EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Surse: Hyundai vrea sa-si listeze divizia din India

publicat 2024-02-06 00:00:02 (Bursa)
Surse: Hyundai vrea sa-si listeze divizia din India * IPO-ul ar fi cel mai mare din India, depasind oferta Life Insurance, care a atras 2,7 miliarde de dolari in 2022 * Strangerea de fonduri ar evalua operatiunile Hyundai din India la cel mult 30 de miliarde de dolari ...continuare.

Perspective sumbre pentru mediul de afaceri din Germania, la inceputul anului

publicat 2024-02-06 00:00:02 (Bursa)
Perspective sumbre pentru mediul de afaceri din Germania, la inceputul anului Starea de spirit in randul IMM-urilor din Germania a continuat sa se deterioreze la inceputul noului an, dupa scaderea din decembrie 2023, conform ultimelor date prezentate in Barometrul KfW-Ifo. ...continuare.

The Cyber Attack on Parliament - A Cold Case Analysis in Its Global Context

publicat 2024-02-06 00:00:02 (Bursa)
The Cyber Attack on Parliament - A Cold Case Analysis in Its Global Context * Attacks on state legislative institutions, quite 'light' until a few years ago In general, the attacks that hit the legislative institutions of many countries were a simple routine somewhat devoid of serious damage. ...continuare.

Atacul cibernetic asupra Parlamentului Romaniei - o analiza la rece in contextul sau global

publicat 2024-02-06 00:00:02 (Bursa)
Atacul cibernetic asupra Parlamentului Romaniei - o analiza la rece in contextul sau global * Atacurile asupra institutiilor legislative de stat, destul de 'usoare' pana acum cativa ani In general, atacurile care loveau institutiile legislative din multe tari erau o simpla rutina oarecum lipsita de prejudicii grave. ...continuare.

Ministrul Economiei: 'Republica Moldova se evidentiaza ca o zona extrem de favorabila pentru investitii'

publicat 2024-02-05 22:00:04 (Bursa)
Ministrul Economiei: 'Republica Moldova se evidentiaza ca o zona extrem de favorabila pentru investitii' Romania este principalul partener comercial al Republicii Moldova, avand un impact pozitiv asupra crearii a peste 10.000 de locuri de munca si a unor investitii in valoare de peste 300 de milioane de euro, ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Stefan-Radu Oprea, pledand pentru diversificarea colaborarii celor doua tari in sectorul economic, in conditiile in care schimburile economice implica doar 46 de produse. ...continuare.

Regele Charles are cancer

publicat 2024-02-05 21:30:02 (Bursa)
Regele Charles are cancer *ACTUALIZARE - SUA: Este o veste veste incredibil de trista --- *ACTUALIZARE - Rishi Sunak: 'Intreaga tara ii ureaza Regelui insanatosire grabnica' --- *ACTUALIZARE - Printul Harry vine la Londra sa-si vada tatal --- Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o forma de cancer, a anuntat luni Palatul Buckingham. ...continuare.

Reuters: Pretul graului rusesc este in scadere, pe fondul productiei ridicate

publicat 2024-02-05 21:15:03 (Bursa)
Reuters: Pretul graului rusesc este in scadere, pe fondul productiei ridicate Preturile de export ale graului rusesc au continuat sa scada saptamana trecuta, fiind inca sub presiune din cauza supraproductiei, in timp ce expedierile au ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni, in urma imbunatatirii vremii in porturi, sustin analistii. ...continuare.

Consiliul Judetean Galati: Contract de 363 de milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere

publicat 2024-02-05 20:30:02 (Bursa)
Consiliul Judetean Galati: Contract de 363 de milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere Consiliul Judetean Galati a anuntat ca a semnat contractul de lucrari pentru modernizarea a aproape 60 de kilometri pe ruta: Balabanesti - Balasesti - Ciurestii Noi - Ciurestii Vechi - Cotoroaia - Certesti - Blanzi - Corod - Valea Marului - Slobozia Conachi - Schela (ferma de la Greaca) - Sendreni (extravilan) - intersectia cu DN25 (pod sat Traian). ...continuare.

Rata anuala a inflatiei in Turcia, la cel mai ridicat nivel din noiembrie 2022

publicat 2024-02-05 19:45:03 (Bursa)
Rata anuala a inflatiei in Turcia, la cel mai ridicat nivel din noiembrie 2022 Rata anuala a inflatiei in Turcia a accelerat in ianuarie, o evolutie care ar putea testa modul in care Banca Centrala ia masuri pentru a contracara inflatia, dupa ce aceasta a oprit luna trecuta procesul de majorare a dobanzilor. ...continuare.

Siegfried Muresan: 'Practica comasarii alegrilor este uzuala in statele membre UE, nu este un lucru vazut negativ'

publicat 2024-02-05 19:15:02 (Bursa)
Siegfried Muresan: 'Practica comasarii alegrilor este uzuala in statele membre UE, nu este un lucru vazut negativ' Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca solutia comasarii alegerilor in tarile UE este o practica uzuala. Eurodeputatul liberal nu se asteapta la critici din partea Comisiei de la Venetia pe tema comasarii alegerilor europarlamentare cu cele locale in Romania, negociere purtata in acest moment de PSD si PNL. Comisia de la Venetia este cel mai important for european in materie de stat de drept. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.