EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Universitatea Craiova, remiza cu Rapid (1-1) in Superliga

publicat 2024-03-04 22:45:02 (Adevarul)
Universitatea Craiova, remiza cu Rapid (1-1) in Superliga Universitatea Craiova a facut remiza cu Rapid Bucuresti, 1-1 (1-0), pe teren propriu, intr-un meci din cea de a 29-a etapa a Superligii de fotbal, penultima a sezonului regulat ...continuare.

In Europa de Est, pionierul tehnologiei chinezesti Huawei se simte ca acasa doar in Ungaria, unde are liber la afaceri si la contracte strategice cu statul. In Cehia este prigonita mai ceva ca in SUA

publicat 2024-03-04 22:30:20 (Ziarul-Financiar)
In Europa de Est, pionierul tehnologiei chinezesti Huawei se simte ca acasa doar in Ungaria, unde are liber la afaceri si la contracte strategice cu statul. In Cehia este prigonita mai ceva ca in SUA In Cehia, chiar autoritatea pentru securitate cibernetica a avertizat in 2019 ca Huawei poate reprezenta riscuri pentru siguranta. Iar avertismentul, spune institutia ceha, i-a luat prin surprindere atat pe americani, cat si pe chinezi. A fost un soc si pentru presedintele de atunci al Cehiei Milos Zeman (foto, alaturi de omologul chinez Xi Jinping), un admirator al Partidului Comunist Chinez si client, pentru el si personalul sau, al serviciilor Huawei. Pana atunci, contractul prezidential... ...continuare.

Bani au cerut, bani au primit. In urma protestelor, fermierii europeni obtin aproape peste tot de la guverne concesii si bani sub forma de scutiri si reduceri de taxe, prelungiri de subventii, ajutoare financiare

publicat 2024-03-04 22:30:20 (Ziarul-Financiar)
Bani au cerut, bani au primit. In urma protestelor, fermierii europeni obtin aproape peste tot de la guverne concesii si bani sub forma de scutiri si reduceri de taxe, prelungiri de subventii, ajutoare financiare Autor: Catalina Apostoiu De la inceputul acestui an, fer­mierii au demonstrat in aproape toate tarile europene, castigand con­cesii din partea guvernelor nationale si deschizand dezbaterile privitoare la masuri la nivel de bloc, scrie Euractiv. ...continuare.

Multe alimente falsificate se afla in dietele de slabit

publicat 2024-03-04 22:30:14 (Puterea)
Multe alimente falsificate se afla in dietele de slabit Creste alarmant numarul alimentelor falsificate, majoritatea fiind incluse si in celebre diete de slabit, cum este cea mediteraneana. Stim foarte bine ca lista alimentelor falsificate ca urmare a continutului excesiv de substante chimice se prelungeste continuu. Multe dintre aceste alimente – carne, lactate, paine, fructe si legume etc. – sunt consumate zilnic de adulti si copii. […]The post Multe alimente falsificate se afla in dietele de slabit appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marcel Bolos: Ultimele probe pentru e-Factura simplificata. De cand va putea fi folosita

publicat 2024-03-04 22:30:14 (Puterea)
Marcel Bolos: Ultimele probe pentru e-Factura simplificata. De cand va putea fi folosita Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a venit cu ultimele detalii legate de sistemul e-Factura simplificata! Reprezentantul Guvernului a anuntat ca se fac ultimele teste. Marcel Bolos a anuntat ca e-Factura simplificata a intrat pe ultima suta de metri. Specialistii Ministerului Finantelor fac ultimele teste pentru ca firmele mici sa se poata folosi cat mai repede de […]The post Marcel Bolos: Ultimele probe pentru e-Factura simplificata. De cand va putea fi folosita appeared first on... ...continuare.

Soferii, anuntati unde sunt amplasate radarele! Cum vor fi anuntati

publicat 2024-03-04 22:30:14 (Puterea)
Soferii, anuntati unde sunt amplasate radarele! Cum vor fi anuntati Amplasarea radarelor pentru masurarea vitezei participantilor la trafic va trebui semnalata din timp conducatorilor auto, potrivit unei propuneri legislative care a trecut tacit de Senat. Soferii din Romania vor fi anuntati din timp unde sunt amplasate radarele, potrivit unei propuneri legislative de modificare a OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, care a fost adoptata […]The post Soferii, anuntati unde sunt amplasate radarele! Cum vor fi anuntati appeared first on... ...continuare.

Franta a detaliat ajutorul sau militar pentru Ucraina, dupa ce a fost acuzata ca ajuta mai putin ca alti aliati ai Kievului

publicat 2024-03-04 22:30:13 (ProTV)
Franta a detaliat ajutorul sau militar pentru Ucraina, dupa ce a fost acuzata ca ajuta mai putin ca alti aliati ai Kievului Franta a dezvaluit, luni, ca ajutorul sau militar pentru Ucraina se ridica pâna la 2,6 miliarde de euro. ...continuare.

Israelul acuza UNRWA ca are angajati "peste 450 de teroristi" in Gaza

publicat 2024-03-04 22:30:13 (ProTV)
Israelul acuza UNRWA ca are angajati peste 450 de teroristi in Gaza Armata israeliana a acuzat luni agentia ONU pentru refugiatii palestinieni (UNRWA) ca are angajati „peste 450 de teroristi” ai miscarii islamiste Hamas si ai altor organizatii teroriste în Fâsia Gaza. ...continuare.

Motivul uluitor pentru care fortele lui Putin nu folosesc in Ucraina T-14 "Armata", cel mai modern tanc al Rusiei

publicat 2024-03-04 22:30:13 (ProTV)
Motivul uluitor pentru care fortele lui Putin nu folosesc in Ucraina T-14 Armata, cel mai modern tanc al Rusiei Serghei Chemezov, directorul general al companiei de stat Rostec, care produce cel mai modern tanc al Rusiei, T-14 „Armata”, a dat asigurari ca acesta a intrat în serviciul activ al fortelor armate ale tarii. ...continuare.

Universitatea Craiova si Rapid au remizat in epilogul etapei a 29-a

publicat 2024-03-04 22:30:13 (OnlineSport)
Universitatea Craiova si Rapid au remizat in epilogul etapei a 29-a Echipele Universitatea Craiova si Rapid Bucuresti au terminat la egalitate, scor 1-1, în ultimul meci al etapei a 29-a, penultima din sezonul regular în Liga 1. Asa am trait Universitatea Craiova - Rapid   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.