EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Italia va investi intr-o fabrica a Enel din Sicilia

publicat 2024-02-04 09:15:02 (Bursa)
Italia va investi intr-o fabrica a Enel din Sicilia Italia va investi in noua fabrica de panouri fotovoltaice a Enel din Sicilia, sustinand planul companiei de a creste productia si de a deveni principalul producator european de panouri solare, a declarat sambata premierul Giorgia Meloni. ...continuare.

Reuters: Armata israeliana sustine ca a atacat peste 50 de tinte Hezbollah in Siria

publicat 2024-02-03 22:00:03 (Bursa)
Reuters: Armata israeliana sustine ca a atacat peste 50 de tinte Hezbollah in Siria Armata israeliana a sustinut sambata ca a atacat peste 50 de tinte legate de Hezbollah in Siria de la inceputul razboiului in octombrie impotriva miscarii islamiste palestiniene Hamas in Fasia Gaza. ...continuare.

Luminita Odobescu: 'Nevoile civililor palestinieni vor continua sa fie o prioritate pentru Romania'

publicat 2024-02-03 21:00:02 (Bursa)
Luminita Odobescu: 'Nevoile civililor palestinieni vor continua sa fie o prioritate pentru Romania' Nevoile civililor palestinieni vor continua sa fie o prioritate pentru Romania, in contextul in care este deschisa o investigatie la adresa Agentiei Natiunilor Unite de Ajutorare si Lucrari pentru Refugiatii Palestinieni din Orientul Apropiat (UNRWA), a declarat, sambata, ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu. ...continuare.

Schimbare istorica in Irlanda de Nord: Republicana Michelle O and #39;Neill devine prim-ministru

publicat 2024-02-03 19:30:03 (Bursa)
Schimbare istorica in Irlanda de Nord: Republicana Michelle O and #39;Neill devine prim-ministru Michelle O and #39;Neill a devenit sambata oficial prima republicana, favorabila unificarii cu Irlanda, care conduce guvernul nord-irlandez, o schimbare istorica in aceasta provincie din Regatul Unit, cu un trecut marcat de trei decenii de conflict sangeros. ...continuare.

Mii de persoane au iesit in strada la Berlin impotriva extremei-drepte

publicat 2024-02-03 19:00:02 (Bursa)
Mii de persoane au iesit in strada la Berlin impotriva extremei-drepte Mii de demonstranti s-au adunat sambata in fata cladirii Reichstagului din centrul Berlinului pentru a manifesta impotriva rasismului si extremei-drepte, multe alte mitinguri pasnice fiind planificate in intreaga tara. ...continuare.

Turcan: 'Ministerul Culturii a demarat efortul national de digitalizare a patrimoniului cultural imobil al Romaniei'

publicat 2024-02-03 17:30:04 (Bursa)
Turcan: 'Ministerul Culturii a demarat efortul national de digitalizare a patrimoniului cultural imobil al Romaniei' Fonduri europene in valoare de 45 de milioane de euro vor fi folosite pentru digitizarea in domeniul cultural, de la tot ceea ce inseamna avizare, autorizare, certificare a interventiilor in constructiile pe cladiri de patrimoniu, respectiv a patrimoniului imobil, a declarat, sambata, la Alba Iulia ministrul Culturii, Raluca Turcan. ...continuare.

Kremlin: SUA provoaca Kievul sa continue razboiul

publicat 2024-02-03 16:45:02 (Bursa)
Kremlin: SUA provoaca Kievul sa continue razboiul Dupa ce secretarul american de stat adjunct Victoria Nuland a vizitat Ucraina, guvernul rus a acuzat Washingtonul ca provoaca Kievul sa continue razboiul. ...continuare.

Fermierii germani au blocat accesul pe aeroportul din Frankfurt

publicat 2024-02-03 16:00:03 (Bursa)
Fermierii germani au blocat accesul pe aeroportul din Frankfurt Sute de fermierii germani, care se opun eliminarii facilitatilor fiscale pentru motorina folosita in agricultura, au organizat sambata un protest in care au perturbat cu tractoarele lor accesul pe aeroportul din Frankfurt, cel mai mare din Germania si unul din cele mai mari din Europa, a anuntat politia locala. ...continuare.

Josep Borrell: 'Toate partile trebuie sa evite o escaladare in Orientul Mijlociu'

publicat 2024-02-03 15:15:05 (Bursa)
Josep Borrell: 'Toate partile trebuie sa evite o escaladare in Orientul Mijlociu' Toate partile trebuie 'sa evite o escaladare' in Orientul Mijlociu si ca situatia sa devina 'exploziva', a avertizat sambata seful diplomatiei Uniunii Europene, Josep Borrell, dupa loviturile americane in Siria si Irak din cursul noptii. ...continuare.

Ciuca: 'Ideea comasarii alegerilor este una care poate sa ne aduca prezenta mai mare la vot '

publicat 2024-02-03 14:45:07 (Bursa)
Ciuca: 'Ideea comasarii alegerilor este una care poate sa ne aduca prezenta mai mare la vot ' Ideea comasarii alegerilor europarlamentare cu cele locale este una care poate aduce o prezenta mai mare la vot, a declarat presedintele PNL, Nicolae Ciuca. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.