EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Caine periculos, abandonat pe strada in comuna Mogosoaia, din Ilfov

publicat 2024-02-07 17:45:18 (Mediafax)
Caine periculos, abandonat pe strada in comuna Mogosoaia, din Ilfov Politistii ilfoveni au fost sesizati prin apel la 112 ca pe Soseaua Bucuresti-Targoviste din comuna Mogosoaia se afla un exemplar canin din categoria cainilor periculosi. ...continuare.

Raport surprinzator. Tesla a vandut o singura masina in luna ianuarie intr-o superputere a Asiei

publicat 2024-02-07 17:30:09 (Mediafax)
Raport surprinzator. Tesla a vandut o singura masina in luna ianuarie intr-o superputere a Asiei Vanzarea de catre Tesla a unui singur Model Y a fost cea mai proasta luna din iulie 2022 incoace, cand producatorul auto cu sediul in Austin, Texas, nu a vandut niciun vehicul, potrivit datelor companiei de cercetare Carisyou, cu sediul la Seul, si ale ministerului coreean al Comertului. ...continuare.

Nationala de polo pe apa a Romaniei, la un pas de calificarea la Jocurile Olimpice

publicat 2024-02-07 17:15:10 (Mediafax)
Nationala de polo pe apa a Romaniei, la un pas de calificarea la Jocurile Olimpice Pentru nationala de polo este cea mai categorica victorie la turneele finale mondiale, victorie ce le asigura accederea in meciul de calificare in sferturile de finala, ceea ce ar coincide si cu calificarea la Jocurile Olimpice Paris 2024. ...continuare.

Procurorul-sef al DNA, Marius Voineag despre comportamentul DNA in an electoral: "Nu ne-a interesat niciun fel de coloratura politica, am incercat sa mergem pe toate planurile. Un ochi de buna credinta poate observa lucrul aceasta. Am avut dosare deschise si acuzatii formulate cam din toate zonele politice fara a fi aceasta scopul nostru"

publicat 2024-02-07 17:15:10 (Mediafax)
Procurorul-sef al DNA, Marius Voineag despre comportamentul DNA in an electoral: Nu ne-a interesat niciun fel de coloratura politica, am incercat sa mergem pe toate planurile. Un ochi de buna credinta poate observa lucrul aceasta. Am avut dosare deschise si acuzatii formulate cam din toate zonele politice fara a fi aceasta scopul nostru "Eu cred ca cu cel putin 1 luna si jumatate inainte de alegeri ar trebui sa fim foarte atenti cu ceea ce iesim, cu ceea ce comunicam public si in orice fel de sens - nu mi-as dori ca imaginea DNA sa fie asociata. Pe noi nu ne-a interesat niciun fel de coloratura politica, am incercat sa mergem pe toate planurile. Un ochi de buna credinta poate observa lucrul aceasta. Am avut practic dosare deschise si acuzatii formulate cam din toate zonele politice - repet, fara a fi aceasta scopul nostru",... ...continuare.

Atacurile de cord mortale sunt mai frecvente in zilele de luni

publicat 2024-02-07 17:15:10 (Mediafax)
Atacurile de cord mortale sunt mai frecvente in zilele de luni Potrivit concluziilor unui studiu prezentat la Conferinta Societatii Britanice de Cardiologie, cele mai grave forme de infarct miocardic apar cel mai des luni. Studiul a strans date despre 10.528 de pacienti irlandezi, care au ajuns la spital intre 2013 si 2018 cu simptome de infarct miocardic acut. ...continuare.

Cat de solvabil si lichid a fost sistemul bancar romanesc in 2023

publicat 2024-02-07 17:15:10 (Mediafax)
Cat de solvabil si lichid a fost sistemul bancar romanesc in 2023 Totodata, solvabilitatea sistemului bancar s-a mentinut peste 20%, depasind cerintele prudentiale aplicabile, precum si peste media europeana, potrivit datelor BNR. Rata NPL a coborat la 2,3%, scrie ZF. ...continuare.

Suedia a pus capat anchetei privind sabotajul conductelor Nord Stream si a predat dovezile Germaniei

publicat 2024-02-07 16:30:09 (Mediafax)
Suedia a pus capat anchetei privind sabotajul conductelor Nord Stream si a predat dovezile Germaniei Conductele Nord Stream 1 si 2, care transporta gaz pe sub Marea Baltica, au fost avariate de o serie de explozii in zonele suedeza si daneza in septembrie 2022. ...continuare.

Proiectul legii privind mobilizarea in armata, dezbatut in Parlamentul ucrainean

publicat 2024-02-07 16:30:09 (Mediafax)
Proiectul legii privind mobilizarea in armata, dezbatut in Parlamentul ucrainean Proiectul de lege de mobilizare a starnit controverse in Ucraina. Un alt proiect asemanator a fost respins anul trecut de parlamentari. Noul document a fost analizat si va avea unele modificari. ...continuare.

Studiu GLAMI: 1 din 3 romani recunosc ca au cumparat online de pe Shein, Temu sau Boohoo in 2023

publicat 2024-02-07 16:15:11 (Mediafax)
Studiu GLAMI: 1 din 3 romani recunosc ca au cumparat online de pe Shein, Temu sau Boohoo in 2023 Aplicat pe aproximativ 6000 de respondenti, sondajul arata ca 37% dintre acestia fac cumparaturi de pe platformele de fast fashion datorita preturilor mici practicate. Pe de alta parte, 31% dintre ei evita acest obicei din cauza calitatii scazute a produselor. ...continuare.

Seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica a vizitat centrala nucleara Zaporojia

publicat 2024-02-07 16:15:11 (Mediafax)
Seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica a vizitat centrala nucleara Zaporojia Seful agentiei ONU a mers la unitatea din Zaporojia, cea mai mare centrala nucleara din Europa, potrivit Sky News. Rafael Grossi urmareste sa vada daca unitatea poate functiona cu un numar redus de angajati si cu rezerve vechi de combustibil. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.