EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




PSD si PNL vor avea liste comune la alegerile europarlamentare. Marcel Ciolacu: "Propunerea mea e ca lista sa fie deschisa de o femeie independenta"

publicat 2024-02-21 17:30:03 (Antena3)
PSD si PNL vor avea liste comune la alegerile europarlamentare. Marcel Ciolacu: Propunerea mea e ca lista sa fie deschisa de o femeie independenta Lista comuna PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare ar putea fi deschisa de o femeie, independenta de cele doua partide. Liberalii si social-democratii s-au reunit pentru a valida deciziile luate de liderii coalitiei, in privinta comasarii alegerilor. ...continuare.

Subventia pe care o primesc firmele care angajeaza tineri s-a marit | Ministerul Muncii: "Sprijinim angajatorii care incadreaza tinerii in campul muncii"

publicat 2024-02-21 17:30:03 (Antena3)
Subventia pe care o primesc firmele care angajeaza tineri s-a marit | Ministerul Muncii: Sprijinim angajatorii care incadreaza tinerii in campul muncii Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale anunta masuri de sprijin pentru angajatorii care incadreaza tineri in campul muncii. ...continuare.

PSD si PNL au decis comasarea alegerilor si alianta electorala. S-au decis zilele pentru ambele tururi la prezidentiale | Surse

publicat 2024-02-21 17:00:03 (Antena3)
PSD si PNL au decis comasarea alegerilor si alianta electorala. S-au decis zilele pentru ambele tururi la prezidentiale | Surse Partidul Social Democrat (PSD) si Partidul National Liberal (PNL) au decis comasarea alegerilor si alianta electorala in cazul listelor de candidati. Totodata, au fost alese zilele in care vor avea loc cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale. ...continuare.

"Cu sufletul coplesit de tristete, ma simt dator sa clarific pozitia mea": Marian Oprisan, anunt dupa moartea lui Catalin Toma, privind atributiile de presedinte al CJ Valcea

publicat 2024-02-21 16:45:05 (Antena3)
Cu sufletul coplesit de tristete, ma simt dator sa clarific pozitia mea: Marian Oprisan, anunt dupa moartea lui Catalin Toma, privind atributiile de presedinte al CJ Valcea Marian Oprisan, vicepresedintele PSD al Consiliului Judetean Vrancea, a facut un anunt privind mandatul de presedinte al CJ, dupa moartea liberalului Catalin Toma, cel care se afla in fruntea institutiei. ...continuare.

Spitalul Judetean din Romania care ar putea fi inchis in urmatoarele luni din cauza problemelor financiare

publicat 2024-02-21 16:45:05 (Antena3)
Spitalul Judetean din Romania care ar putea fi inchis in urmatoarele luni din cauza problemelor financiare Criza financiara ameninta un spital judetean din Romania cu inchiderea in urmatoarele luni. Veniturile sunt in scadere cu 8 milioane de lei. ...continuare.

Alerta de radiatii la Timisoara! Au fost descoperite scurgeri radioactive in curtea unei institutii publice. In apropiere se afla blocuri de locuinte si o maternitate

publicat 2024-02-21 16:30:03 (Antena3)
Alerta de radiatii la Timisoara! Au fost descoperite scurgeri radioactive in curtea unei institutii publice. In apropiere se afla blocuri de locuinte si o maternitate Autoritatile au intrat in alerta la Timisoara dupa ce a fost inregistrata o scurgere radioactiva in perimetrul unei institutii publice. ...continuare.

Orasul din Romania in care se va deschide singurul spital unde pacientii beneficiaza de servicii si medicamente gratuite. Romanii nu au nevoie de bani sau de asigurare de sanatate

publicat 2024-02-21 16:15:03 (Antena3)
Orasul din Romania in care se va deschide singurul spital unde pacientii beneficiaza de servicii si medicamente gratuite. Romanii nu au nevoie de bani sau de asigurare de sanatate In luna martie se deschide primul si singurul spital din Romania unde pacientii pot beneficia de servicii medicale complet gratuite. ...continuare.

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, convocat la MAE, in legatura cu moartea lui Alexei Navalnii

publicat 2024-02-21 16:00:10 (Antena3)
Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, convocat la MAE, in legatura cu moartea lui Alexei Navalnii Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Valery Kuzmin, a fost convocat la MAE in legatura cu decesul politicianului rus de opozitie Alexei Navalnii. ...continuare.

Uniunea Europeana, norme pentru protejarea pasagerilor tuturor modurilor de transport

publicat 2024-02-21 16:00:10 (Antena3)
Uniunea Europeana, norme pentru protejarea pasagerilor tuturor modurilor de transport In ultimii ani, Uniunea Europeana a adoptat treptat norme pentru protejarea pasagerilor tuturor modurilor de transport pentru a facilita mobilitatea si a incuraja utilizarea acestora. ...continuare.

Seful demis al APIA, audiat la Parchetul European intr-un dosar privind mai multe subventii din agricultura

publicat 2024-02-21 15:45:02 (Antena3)
Seful demis al APIA, audiat la Parchetul European intr-un dosar privind mai multe subventii din agricultura Seful demis al APIA, Ionut Lupu, ar fi audiat de cei de la Parchetul European. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.