EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




UEFA l-a sanctionat dur pe Gigi Becali, dupa ce acesta a recunoscut ca a pariat pe un meci jucat de FCSB

publicat 2024-03-02 13:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
UEFA l-a sanctionat dur pe Gigi Becali, dupa ce acesta a recunoscut ca a pariat pe un meci jucat de FCSB UEFA l-a amendat pe Gigi Becali, patronul de la FCSB, cu suma de 30.000 de euro, dupa ce acesta a recunoscut ca a pariat pe meciul Nordsjaelland - FCSB, din tutur 3 preliminat al Conference League.Gigi Becali declarase ca a pariat nu mai putin de 20.000 de euro pe calificarea echipei lui in returul de Danemarca, pierdut insa cu scorul de 0-2. UEFA a analizat cazul si a decis sa il amendeze pe patronul FCSB-ului cu suma de 30. ... ...continuare.

Ioan Ovidiu Sabau, santajat cu clip cu fiica lui: "Imaginile sunt legate de religia persoanei vatamate si de relatia dintre martora si verisorul acesteia" » Ce a decis Tribunalul

publicat 2024-03-02 13:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Ioan Ovidiu Sabau, santajat cu clip cu fiica lui: Imaginile sunt legate de religia persoanei vatamate si de relatia dintre martora si verisorul acesteia » Ce a decis Tribunalul Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul de la Universitatea Cluj, a trecut recent pentru o problema personala complicata. A fost santajat cu 25.000 de euro, de un barbat care se afla in posesia unu clip in care apare fiica acestuia.Un barbat din Cluj l-a santajat pe Sabau, dar a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare.Ioan Ovidiu Sabau santajat cu 25. ... ...continuare.

Suspendare drastica pentru arbitrul care a facut praf meciul Lazio - Milan. Cat va sta pe tusa!

publicat 2024-03-02 13:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Suspendare drastica pentru arbitrul care a facut praf meciul Lazio - Milan. Cat va sta pe tusa! Marco Di Bello (42 de ani), "centralul" care a eliminat vineri seara trei jucatori ai lui Lazio in partida de pe "Olimpico", 0-1 cu AC Milan, va fi retinut de la delegari timp de o luna. Anuntul a fost facut de Sky Sport, ce mai dezvaluie ca Marusic si Guendouzi, care au primit cartonase rosii direct, vor fi suspendati pentru doua etape. ... ...continuare.

A venit si anuntul oficial » Unde se joaca Rapid - FCSB

publicat 2024-03-02 13:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
A venit si anuntul oficial » Unde se joaca Rapid - FCSB Rapid a anuntat oficial ca derby-ul cu FCSB, din runda #30 a Superligii, se va juca pe Arena Nationala.Dupa ce in ultima saptamana s-a tot discutat despre stadionul care va gazdui marele derby din ultima etapa a sezonului regular, oficialii Rapidului au luat decizia finala si au facut-o publica pe pagina oficiala de Facebook.Rapid a ales sa joace meciul cu FCSB pe Arena Nationala. ... ...continuare.

Imagini cu locul in care a copilarit Klaus Iohannis. Cum arata casa in care a crescut presedintele

publicat 2024-03-02 13:45:05 (Click)
Imagini cu locul in care a copilarit Klaus Iohannis. Cum arata casa in care a crescut presedintele Pana sa ajunga presedintele Romaniei si sa detina mai multe proprietati, Klaus Iohannis a copilarit in Sibiu, in casa bunicilor din partea mamei sale, ridicata in anul 1754. Dar, oare, cum arata locuinta in care si-a petrecut primii ani de viata? ...continuare.

Grigore Florin de la "Romanii au talent", muncitorul de pe santier care a socat intreaga Romanie. Bobonete: "M-ai facut sa ma gandesc..."

publicat 2024-03-02 13:45:05 (Click)
Grigore Florin de la Romanii au talent, muncitorul de pe santier care a socat intreaga Romanie. Bobonete: M-ai facut sa ma gandesc... Grigore Florin a reusit sa impresioneze juriul de la "Romanii au talent"! Tanarul in varsta de numai 29 de ani lucreaza in domeniul constructiilor de la 14 ani, iar acum a lasat intreaga tara fara glas, dupa ce si-a impartasit versurile cu publicul de la "Romanii au talent". ...continuare.

Zodia care primeste o veste neasteptata pe 4 martie. Incepe saptamana cu o mare schimbare

publicat 2024-03-02 13:45:05 (Click)
Zodia care primeste o veste neasteptata pe 4 martie. Incepe saptamana cu o mare schimbare Unii nativi vor incepe primavara cu dreptul. Anotimpul renasterii va marca pentru ei un nou inceput. Potrivit astrologilor, o anumita zodie va fi binecuvantata de astre si se va bucura de o surpriza neasteptata pe data de 4 martie. Ce vesti bune vor primii norocosii? ...continuare.

Imagini dure de pe frontul din Avdiivka. Soldati rusi, prinsi in camp deschis si ucisi in masa cu blindatul Bradley VIDEO

publicat 2024-03-02 13:45:03 (Adevarul)
Imagini dure de pe frontul din Avdiivka. Soldati rusi, prinsi in camp deschis si ucisi in masa cu blindatul Bradley VIDEO Scenele de lupta au fost surprinse pe frontul de la Avdiivka, in care un blindat Bradley trage cu tunul, de la mica distanta, direct asupra unor militari dintr-o grupare de asalt a armatei ruse. ...continuare.

Noi autobuze electrice circula pe linia 368 a STB. Anuntul lui Nicusor Dan

publicat 2024-03-02 13:45:03 (Adevarul)
Noi autobuze electrice circula pe linia 368 a STB. Anuntul lui Nicusor Dan Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca incepand cu data de 1 martie, sase autobuze electrice vor fi introduse pe linia 368, care circula spre cartierul Drumul Taberei. Aceasta miscare reprezinta un pas semnificativ catre un oras mai ecologic si mai modern. ...continuare.

Cu trotineta pe autostrada, plimbarea nebuna a unui roman. Politia Romana: "Pe cat de interzis, pe atat de periculos"

publicat 2024-03-02 13:45:03 (Adevarul)
Cu trotineta pe autostrada, plimbarea nebuna a unui roman. Politia Romana: Pe cat de interzis, pe atat de periculos Un tanar teribilist a fost depistat de politistii de la Biroul de Politie Autostrada A2, in timp ce se deplasa cu trotineta pe sensul de mers catre Bucuresti. Dupa cateva sute de metri, barbatul a fost oprit de oamenii legii si amendat pe masura. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.