EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Noi amenintari pentru marinarii din Marea Rosie

publicat 2024-02-15 20:45:16 (Mediafax)
Noi amenintari pentru marinarii din Marea Rosie Marinarii de la bordul portavionului USS Dwight D. Eisenhower au fost angajati intr-o lupta continua impotriva rebelilor houthi sprijiniti de Iran timp de patru luni consecutive, conform Fox News. ...continuare.

Adrian Sarbu: Votul direct, uninominal si electronic va elimina presedintele-arbitru. Singurul arbitru vei fi, tu, votantul!

publicat 2024-02-15 20:30:13 (Mediafax)
Adrian Sarbu: Votul direct, uninominal si electronic va elimina presedintele-arbitru. Singurul arbitru vei fi, tu, votantul! Nemo: Prima intrebare. In Romania, Executivul e reprezentat de doua institutii: institutia presedintelui si institutia prim-ministrului. Esti de acord sa fuzioneze intr-o singura autoritate executiva, presedinte/premier, pe care sa o votezi direct si uninominal? A doua intrebare. Ai fost de acord sa votezi electronic si uninominal. Esti de acord ca fiecare functie publica sa aiba doar doua mandate, fiecare mandat sa fie de maximum 5 ani? Iar a treia intrebare: Esti de acord ca pentru... ...continuare.

Handbalul pe plaja va fi prezent la Paris 2024 ca sport demonstrativ

publicat 2024-02-15 20:30:13 (Mediafax)
Handbalul pe plaja va fi prezent la Paris 2024 ca sport demonstrativ Giampiero Masi, presedintele grupului de lucru pentru handbal pe plaja al Federatiei Internationale de Handbal (IHF), a acordat un interviu site-ului oficial IHF in care a trecut in revista anul 2023 si a anuntat cateva dintre provocarile planificate pentru 2024. ...continuare.

Predoiu, discutii cu NCA, lider in combaterea traficului de droguri si a infractiunilor asociate

publicat 2024-02-15 20:30:13 (Mediafax)
Predoiu, discutii cu NCA, lider in combaterea traficului de droguri si a infractiunilor asociate Intalnire marcheaza un moment important in consolidarea relatiilor bilaterale dintre Romania si Marea Britanie in domeniul luptei impotriva criminalitatii transfrontaliere. ...continuare.

Google lanseaza avertizari pentru dispozitivele Samsung si Pixel

publicat 2024-02-15 19:45:29 (Mediafax)
Google lanseaza avertizari pentru dispozitivele Samsung si Pixel Google a introdus recent un nou sistem de avertizare pentru unele dispozitive Samsung si Pixel, cu scopul de a imbunatati securitatea utilizatorilor de Android, informeaza Forbes. Acest pas vine in contextul ingrijorarilor tot mai mari legate de malware-ul care vizeaza dispozitivele Android, inclusiv cele din magazinul oficial Play Store. ...continuare.

14 milioane de euro pentru formarea personalului din crese si gradinite

publicat 2024-02-15 19:30:14 (Mediafax)
14 milioane de euro pentru formarea personalului din crese si gradinite Potrivit Ministerului Educatiei, sunt prevazute trei tipuri de programe de formare, care vizeaza atat formarea de formatori, cat si formarea personalului din cadrul serviciilor de educatie timpurie. ...continuare.

O fata de 14 ani din Chitila a spus ca a fost violata. Agresorul a fost arestat

publicat 2024-02-15 19:15:14 (Mediafax)
O fata de 14 ani din Chitila a spus ca a fost violata. Agresorul a fost arestat Politistii orasului Chitila au fost sesizati luni de o tanara in varsta de 14 ani, cu privire la faptul ca ar fi intretinut relatii sexuale, fara consimtamant. ...continuare.

Coreea de Sud a inventat ,,orezul carnos". Ce beneficii are pentru om si mediu

publicat 2024-02-15 19:00:17 (Mediafax)
Coreea de Sud a inventat ,,orezul carnos. Ce beneficii are pentru om si mediu Echipa care a pus la cale acest experiment au argumentat ca au ales orezul ca ,,gazda" deoarece structura sa poroasa imita mediul tridimensional din animale de care celulele au nevoie pentru a se dezvolta. Apoi, acestia au adaugat celule de muschi si de grasime de vaca si au lasat totul sa se cultive intr-o placa Petri timp de 9-11 zile, inainte de a recolta produsul final sub forma unui "orez de vita cultivat celular". Pentru a se fixa totul, boabele au fost acoperite cu gelatina de peste,... ...continuare.

Peste 2 milioane de ambalaje au fost returnate de consumatori, in luna ianuarie

publicat 2024-02-15 18:45:12 (Mediafax)
Peste 2 milioane de ambalaje au fost returnate de consumatori, in luna ianuarie Potrivit Ministerului Mediului, peste 2 milioane de ambalaje au fost returnate de consumatori, in luna ianuarie, prin intermediul Sistemului de Garantie Returnare. ...continuare.

Buenos Aires va gazdui finala Copa Libertadores 2024

publicat 2024-02-15 18:45:12 (Mediafax)
Buenos Aires va gazdui finala Copa Libertadores 2024 Argentina va gazdui finala Copa Libertadores in 2024, au confirmat joi AFA si CONMEBOL. Desi stadionul care va gazdui finala din noiembrie nu a fost inca anuntat, unul dintre cele mai probabile candidate este Más Monumental, casa clubului Atlético River Plate, care are o capacitate de peste 80.000 de locuri. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.