EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un pacient cu piciorul abia amputat a sunat la 112 din salonul spitalului din Botosani si a cerut sa-i fie adus membrul inapoi

publicat 2024-03-06 15:15:10 (Libertatea)
Un pacient cu piciorul abia amputat a sunat la 112 din salonul spitalului din Botosani si a cerut sa-i fie adus membrul inapoi Unul dintre pacientii sectiei Chirurgie Generala a Spitalului Judetean de Urgenta din Botosani a sunat la 112 chiar din salon. Barbatului tocmai ii fusese amputat un picior si l-a cerut inapoi, la numarul de urgenta, scrie Monitorul de Botosani. Incidentul a avut loc pe sectia de chirurgie generala a Spitalului Judetean de Urgenta. In varsta […] ...continuare.

Ana si Tudor Ionescu, cearta-monstru in fata camerelor de filmat: "Mai vino inca o data la emisiune cu altul". Sunt propusi spre eliminare la "Power Couple Romania"

publicat 2024-03-06 15:00:09 (Libertatea)
Ana si Tudor Ionescu, cearta-monstru in fata camerelor de filmat: Mai vino inca o data la emisiune cu altul. Sunt propusi spre eliminare la Power Couple Romania Ana si Tudor Ionescu sunt propusi spre eliminare la „Power Couple Romania”. Diseara are loc ultima plecare din casa inainte de saptamana finala a competitiei. Seara grea la „Power Couple Romania” pentru cuplul Ana si Tudor Ionescu - la proba de ieri a baietilor, „Nani, nani, puiul mamei”, Tudor a facut ultima greseala chiar cu […] ...continuare.

Cand se fac mucenici si de ce. Traditii si obiceiuri de Sf. 40 de Mucenici

publicat 2024-03-06 14:45:13 (Libertatea)
Cand se fac mucenici si de ce. Traditii si obiceiuri de Sf. 40 de Mucenici Praznuirea Sfintilor 40 de Mucenici este sarbatoarea celebrata anual la inceputul lunii martie, eveniment la care se respecta o serie de traditii si obiceiuri. Este o zi din calendarul ortodox 2024 numita si Sf. 40 de Mucenici. Vezi cand se fac mucenici. Care este traditia celei mai cunoscute retete culinare. In religia crestin-ortodoxa, sarbatoarea de […] ...continuare.

Anuntul facut de Anda Adam la aproape doi ani de la cununia civila. "O sa va dam mai multe detalii atunci cand vom putea"

publicat 2024-03-06 14:45:13 (Libertatea)
Anuntul facut de Anda Adam la aproape doi ani de la cununia civila. O sa va dam mai multe detalii atunci cand vom putea Anda Adam si Yosef Mohaci s-au casatorit civil in 2022 si in carand vor face cununia religioasa. De ceva timp, acestia colaboreaza impreuna si pe plan profesional si se pare ca lucrurile le merg din ce in ce mai bine. Cei doi au scos la iveala cateva detalii despre proiectele lor si despre viata lor […] ...continuare.

Un grefier din Sighetu Marmatiei a clasat un dosar, dupa ce a falsificat semnatura procurorului si a sustras alte peste 300 de dosare penale

publicat 2024-03-06 14:45:13 (Libertatea)
Un grefier din Sighetu Marmatiei a clasat un dosar, dupa ce a falsificat semnatura procurorului si a sustras alte peste 300 de dosare penale Un grefier de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei a fost trimis in judecata, dupa ce a sustras peste 300 de dosare penale si le-a depozitat in apropierea locuintei sale. De asemenea, el a intocmit in fals o ordonanta de clasare, intr-un dosar care viza o infractiune rutiera, relateaza News.ro. Grefierul a fost […] ...continuare.

Congresul PPE la Bucuresti. Ursula Von der Leyen, Roberta Metsola si Karl Nehammer, pe lista liderilor europeni care vin in Romania

publicat 2024-03-06 14:30:11 (Libertatea)
Congresul PPE la Bucuresti. Ursula Von der Leyen, Roberta Metsola si Karl Nehammer, pe lista liderilor europeni care vin in Romania Peste 2.000 de delegati din 40 de tari, mai multi sefi de state si de guverne sunt prezenti la Romexpo timp de doua zile, pe 6 si 7 martie. In cadrul Congresului gazduit de PNL in parteneriat cu PPE, Ursula von der Leyen va fi validata drept candidat pentru sefia Comisiei Europene. UPDATE ora 13.00: […] ...continuare.

Mihaela Borcea, dezvaluiri la 13 ani de la divortul de Cristi Borcea: "Am construit un imperiu". Cum se intelege cu Alina Vidican si Valentina Pelinel

publicat 2024-03-06 14:30:11 (Libertatea)
Mihaela Borcea, dezvaluiri la 13 ani de la divortul de Cristi Borcea: Am construit un imperiu. Cum se intelege cu Alina Vidican si Valentina Pelinel Mihaela si Cristi Borcea au avut o casnicie care a durat 23 de ani, insa au pus punct mariajului in urma cu aproape 13 ani. Fosta sotie a omului de afaceri a facut dezvaluiri despre relatia pe care o are in prezent cu acesta, dar si cum se intelege cu Alina Vidican si Valentina Pelinel. […] ...continuare.

Un student italian a murit subit in timp ce juca fotbal cu prietenii, la Arad

publicat 2024-03-06 14:30:11 (Libertatea)
Un student italian a murit subit in timp ce juca fotbal cu prietenii, la Arad Un student italian la Arad a murit subit, marti seara, in timp ce juca fotbal cu prietenii si colegii pe un teren sportiv din oras, neexistand suspiciuni in acest caz. Medicii legisti urmeaza sa lamureasca din ce cauze a survenit decesul. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arad au declarat miercuri, pentru Agerpres, ca politistii […] ...continuare.

Traian Basescu: "Putin poate ocupa Transnistria intr-o noapte, dar nu o poate tine nici macar trei zile!"

publicat 2024-03-06 14:30:11 (Libertatea)
Traian Basescu: Putin poate ocupa Transnistria intr-o noapte, dar nu o poate tine nici macar trei zile! Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, invitat la Digi 24, a spus ca Transnistria ar putea fi ocupata de Rusia intr-o singura noapte, dar ca apoi ar fi pierduta in nici trei zile. Traian Basescu sustine ca Ucraina nu va tolera prezenta militara rusa masiva in Transnistria, iar Rusia s-ar afla in aceeasi situatie in […] ...continuare.

Papa Francisc este in continuare racit si a delegat un asistent sa citeasca in locul lui cateheza

publicat 2024-03-06 14:30:11 (Libertatea)
Papa Francisc este in continuare racit si a delegat un asistent sa citeasca in locul lui cateheza Papa Francisc este in continuare racit, motiv pentru care a delegat un asistent sa citeasca in locul lui cateheza cu prilejul audientei saptamanale din piata Sfantul Petru, informeaza Reuters, citata de Agerpres. Suveranul pontif a explicat multimii prezente in piata ca apeleaza la acest lucru „intrucat am in continuare o raceala si nu pot citi […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.