei a fost condusa pe ultimul drum cu multa decenta si ca aceasta a lasat in urma ei „o mostenire umana, intelectuala, sufleteasca, probabil unica”. In urma […] ...continuare.

Cum scapi de durerea de spate fara vizite la medic sau medicamente

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Cum scapi de durerea de spate fara vizite la medic sau medicamente Marea majoritate a populatiei se confrunta cu dureri de spate de intensitati variate, catalogate ca fiind normale pana la un anumit punct. Desi orice fel de disconfort trebuie investigat si tratat din timp, in momentul in care devine imposibil sa iti desfasori in mod normal activitatile zilnice, este momentul sa iei masuri. Daca vrei sa […] ...continuare.

Top beneficii ale lecturii. Cum te ajuta cititul sa te dezvolti

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Top beneficii ale lecturii. Cum te ajuta cititul sa te dezvolti Intr-o lume automatizata intr-o proportie destul de mare, rolul cartilor in dezvoltarea noastra este inca destul de mare. Dovada o constituie insusi faptul ca in prezent inca sunt publicate sau reeditate carti pe care noile generatii le gasesc atractive. Lectura aduce cu sine o multitudine de beneficii, iar despre cele mai importante dintre acestea discutam […] ...continuare.

Compania de stat a taiat curentul in parlamentul ghanez, in contul unei datorii de 1,8 milioane de dolari | VIDEO

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Compania de stat a taiat curentul in parlamentul ghanez, in contul unei datorii de 1,8 milioane de dolari | VIDEO Compania de stat de electricitate din Ghana (ECG) a taiat curentul, joi, 29 februarie, in cladirea parlamentului de la Accra pentru o datorie de 23 de milioane de cedi ghanezi, circa 1,8 milioane de dolari, relateaza BBC. O dezbatere legata de discursul presedintelui Nana Addo Dankwa Akudo-Addo privind starea natiunii a ramas in bezna, dupa […] ...continuare.

Pasi esential de urmat daca vrei sa iti deschizi o firma de curatenie

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Pasi esential de urmat daca vrei sa iti deschizi o firma de curatenie Deschiderea unei firme de curatenie poate fi o oportunitate excelenta pentru cei interesati sa isi inceapa propria afacere in domeniul serviciilor. Cu cererea in crestere pentru servicii de curatenie in mediul rezidential si comercial, aceasta industrie ofera potential pentru profitabilitate si succes pe termen lung.  Incepe prin a cerceta industria serviciilor de curatenie In primul […] ...continuare.

Maia Sandu, lidera de la Chisinau, editorial in Wall Street Journal: Daca Ucraina va cadea, Putin va continua cu noi. Ajutati in continuare Kievul

publicat 2024-03-01 11:30:14 (Libertatea)
Maia Sandu, lidera de la Chisinau, editorial in Wall Street Journal: Daca Ucraina va cadea, Putin va continua cu noi. Ajutati in continuare Kievul Vladimir Putin este hotarat sa zdrobeasca tanara democratie de peste Prut, iar daca Ucraina va cadea, va continua cu Republica Moldova, sustine Maia Sandu, 51 de ani, lidera de la Chisinau, intr-un text de opinie publicat in Wall Street Journal, cotidian american de business fondat acum 134 de ani, preluat de agentia Rador si citat […] ...continuare.

Adrian Cioroianu a incalcat legea, acuza Emilia Sercan. "Dezvaluirea lui e de o gravitate extrema. Nu poate ramane fara consecinte"

publicat 2024-03-01 11:15:31 (Libertatea)
Adrian Cioroianu a incalcat legea, acuza Emilia Sercan. Dezvaluirea lui e de o gravitate extrema. Nu poate ramane fara consecinte Emilia Sercan l-a acuzat, vineri, pe Adrian Cioroianu ca a incalcat legea si normele institutiei pe care o conduce si a cerut interventia Ministerului Culturii, dupa ce directorul Bibliotecii Nationale a divulgat subiectul la care jurnalista lucra. „Dezvaluirea de catre Adrian Cioroianu a informatiei ca am mers la Biblioteca Nationala pentru a studia teza de […] ...continuare.

Un culturist indian a inghitit 39 de monede si 37 de magneti, sperand ca zincul o sa-i imbunatateasca performantele. Barbatul a fost operat de urgenta

publicat 2024-03-01 11:00:08 (Libertatea)
Un culturist indian a inghitit 39 de monede si 37 de magneti, sperand ca zincul o sa-i imbunatateasca performantele. Barbatul a fost operat de urgenta Medicii de la Spitalul Sir Ganga Ram din New Delhi au scos 39 de monede si 37 de magneti din intestinul unui barbat de 26 de ani prin interventie chirurgicala. Pacientul, care avea probleme psihice, ar fi inghitit monedele si magnetii presupunand ca „zincul ajuta la imbunatatirea performantelor in culturism”, a relatat India Today. Tanarul s-a […] ...continuare.

Fiul lui Theo Rose s-a imbolnavit in doar doua luni cu gripa A si Salmonella. Ce diagnostic a mai primit acum din partea medicilor: "Luni noapte eram la spital"

publicat 2024-03-01 11:00:08 (Libertatea)
Fiul lui Theo Rose s-a imbolnavit in doar doua luni cu gripa A si Salmonella. Ce diagnostic a mai primit acum din partea medicilor: Luni noapte eram la spital Theo Rose a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce fiul ei, Sasha Ioan, a avut mai multe probleme de sanatate. Micutul a avut gripa A, Salmonella, iar acum s-a infectat cu streptococ. Theo Rose, cunoscuta cantareata si actrita din serialul „Clanul”, a fost profund marcata de perioada tumultuoasa prin care a trecut fiul sau in […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.