EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Daune morale de 250.000 de euro pentru buzoianul caruia i s-a amputat organul sexual din cauza doctorilor

publicat 2024-02-29 22:00:18 (ProTV)
Daune morale de 250.000 de euro pentru buzoianul caruia i s-a amputat organul sexual din cauza doctorilor Barbatul din Buzau caruia i s-a amputat organul sexual în urma cu 10 ani din cauza unei culpe medicale va primi daune morale de 250.000 de euro din partea Spitalului Judetean Buzau, potrivit unei decizii definitive a instantei.   ...continuare.

Ce si-a cumparat un barbat dupa ce a castigat peste un milion de euro la loto. "Sunt ca un copil intr-un magazin de dulciuri"

publicat 2024-02-29 21:45:16 (ProTV)
Ce si-a cumparat un barbat dupa ce a castigat peste un milion de euro la loto. Sunt ca un copil intr-un magazin de dulciuri Un sofer de taxi pensionar a facut o achizitie semnificativa dupa ce a câstigat peste un milion de euro la loto, scrie Mirror. ...continuare.

Toate probele din dosarul in care Alexander Adamescu era judecat pentru mituirea unor judecatori, anulate dupa 26 de amanari

publicat 2024-02-29 21:45:16 (ProTV)
Toate probele din dosarul in care Alexander Adamescu era judecat pentru mituirea unor judecatori, anulate dupa 26 de amanari Un judecator de la Tribunalul Bucuresti a dispus anularea tuturor probelor (denunturi, declaratii de martori, interceptari) strânse de DNA în dosarul în care Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, era judecat pentru mituirea unor magistrati. ...continuare.

Joe Biden, discutii cu liderii din Qatar si Egipt cu privire la un armistitiu in Gaza

publicat 2024-02-29 21:45:16 (ProTV)
Joe Biden, discutii cu liderii din Qatar si Egipt cu privire la un armistitiu in Gaza Presedintele SUA, Joe Biden, a discutat joi cu emirul Qatarului si cu presedintele Egiptului despre un acord pentru o încetare a focului "imediata si de durata" de cel putin sase saptamâni în Fâsia Gaza, în schimbul eliberarii ostaticilor. ...continuare.

Expert antidrog: Consumul de droguri a explodat in Romania. Cel putin un milion de persoane au consumat macar o data

publicat 2024-02-29 21:45:15 (ProTV)
Expert antidrog: Consumul de droguri a explodat in Romania. Cel putin un milion de persoane au consumat macar o data Fenomenul consumului de droguri a "explodat" în România, potrivit unei statistici din 2022 sunt cel putin un milion de persoane care au consumat "cel putin o data în viata" droguri, a afirmat joi Catalin Tone, expert antidrog. ...continuare.

Sute de mii de rusi fugiti in Sri Lanka pentru a scapa de razboi, amenintati cu expulzarea dupa un party "doar pentru albi"

publicat 2024-02-29 21:15:10 (ProTV)
Sute de mii de rusi fugiti in Sri Lanka pentru a scapa de razboi, amenintati cu expulzarea dupa un party doar pentru albi Sutele de mii de rusi care se adapostesc în Sri Lanka de razboiul declansat de Putin în Ucraina au fost somati sa paraseasca tara dupa ce un conational de-al lor a organizat o petrecere ”doar pentru albi” care a stârnit tensiuni diplomatice.   ...continuare.

Singurul ziar din lume care apare doar o data la patru ani. Unde poate fi cumparat FOTO

publicat 2024-02-29 20:45:18 (ProTV)
Singurul ziar din lume care apare doar o data la patru ani. Unde poate fi cumparat FOTO Singurul ziar cvadrienal din lume, care apare pe piata o data la patru ani, a ajuns din nou la chioscurile de presa din Franta, joi, odata cu lansarea unui nou numar al publicatiei satirice La Bougie du Sapeur, informeaza BBC. ...continuare.

Nascuti in an bisect. O familie din SUA este a doua din lume care are trei copii nascuti pe 29 februarie

publicat 2024-02-29 20:45:18 (ProTV)
Nascuti in an bisect. O familie din SUA este a doua din lume care are trei copii nascuti pe 29 februarie O familie din Statele Unite ale Americii este a doua din lume care are trei copii nascuti pe 29 februarie în trei ani bisecti consecutiv, scrie Bussines Insider. ...continuare.

Cladirile vechi, renovate cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora. Ce instrumente sunt folosite

publicat 2024-02-29 20:15:12 (ProTV)
Cladirile vechi, renovate cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora. Ce instrumente sunt folosite Tot mai multe cladiri istorice sunt renovate cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora. Aparatura performanta ajuta la colectarea rapida si precisa a unui volum tot mai mare de date. ...continuare.

Inca un incident extrem de grav la metroul bucurestean. Un mecanic a deschis in statie usile de pe partea opusa peronului

publicat 2024-02-29 20:15:12 (ProTV)
Inca un incident extrem de grav la metroul bucurestean. Un mecanic a deschis in statie usile de pe partea opusa peronului Ciocnirea celor doua trenuri de metrou este doar ultimul si singurul incident grav mediatizat, mai multe alte evenimente periculoase fiind musamalizate. Cel mai grav a fost când mecanicul unui tren a deschis usile de pe partea cealalta a peronului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.