EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Crima din gelozie in Iasi. Un barbat l-a ucis pe iubitul fostei sale partenere apoi si-a luat zilele

publicat 2024-02-28 14:45:07 (Antena3)
Crima din gelozie in Iasi. Un barbat l-a ucis pe iubitul fostei sale partenere apoi si-a luat zilele Un barbat din Iasi a fost injunghiat mortal de fostul partener al iubitei sale. Ulterior, criminalul si-a luat zilele. ...continuare.

Misterul vilei renovate cu 7 milioane de euro continua | Victor Ponta: "Intr-o tara normala, presedintele ar fi comunicat"

publicat 2024-02-28 14:45:07 (Antena3)
Misterul vilei renovate cu 7 milioane de euro continua | Victor Ponta: Intr-o tara normala, presedintele ar fi comunicat Victor Ponta a vorbit la Antena 3 CNN despre misterul vilei care a intrat in renovarea si care ar putea deservi ca resedinta pentru Klaus Iohannis, dupa terminarea mandatului de presedinte. ...continuare.

Ioan Oltean cere despagubiri de 400.000 de euro si ii acuza pe procurorii DNA ca i-au omorat sotia

publicat 2024-02-28 14:45:07 (Antena3)
Ioan Oltean cere despagubiri de 400.000 de euro si ii acuza pe procurorii DNA ca i-au omorat sotia Fostul deputat Ioan Oltean cere despagubiri de 400.000 de euro statului roman, dupa ce dosarul in care a fost anchetat de DNA pentru ca ar fi primit un sac cu 600.000 de euro a fost clasat pe motiv ca fapta nu exista. Ioan Oltean acuza ca a trait sapte ani de tortura psihica, care ar fi provocat moartea sotiei sale. ...continuare.

Ciclon mediteranean peste Romania! ANM anunta furtuni si vreme rea in mai multe regiuni | Zonele in care va ninge

publicat 2024-02-28 14:30:07 (Antena3)
Ciclon mediteranean peste Romania! ANM anunta furtuni si vreme rea in mai multe regiuni | Zonele in care va ninge Un ciclon mediteranean activ in Europa va aduce furtuni in mai multe zone ale tarii, anunta Administratia Nationala de Meteorologie. ...continuare.

Ce este iatrofobia. Multi dintre romani o au, dar nu baga de seama

publicat 2024-02-28 14:30:07 (Antena3)
Ce este iatrofobia. Multi dintre romani o au, dar nu baga de seama Multi romani sufera de iatrofobie, iar cei mai multi dintre ei nici nu stiu ca o au. ...continuare.

Drumul din Romania care va fi extins pe patru benzi. Vor fi construite poduri si pasaje noi

publicat 2024-02-28 14:30:07 (Antena3)
Drumul din Romania care va fi extins pe patru benzi. Vor fi construite poduri si pasaje noi Un drum national din Romania va fi extins la patru benzi, in urma unei investitii de 300 milioane euro. ...continuare.

Rezultatul expertizei psihiatrice pentru Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, prins de patru ori la volan fara permis

publicat 2024-02-28 14:30:06 (Antena3)
Rezultatul expertizei psihiatrice pentru Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, prins de patru ori la volan fara permis Dan Ilie Morega, fost prefect al judetului Gorj, poate scapa fara nicio zi de inchisoare, chiar daca a sfidat politia si a fost prins de patru ori la volan fara permis. Medicii au finalizat expertizat psihiatrica in cazul sau si au prezentat raportul. ...continuare.

Marcel Bolos, anunt important pentru toti pensionarii: "Au fost bugetati banii! Se va face dreptate"

publicat 2024-02-28 14:15:05 (Antena3)
Marcel Bolos, anunt important pentru toti pensionarii: Au fost bugetati banii! Se va face dreptate Ministrul de Finante, Marcel Bolos, a facut un anunt important pentru toti pensionarii din Romania. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, prima reactie dupa ce a fost acuzat de ANI de incompatibilitate: "Ma voi judeca. Am mai batut o data sistemul"

publicat 2024-02-28 14:15:04 (Antena3)
Cristian Popescu Piedone, prima reactie dupa ce a fost acuzat de ANI de incompatibilitate: Ma voi judeca. Am mai batut o data sistemul Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost acuzat de incompatibilitate de catre ANI, la scurt timp dupa ce si-a anuntat candidatura. Edilul spune ca a aflat din presa pentru ca nu i s-a comunicat nimic oficial. ...continuare.

Romania poate relua productia de apa grea la Turnu Severin

publicat 2024-02-28 14:00:04 (Antena3)
Romania poate relua productia de apa grea la Turnu Severin Compania de stat Nuclearelectrica, operatorul centralei nucleare de la Cernavoda, analizeaza instalatiile si echipamentele de productie a apei grele de la fosta uzina de profil Romag Prod de langa Turnu Severin, pentru o eventuala reluare a activitatii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.