EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Marcel Ciolacu s-a intalnit cu Marele Cancelar al Ordinului de Malta, Riccardo Paternò di Montecupo

publicat 2024-02-14 19:00:42 (Mediafax)
Marcel Ciolacu s-a intalnit cu Marele Cancelar al Ordinului de Malta, Riccardo Paternò di Montecupo Marcel Ciolacu si Riccardo Paternò di Montecupo au discutat, miercuri, despre evolutia in relatiile diplomatice bilaterale, activitatea umanitara sustinuta desfasurata de Ordinul Suveran de Malta (OSM) in Romania, situatia populatiei afectate de conflicte in Ucraina si Fasia Gaza si solutiile de pace in aceste regiuni. ...continuare.

Erdogan: Turcia este pregatita sa coopereze cu Egiptul in legatura cu Gaza

publicat 2024-02-14 19:00:36 (Mediafax)
Erdogan: Turcia este pregatita sa coopereze cu Egiptul in legatura cu Gaza Erdogan si omologul sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi, au sustinut miercuri o conferinta de presa comuna la Cairo, dupa avute, facand un pas important spre reconstruirea relatiilor dintre puterile regionale, relateaza Reuters. ...continuare.

Elvetia isi va spori cheltuielile militare in urma razboiului din Ucraina

publicat 2024-02-14 19:00:33 (Mediafax)
Elvetia isi va spori cheltuielile militare in urma razboiului din Ucraina Presedintele Elvetiei, Viola Amherd, a declarat ca incepand cu 2035 vor fi disponibile fonduri suplimentare de aproximativ 20 de miliarde de franci elvetieni (22,58 miliarde de dolari), in comparatie cu planificarea de dinaintea razboiului din Ucraina. Elvetia a alocat 1,9 miliarde de franci pentru echiparea fortelor sale armate in 2023. ...continuare.

SUA nu vor renunta la sustinerea Ucrainei, afirma secretarul american al Apararii

publicat 2024-02-14 18:00:12 (Mediafax)
SUA nu vor renunta la sustinerea Ucrainei, afirma secretarul american al Apararii "Vom continua sa oferim Ucrainei sprijin atat pe termen scurt, cat si pe termen lung", a declarat Austin, fara a face referire pachetul de ajutor militar de 95,34 miliarde de dolari pentru Ucraina si alti aliati ai SUA care nu a fost inca luat in discutie de presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson. ...continuare.

Filmul "Sleeping Dogs", cu Russell Crowe, bazat pe o carte a unui autor roman, are premiera in SUA

publicat 2024-02-14 17:45:12 (Mediafax)
Filmul Sleeping Dogs, cu Russell Crowe, bazat pe o carte a unui autor roman, are premiera in SUA Filmul "Sleeping Dogs" urmareste povestea unui fost detectiv criminalist (Russell Crowe) cu pierderi de memorie care trebuie sa rezolve o crima brutala doar pentru a descoperi secrete terifiante din trecutul sau uitat. ...continuare.

Demisiile din Ungaria il lasa pe Viktor Orban in cea mai mare criza de pana acum

publicat 2024-02-14 17:45:12 (Mediafax)
Demisiile din Ungaria il lasa pe Viktor Orban in cea mai mare criza de pana acum Presedinta Katalin Novak si fostul ministru al justitiei, Judit Varga, si-au asumat ambele responsabilitatea pentru decizia de a-l gratia pe Endre K, fost director adjunct al unui orfelinat de stat. Endre K a fost incarcerat pentru ca a convins copiii sa isi retraga marturia impotriva directorului orfelinatului, acuzat de abuz sexual. ...continuare.

Ciolacu: Intalnirile cu mediul de afaceri ne ajuta sa ajustam masurile cu asteptarile antreprenorilor

publicat 2024-02-14 17:45:12 (Mediafax)
Ciolacu: Intalnirile cu mediul de afaceri ne ajuta sa ajustam masurile cu asteptarile antreprenorilor Dialogul premierului cu reprezentantii CNIPMMR a vizat provocarile pe care firmele le intampina in activitatea lor, in special din perspectiva interactiunilor cu institutiile statului, si propuneri de imbunatatire a acestora. ...continuare.

Specialistii indeamna la o regandire a politicilor privind cresterea natalitatii in Europa

publicat 2024-02-14 17:30:11 (Mediafax)
Specialistii indeamna la o regandire a politicilor privind cresterea natalitatii in Europa ,,Este foarte dificil sa cresti natalitatea", a declarat Anna Matysiak, care, in calitate de profesor asociat in domeniul piata muncii si dinamica familiei la Universitatea din Varsovia, spune ca a observat ani in sir politici nereusite de crestere a natalitatii in Europa Centrala. ...continuare.

Instructor de inot din Capitala, acuzat ca a violat o fetita de 7 ani

publicat 2024-02-14 17:30:11 (Mediafax)
Instructor de inot din Capitala, acuzat ca a violat o fetita de 7 ani Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Sectia 6 Politie, sub supravegherea procurorului specializat in investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, au retinut un tanar, in varsta de 20 de ani, fata de care se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de viol. ...continuare.

Aeroportul din Miami, aglomerat de Ziua Indragostitilor pentru ca vin flori din America de Sud

publicat 2024-02-14 17:30:11 (Mediafax)
Aeroportul din Miami, aglomerat de Ziua Indragostitilor pentru ca vin flori din America de Sud Aproximativ 90% din trandafirii si florile proaspete taiate care se vand de Ziua Indragostitilor in Statele Unite trec prin Miami, potrivit U.S. Customs and Border Patrol. Acestea sosesc cu sute de zboruri care aterizeaza la Miami in drumul lor spre florarii si supermarketuri din SUA si Canada. Acest lucru echivaleaza cu aproximativ 18.000 de tone de flori care trec prin Miami. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.