EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciolacu s-a intalnit cu patriarhul Daniel

publicat 2024-03-01 00:30:29 (Puterea)
Ciolacu s-a intalnit cu patriarhul Daniel Marcel Ciolacu s-a intalnit la Palatul Patriarhiei, cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si cu ceilalti membri ai Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane. Intalnirea a avut ca scop consolidarea parteneriatului cu Biserica. Premierul a mai mentionat ca parteneriatul implica promovarea valorilor pe care Biserica le sustine. „Am avut bucuria sa ma intalnesc astazi (joi – […]The post Ciolacu s-a intalnit cu patriarhul Daniel appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Surpriza de proportii! Mircea Badea se pregateste de o noua provocare in televiziune

publicat 2024-03-01 00:30:29 (Puterea)
Bomba pe piata media din Romania! Mircea Badea se pregateste de o noua provocare in cariera. Cunoscutul realizator TV ar urma sa fie desemnat comentator special al curselor de Formula 1. Antena 1 si Antena 3 au anuntat, in urma cu cateva zile, ca au obtinut drepturile de transmitere pentru calificarile si cursele de Formula […]The post Surpriza de proportii! Mircea Badea se pregateste de o noua provocare in televiziune appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Parisul neaga ca servieta furata continea planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice

publicat 2024-03-01 00:30:25 (Jurnalul-National)
Parisul neaga ca servieta furata continea planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice Primaria Parisului a negat ca servieta furata de la unul dintre inginerii sai intr-un tren parizian continea planuri de securitate pentru Jocurile Olimpice, relateaza insidethegames. ...continuare.

Bild: Vor fi 4 faze - guvernul german a elaborat un scenariu pentru razboiul Rusiei cu NATO

publicat 2024-03-01 00:30:02 (Adevarul)
Bild: Vor fi 4 faze - guvernul german a elaborat un scenariu pentru razboiul Rusiei cu NATO Analistii germani considera ca este posibil ca trupele ruse sa patrunda in Germania. ...continuare.

#superstories. Business sportive. Pariul ZF pe viitorii campioni. Luca-David Otgon, 15 ani, baschet: Prin sport am invatat ca fara munca sustinuta nu poti reusi in ceea ce iti propui sa faci. Am invatat ce inseamna disciplina, o buna organizare a timpului

publicat 2024-03-01 00:15:26 (Ziarul-Financiar)
#superstories. Business sportive. Pariul ZF pe viitorii campioni.  Luca-David Otgon, 15 ani, baschet: Prin sport am invatat ca fara munca sustinuta nu poti reusi in ceea ce iti propui sa faci. Am invatat ce inseamna disciplina, o buna organizare a timpului De la sase ani, Luca-David Otgon practica baschetul, desi initial fotbalul a fost sportul care l-a atras. Pe parcurs, a ajuns sa indrageasca baschetul si astazi se mandreste cu cateva titluri importante obtinute la nivel national si european. ...continuare.

Grupul Marriott adauga Clujul in portofoliu. Courtyard by Marriott din Cluj, primul hotel sub acest brand din afara Bucurestiului, a fost deschis. Hotelul numara 114 camere si suite, un centru de fitness, un restaurant si cinci sali de evenimente.

publicat 2024-03-01 00:15:26 (Ziarul-Financiar)
Grupul Marriott adauga Clujul in portofoliu. Courtyard by Marriott din Cluj, primul hotel sub acest brand din afara Bucurestiului, a fost deschis. Hotelul numara 114 camere si suite, un centru de fitness, un restaurant si cinci sali de evenimente. Hotelul Courtyard by Marriott Cluj-Napoca Downtown este operat prin firma Pritax Invest, care a avut afaceri de 43 milioane de lei in 2022 si un profit net de 24 milioane de lei. ...continuare.

Sorin Paslaru, ZF: Bine administrat, Bucurestiul are sansa sa devina in urmatorii 20 de ani un Dubai sau o Londra a Europei de Est, un pol de atractie pe o raza de 1.000 km in jur. Cine il va conduce catre acest statut?

publicat 2024-03-01 00:15:26 (Ziarul-Financiar)
Sorin Paslaru, ZF: Bine administrat, Bucurestiul are sansa sa devina in urmatorii 20 de ani un Dubai sau o Londra a Europei de Est, un pol de atractie pe o raza de 1.000 km in jur. Cine il va conduce catre acest statut? Autor: Sorin Paslaru In aceste saptamani se tot discuta cine vor fi candidatii la Primaria Capitalei. Se fac calcule peste calcule, se arunca inclusiv cu nume de antreprenori, "se testeaza" personalitati in sondaje, dar multi uita sa se intrebe un lucru simplu: nu cumva ar trebui sa fie primar sau cel putin candidat de fapt cine este cu adevarat preocupat de oras, de cum arata si functioneaza Bucurestiul? ...continuare.

Business sportiv. Grand Chess Tour, un Champions League al sahului, va aduce cei mai importanti jucatori de sah din lume la Bucuresti in luna iunie

publicat 2024-03-01 00:15:26 (Ziarul-Financiar)
Business sportiv. Grand Chess Tour, un Champions League al sahului, va aduce cei mai importanti jucatori de sah din lume la Bucuresti in luna iunie Grand Chess Tour, unul dintre cele mai importante turnee de sah din lume, care poate fi comparat cu un Champions League la fotbal, va aduce unii dintre cei mai importanti jucatori de sah din lume la Bucuresti, la etapa Superbet Chess Classic Romania, care va avea loc in perioada 24 iunie - 6 iulie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.