EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mark Rutte: 'Europa ar trebui sa inceteze sa se mai planga de Donald Trump'

publicat 2024-02-17 17:15:04 (Bursa)
Mark Rutte: 'Europa ar trebui sa inceteze sa se mai planga de Donald Trump' Premierul olandez in exercitiu Mark Rutte, favorit pentru a fi urmatorul secretar general al NATO, a declarat sambata ca Europa ar trebui sa inceteze sa se mai planga de Donald Trump si sa se concentreze in schimb asupra a ceea ce ar putea face pentru Ucraina ...continuare.

Fortele ucrainene anunta ca au doborat trei avioane de lupta rusesti

publicat 2024-02-17 16:15:03 (Bursa)
Fortele ucrainene anunta ca au doborat trei avioane de lupta rusesti Fortele ucrainene au doborat sambata doua avioane de vanatoare-bombardiere rusesti Su-34 si un avion de lupta Su-35 pe cerul de deasupra estului Ucrainei, a declarat seful fortelor aeriene ale tarii, Mikola Olesciuk ...continuare.

Ministrii de Externe din G7 au tinut un minut de reculegere pentru Navalnii

publicat 2024-02-17 15:15:03 (Bursa)
Ministrii de Externe din G7 au tinut un minut de reculegere pentru Navalnii Ministrii de Externe ai tarilor membre ale G7 au pastrat un minut de reculegere sambata, la inceputul intalnirii lor de la Munchen, pentru a-i aduce un omagiu liderului opozitiei ruse Alexei Navalnii, care a murit vineri in inchisoare, a anuntat presedintia italiana a G7 ...continuare.

Raluca Turcan sustine comasarea alegerilor

publicat 2024-02-17 15:00:02 (Bursa)
Raluca Turcan sustine comasarea alegerilor Presedintele Organizatiei Judetene Sibiu a PNL, Raluca Turcan, ministru al Culturii, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu vor iesi de la guvernare si ca atat ea, cat si primarii PNL din judet isi doresc comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, pentru ca asta va duce la o prezenta mai mare a alegatorilor la vot ...continuare.

Ursula von der Leyen: 'CE va prezenta o propunere in domeniul industriei de aparare'

publicat 2024-02-17 15:00:02 (Bursa)
Ursula von der Leyen: 'CE va prezenta o propunere in domeniul industriei de aparare' Comisia Europeana va prezenta o propunere de strategie in domeniul industriei de aparare in trei saptamani si va deschide, de asemenea, un birou de inovare in domeniul apararii in Ucraina, a declarat sambata presedinta Comisiei, Ursula von der Leyen ...continuare.

Actiunile Arobs intra in indicii FTSE Russell

publicat 2024-02-17 14:45:03 (Bursa)
Actiunile Arobs intra in indicii FTSE Russell Actiunile companiei de IT Arobs Transilvania Software vor fi incluse in indicii FTSE Russell dedicati pietelor emergente incepand cu luna martie, decizie luata la ultima revizuire trimestriala a agentiei internationale de rating ...continuare.

Banca Spaniei: Sistemul bancar, sub amenintarea secetei

publicat 2024-02-17 14:45:03 (Bursa)
Banca Spaniei: Sistemul bancar, sub amenintarea secetei Seceta grava si valurile de caldura din Spania ar putea avea un impact persistent asupra solvabilitatii bancilor din aceasta tara, prin incetinirea economiei si pierderile din credite mai mari, a declarat vineri guvernatorul Bancii Spaniei, Pablo Hernandez de Cos ...continuare.

Trump, condamnat sa plateasca $355 de milioane

publicat 2024-02-17 14:45:03 (Bursa)
Trump, condamnat sa plateasca $355 de milioane Donald Trump a fost condamnat vineri, la New York, la plata unei amenzi de aproape 355 de milioane de dolari cu privire la o serie de fraude financiare ale imperiului sau imobiliar Trump Organization, iar judecatorul i-a interzis candidatului republican in alegerile prezidentiale, intr-o hotarare fara precedent sa administreze intreprinderea timp de trei ani la New York ...continuare.

Blinken abordeaza problema armei rusesti antisatelit

publicat 2024-02-17 14:45:03 (Bursa)
Blinken abordeaza problema armei rusesti antisatelit Secretarul de Stat american Antony Blinken le-a transmis ingrijorarea sa omologilor sai indian si chinez cu privire la faptul ca Rusia dezvolta o arma antisatelit, declara un oficial american ...continuare.

Stoltenberg: 'Discutiile despre o potentiala descurajare nucleara fara SUA sunt inutile'

publicat 2024-02-17 14:45:03 (Bursa)
Stoltenberg: 'Discutiile despre o potentiala descurajare nucleara fara SUA sunt inutile' Discutiile despre o potentiala descurajare nucleara europeana care nu ar implica Statele Unite 'nu sunt de ajutor', a declarat sambata secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.