EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Inregistrare cu camera ascunsa la o „gradinita” privata din Popesti-Leordeni: „Daca te mai ridici de pe scaunul asta, te rup! Bai, va crap capul astazi”. Politia a deschis un dosar penal

publicat 2024-02-16 14:45:12 (Libertatea)
Inregistrare cu camera ascunsa la o „gradinita” privata din Popesti-Leordeni: „Daca te mai ridici de pe scaunul asta, te rup! Bai, va crap capul astazi”. Politia a deschis un dosar penal O angajata a unui centru de ingrijire a copiilor din Popesti Leordeni, care se recomanda gradinita privata, a fost inregistrata in timp ce-i batea si tipa la cei mici, potrivit unui reportaj cu camera ascunsa difuzat de StirileProTV. In urma reportajului, politistii au transmis ca s-au autosesizat si au deschis un dosar penal pentru infractiunea […] ...continuare.

Cauza mortii lui Navalnii in inchisoare este deja avansata de presa rusa, fidela portavoce a Kremlinului

publicat 2024-02-16 14:45:12 (Libertatea)
Cauza mortii lui Navalnii in inchisoare este deja avansata de presa rusa, fidela portavoce a Kremlinului RT, un canal media atent controlat de regimul lui Vladimir Putin, a anuntat pe surse ca opozantul rus ar fi murit din cauza unui cheag de sange, o informatie neconfirmata oficial, scrie publicatia independenta The Moscow Times. Liderul opozitiei ruse Aleksei Navalnii a murit vineri in inchisoare, a anuntat serviciul penitenciarelor din Rusia, care nu […] ...continuare.

Unde soarele nu apune niciodata. Locurile de pe Pamant unde e lumina 24 de ore pe zi

publicat 2024-02-16 14:15:11 (Libertatea)
Unde soarele nu apune niciodata. Locurile de pe Pamant unde e lumina 24 de ore pe zi Cei mai multi dintre noi suntem obisnuiti cu ciclul zi-noapte, cu apusuri si rasarituri. Insa exista si locuri unde soarele nu apune niciodata si este lumina douazeci si patru de ore pe zi. Ce inseamna ca soarele nu apune niciodata Desi pentru unii dintre noi, cei care suntem obisnuiti ca soarele sa rasara in fiecare […] ...continuare.

Dan Bittman e intr-o relatie. Primele declaratii despre noua iubita: "Nu e cineva din zona noastra, dar e ok, ma simt bine"

publicat 2024-02-16 13:45:11 (Libertatea)
Dan Bittman e intr-o relatie. Primele declaratii despre noua iubita: Nu e cineva din zona noastra, dar e ok, ma simt bine Dan Bittman are o intr-o relatie. Artistul trupei Holograf a facut si primele declaratii despre noua iubita, despre care spune ca nu face parte din showbiz. Timp de 25 de ani, Dan Bittman si Liliana Stefan au trait o frumoasa poveste de iubire. Chiar daca nu s-au mai inteles la fel de bine, cei doi […] ...continuare.

"Romanii au talent", 16 februarie. Surprizele se tin lant in cea de-a doua editie a sezonului 14. "Sunt sigura ca Bobonete va fi foarte atent"

publicat 2024-02-16 13:30:13 (Libertatea)
Romanii au talent, 16 februarie. Surprizele se tin lant in cea de-a doua editie a sezonului 14. Sunt sigura ca Bobonete va fi foarte atent Au mai ramas doar cateva ore pana la momentul in care Romanii au talent revine la PRO TV si pe VOYO, intr-o noua editie in care momentele sunt marcate de incredibil de multa munca. Andi Moisescu, Andra, Dragos Bucur si Mihai Bobonete au recunoscut deja, de la prima editie, ca sunt mai impresionati ca niciodata […] ...continuare.

Israelul respinge din nou discutiile despre un stat palestinian. "Nu este momentul sa vorbim despre cadouri"

publicat 2024-02-16 13:30:13 (Libertatea)
Israelul respinge din nou discutiile despre un stat palestinian. Nu este momentul sa vorbim despre cadouri Premierul israelian Benjamin Netanyahu a transmis joi, dupa o discutie la telefon cu presedintele american Joe Biden, ca Israelul nu va fi presat sa accepte un stat palestinian, in timp ce un purtator de cuvant din biroul lui Netanyahu a subliniat ca „nu este momentul sa vorbim despre cadouri pentru poporul palestinian”, relateaza The Times […] ...continuare.

Aleksei Navalnii a murit in inchisoare, anunta autoritatile ruse

publicat 2024-02-16 13:30:13 (Libertatea)
Aleksei Navalnii a murit in inchisoare, anunta autoritatile ruse Departamentul Serviciului Federal Penitenciar pentru Districtul Autonom Yamal-Nenet a anuntat decesul liderului opozitiei Aleksei Navalnii. Acesta s-a simtit rau dupa o plimbare si si-a pierdut cunostinta. Medicii au declarat decesul, anunta un comunicat oficial. „Au fost efectuate toate masurile de resuscitare necesare, dar cestea nu au dat rezultate pozitive“, se arata in mesaj . ...continuare.

Anamaria Prodan a spus cu ce se ocupa sora ei in America: "Este milionara, pe picioarele ei". Anca a refuzat mostenirea de la Ionela Prodan, mama lor

publicat 2024-02-16 12:45:13 (Libertatea)
Anamaria Prodan a spus cu ce se ocupa sora ei in America: Este milionara, pe picioarele ei. Anca a refuzat mostenirea de la Ionela Prodan, mama lor Anamaria Prodan are o sora mai mica decat ea, pe Anca, care nu traieste in Romania. Cu toate acestea, surorile au o relatie foarte buna, impresara de fotbalisti chiar se mandreste cu succesul in cariera pe care il are sora ei. In urma cu mai bine de 20 de ani, sora Anamariei Prodan, Anca Savelio, […] ...continuare.

Un barbat a fost prins la Timisoara in timp ce vindea doua kilograme de cocaina cu 70.000 de euro

publicat 2024-02-16 12:45:13 (Libertatea)
Un barbat a fost prins la Timisoara in timp ce vindea doua kilograme de cocaina cu 70.000 de euro Un barbat a fost prins in flagrant de politisti si procurori DIICOT in timp ce vindea, la Timisoara, doua kilograme de cocaina in valoare de 70.000 de euro, informeaza News.ro. Barbatul a fost prins luni, 12, februarie, in municipiul Timisoara in timp ce vindea doua kilograme de cocaina (drog de mare risc), cu suma de […] ...continuare.

Marcel Ciolacu: Majorarile de pensii sau salarii de la 1 ianuarie nu vor fi luate in calcul la acordarea ajutoarelor de incalzire

publicat 2024-02-16 12:15:13 (Libertatea)
Marcel Ciolacu: Majorarile de pensii sau salarii de la 1 ianuarie nu vor fi luate in calcul la acordarea ajutoarelor de incalzire Premierul Marcel Ciolacu a anuntat vineri, 16 februarie, ca majorarile de pensii sau de salarii aplicate de la 1 ianuarie nu vor fi luate in calcul la stabilirea ajutorului de incalzire pentru familiile vulnerabile, informeaza News.ro. Decizia de exceptare vizeaza 800 de mii de familii, a adaugat premierul. Marcel Ciolacu a declarat, la inceputul sedintei […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.