EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nicusor Dan: 'Din 1 martie, 6 autobuze electrice circula si pe linia 368'

publicat 2024-03-02 10:15:04 (Bursa)
Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta, sambata, ca sase autobuze electrice circula si pe linia 368. ...continuare.

Fabrica din Romania, care produce electrocasnice pe banda rulanta, face angajari. Se dau bonuri de masa, prime si programe de pregatire

publicat 2024-03-02 10:15:04 (Antena3)
Fabrica din Romania, care produce electrocasnice pe banda rulanta, face angajari. Se dau bonuri de masa, prime si programe de pregatire O fabrica de renume din Romania face angajari, iar lista posturilor pentru care se cauta oameni este destul de mare. ...continuare.

Statele Unite vor incepe sa parasuteze ajutoare umanitare in Gaza

publicat 2024-03-02 10:15:03 (Adevarul)
Statele Unite vor incepe sa parasuteze ajutoare umanitare in Gaza Presedintele Biden a anuntat vineri ca Statele Unite vor incepe sa parasuteze ajutoare umanitare in Gaza, dupa recenta tragedie cand zeci de civili au fost ucisi in apropierea unui convoi umanitar. ...continuare.

Burse speciale la o universitate din Iasi. Cum pot studentii sa incaseze cat un salariu minim pe economie

publicat 2024-03-02 10:15:03 (Adevarul)
Burse speciale la o universitate din Iasi. Cum pot studentii sa incaseze cat un salariu minim pe economie Profesorii confirma ca de cand bursele sunt mai multe si mai mari, performantele tinerilor au crescut. Sunt mai motivati sa invete si renunta la joburi in favoarea studiilor. Se intampla la Universitatea de Stiintele Vietii "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi (USV). ...continuare.

Dronele agricole "Baba Yaga", folosite de ucraineni pentru a controla atacuri cu drone kamikaze asupra rusilor

publicat 2024-03-02 10:15:03 (Adevarul)
Dronele agricole Baba Yaga, folosite de ucraineni pentru a controla atacuri cu drone kamikaze asupra rusilor Ucraina opereaza de ceva timp octocoptere agricole mari pe post de bombardiere, dar acum acestea sunt folosite ca statii zburatoare de retransmisie a semnalului radio pentru a controla dronele ucigase. ...continuare.

Femeie din Gorj disparuta, cautata de politisti si salvamontisti cu drone. Autoritatile fac apel la ajutorul populatiei

publicat 2024-03-02 10:00:09 (ProTV)
Femeie din Gorj disparuta, cautata de politisti si salvamontisti cu drone. Autoritatile fac apel la ajutorul populatiei Politistii si salvamontistii din judetul Gorj cauta o femeie de 81 de ani, disparuta de la domiciliu, în zona de sud a judetului, Se intervine cu mai multe echipaje, dar si cu drone si cu un câine specializat în cautarea în natura.   ...continuare.

Ryanair isi reduce estimarile referitoare la traficul de pasageri din cauza intarzierii livrarilor de avioane ale Boeing

publicat 2024-03-02 10:00:08 (Money.ro)
Ryanair isi reduce estimarile referitoare la traficul de pasageri din cauza intarzierii livrarilor de avioane ale Boeing Compania urma sa primeasca 57 de avioane Boeing MAX 8200 pana la sfarsitul lunii aprilie, dar o criza care se adanceste la Boeing, caruia i s-a interzis cresterea productiei de 737 MAX, inseamna ca va livra doar 40 de avioane inainte de sfarsitul lunii iunie, a spus Ryanair.Compania aeriana irlandeza, cea mai mare din Europa dupa numarul de pasageri, care va transporta 184 de milioane de persoane in actualul an fiscal, a declarat ca va trebui, ca urmare, sa reduca aproximativ 10 linii de zbor... ...continuare.

Nicusor Dan: Din 1 martie, 6 autobuze electrice circula si pe linia 368

publicat 2024-03-02 10:00:08 (Money.ro)
Nicusor Dan: Din 1 martie, 6 autobuze electrice circula si pe linia 368 "Incepand de la 1 martie, 6 autobuze electrice circula si pe linia 368. Traseul deserveste o parte importanta din cartierul Drumul Taberei - cu plecare de la Valea Oltului - si se indreapta catre Academia Militara, Pod Eroilor si Parcul Cismigiu, avand ca punct de intoarcere Piata Romana", a scris, sambata, pe Facebook, primarul General.Potrivit lui Nicusor Dan, autobuzele electrice vin in completarea celor care circula deja pe liniile 311, 330 si 335. Articolul Nicusor Dan: Din 1... ...continuare.

Modificarile Apple pentru politicile App Store "nesocotesc" noua lege pentru concurenta a UE, arata o scrisoare a firmelor nemultumite

publicat 2024-03-02 10:00:08 (Money.ro)
Modificarile Apple pentru politicile App Store nesocotesc noua lege pentru concurenta a UE, arata o scrisoare a firmelor nemultumite Anuntul este cel mai recent efort condus de Spotify Technology impotriva politicilor App Store ale producatorului de iPhone, pe care unii dezvoltatori si firme le considera nedrepte."Noii termeni ai Apple nu numai ca ignora atat spiritul, cat si litera legii, dar, daca sunt lasati neschimbati, batjocoresc DMA (Legea pietelor digitale - Digital Markets Act)", a scris grupul intr-o scrisoare catre Comisia Europeana.Apple percepe un comision anual de pana la 30% de la dezvoltatorii care isi... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.