EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incendiu la o hala din Cluj Napoca. Pompierii intervin cu sase autospeciale si doua autoscari

publicat 2024-02-15 08:30:22 (Mediafax)
Incendiu la o hala din Cluj Napoca. Pompierii intervin cu sase autospeciale si doua autoscari Pompierii din cadrul Detasamentelor 1, 2 si Turda intervin in aceste momente cu sase autospeciale si doua autoscari pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hala situata pe calea Baicului din municipiul Cluj-Napoca, transmite ISU Cluj. ...continuare.

O carte pe zi:"Burnout. Cum sa spargi cercul vicios al stresului" de Emily Nagoski si Amelia Nagoski

publicat 2024-02-15 08:30:22 (Mediafax)
O carte pe zi:Burnout. Cum sa spargi cercul vicios al stresului de Emily Nagoski si Amelia Nagoski In urma cu un an, in decembrie 2022, prezentam la aceasta rubrica o carte de semnata de americana Imogen Dall, o tanara americana interesata de sanatatea mintala si care a conceput un ghid de supravietuirepentru sindromul burnout. Intre timp au mai aparut alte carti la fel de interesante despre aceste sindrom, intre care si cea pe care o semnalam astazi. ...continuare.

HOROSCOP 15 februarie, 2024. Castiguri si noroc pentru aceste zodii. Se intalnesc cu oportunitati unice

publicat 2024-02-15 08:15:17 (Mediafax)
HOROSCOP 15 februarie, 2024. Castiguri si noroc pentru aceste zodii. Se intalnesc cu oportunitati unice HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Berbec Sperante mari in legatura cu proiectele de saptamana aceasta. Ai, de asemenea, langa tine persoane care te incurajeaza si chiar te sprijina sa iti urmezi obiectivele, cu toate ca nu sunt toate asa cum ti-ai dorit. In felul acesta, te bucuri de un nivel de productivitate foarte ridicat, semn ca vei vedea cat de curand progrese in cadrul activitatilor de care te ocupi. Este important totusi sa dai dovada tot timpul de o viziune practica, orientata catre rezultate... ...continuare.

Ciolacu in Italia: Daca nimeni nu si-a cerut scuze ca ati fost nevoiti sa plecati din tara, imi cer eu scuze

publicat 2024-02-15 08:15:17 (Mediafax)
Ciolacu in Italia: Daca nimeni nu si-a cerut scuze ca ati fost nevoiti sa plecati din tara, imi cer eu scuze Premierul Marcel Ciolacu s-a intalnit miercuri, la Roma, cu primarul orasului, Roberto Gualtieri, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Italia. ...continuare.

S-a intamplat. Japonia a pierdut titlul de a treia cea mai mare economie a lumii in favoarea Germaniei. Tara nipona a intrat in recesiune tehnica

publicat 2024-02-15 08:15:17 (Mediafax)
S-a intamplat. Japonia a pierdut titlul de a treia cea mai mare economie a lumii in favoarea Germaniei. Tara nipona a intrat in recesiune tehnica Unii analisti avertizeaza cu privire la o noua contractie in trimestrul curent, deoarece cererea slaba din China, consumul slab si oprirea productiei la o unitate a Toyota indica o cale dificila pentru o redresare economica si pentru elaborarea politicilor. ...continuare.

Vladimir Putin a declarat ca Joe Biden ar fi un presedinte american mai bun pentru Rusia decat Donald Trump

publicat 2024-02-15 08:15:17 (Mediafax)
Vladimir Putin a declarat ca Joe Biden ar fi un presedinte american mai bun pentru Rusia decat Donald Trump Comentariile lui Putin, facute miercuri noaptea, lasa mult spatiu de interpretare, dar au marcat prima sa incursiune in alegerile prezidentiale din acest an, in timp ce tensiunile dintre democrati si republicani cresc din cauza eforturilor Casei Albe de a trimite mai mult ajutor militar Ucrainei, relateaza FT. ...continuare.

Franta si Ucraina vor semna in curand un acord de securitate, afirma ministrul francez de Externe

publicat 2024-02-14 23:15:27 (Mediafax)
Franta si Ucraina vor semna in curand un acord de securitate, afirma ministrul francez de Externe Presedintele francez Emmanuel Macron era asteptat sa finalizeze un acord de securitate in Ucraina in aceasta luna, dar a amanat calatoria din motive de securitate, noteaza Reuters. ...continuare.

Razvan Lucescu, invins de Fatih Terim in Cupa Greciei. Romanul se poate revansa peste o saptamana

publicat 2024-02-14 23:15:27 (Mediafax)
Razvan Lucescu, invins de Fatih Terim in Cupa Greciei. Romanul se poate revansa peste o saptamana PAOK a facut o prima repriza buna, cu multe ocazii de poarta, dominand si teritorial. Totusi, cei care au inscris au fost oaspetii, la scurt timp dupa revenirea de la vestiare. Slovenul Sporar a profitat de o minge deviata si a sutat in poarta din careu, in minutul 53. ...continuare.

Un oficial american anunta o "amenintare grava la adresa securitatii nationale". ABC: Rusia ar vrea sa duca o arma nucleara in spatiu

publicat 2024-02-14 22:45:40 (Mediafax)
Un oficial american anunta o amenintare grava la adresa securitatii nationale. ABC: Rusia ar vrea sa duca o arma nucleara in spatiu Avertismentul lui Mike Turner are legatura cu faptul ca Rusia doreste sa plaseze o arma nucleara in spatiu, afirma doua surse de la Capitoliu, citate de ABC News. ...continuare.

Rafael Nadal confirma ingrijorarile. Si-a anuntat retragerea de la Qatar Open

publicat 2024-02-14 22:30:43 (Mediafax)
Rafael Nadal confirma ingrijorarile. Si-a anuntat retragerea de la Qatar Open La scurt timp dupa decizia sa de nu participa la primul Grand Slam al sezonului, au inceput sa apara vesti pozitive din tabara jucatorului spaniol. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.