EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Patania unei femei care si-a uitat geanta cu 15.000 de euro pe o banca in Pitesti | Reactia Politiei

publicat 2024-02-27 18:15:11 (Antena3)
Patania unei femei care si-a uitat geanta cu 15.000 de euro pe o banca in Pitesti | Reactia Politiei O femeie de 45 de ani si-a uitat pe o banca la iesirea dintr-un centru comercial din Pitesti geanta in care avea 15.000 de euro. ...continuare.

Primele imagini exclusive din timpul atacului de la Padina, in urma caruia Sorin Anghel a murit: "Gata, ca il omori! Faci crima!"

publicat 2024-02-27 18:00:03 (Antena3)
Primele imagini exclusive din timpul atacului de la Padina, in urma caruia Sorin Anghel a murit: Gata, ca il omori! Faci crima! Antena 3 CNN a prezentat in premiera imagini din timpul atacului sangeros de la Padina, in urma caruia un barbat si-a pierdut viata. Acesta participa la o petrecere alaturi de mai multe vedete din Romania. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional! ...continuare.

Un diplomat trimis de SUA s-a intalnit la Tiraspol cu liderul Transnistriei. Dialogul are loc cu o zi inaintea anticipatei cereri de alipire la Rusia a separatistilor

publicat 2024-02-27 18:00:03 (Antena3)
Un diplomat trimis de SUA s-a intalnit la Tiraspol cu liderul Transnistriei. Dialogul are loc cu o zi inaintea anticipatei cereri de alipire la Rusia a separatistilor Reprezentantul Departamentului de Stat al SUA, Christopher Smith, s-a intalnit la Tiraspol cu liderul transnistrean Vadim Krasnoselski. ...continuare.

Stare de urgenta sanitara. Numarul de cazuri de febra dengue a crescut alarmant

publicat 2024-02-27 18:00:03 (Antena3)
Stare de urgenta sanitara. Numarul de cazuri de febra dengue a crescut alarmant A fost declarata stare de urgenta sanitara! In ultimele zile s-a inregistrat o crestere masiva a numarului de cazuri de febra dengue. ...continuare.

Sotul Dianei Sosoaca, dupa ce senatoarea a primit un plic suspect la Senat: "M-a pocnit rasul. Joaca la cacealma"

publicat 2024-02-27 17:30:05 (Antena3)
Sotul Dianei Sosoaca, dupa ce senatoarea a primit un plic suspect la Senat: M-a pocnit rasul. Joaca la cacealma Serviciul de Protectie si Paza (SPP) a elucidat ce tip de substanta se afla in plicul primit de senatoarea Diana Sosoaca, plic suspect care ieri a declansat o alerta de securitate la Senat. Intrebat despre acest caz, Silvestru Sosoaca a continuat atacul la adresa sotiei sale. ...continuare.

Cum se schimba razboiul din Ucraina daca Occidentul trimite trupe acolo | Radu Tudor: "Nu se va discuta niciodata institutional, la nivel NATO si UE"

publicat 2024-02-27 17:15:04 (Antena3)
Cum se schimba razboiul din Ucraina daca Occidentul trimite trupe acolo | Radu Tudor: Nu se va discuta niciodata institutional, la nivel NATO si UE Jurnalistul si analistul militar Radu Tudor a comentat la Antena 3 CNN posibilitatea ca partenerii Kievului sa trimita militari in Ucraina, asa cum a presedintele francez Emmanuel Macron a lasat sa se inteleaga ca ar fi posibil. ...continuare.

Hidroelectrica are in plan extinderea in strainatate in urmatorii ani

publicat 2024-02-27 17:15:04 (Antena3)
Hidroelectrica are in plan extinderea in strainatate in urmatorii ani Hidroelectrica, cea mai mare companie de stat producatoare de energie electrica din Romania, are in plan extinderea in strainatate in perioada urmatoare.  ...continuare.

Ghiuveta sau chiuveta. Cea mai des intalnita greseala din limba romana

publicat 2024-02-27 17:15:04 (Antena3)
Ghiuveta sau chiuveta. Cea mai des intalnita greseala din limba romana In prezent, foarte multe cuvinte sunt folosite gresit. De exemplu, putini romani stiu care este varianta corecta dintre cuvintele "ghiuveta" sau "chiuveta". ...continuare.

Marcel Ciolacu, despre candidatura la Primaria Capitalei: "Eu cred ca o sa avem un candidat comun"

publicat 2024-02-27 17:15:04 (Antena3)
Marcel Ciolacu, despre candidatura la Primaria Capitalei: Eu cred ca o sa avem un candidat comun Liderul PSD, Marcel Ciolacu, crede ca PSD si PNL vor avea un candidat comun pentru Primaria Capitalei. ...continuare.

Castelele Peles si Pelisor ar putea fi incluse in Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Anuntul ministrului Culturii

publicat 2024-02-27 17:15:04 (Antena3)
Castelele Peles si Pelisor ar putea fi incluse in Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Anuntul ministrului Culturii Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anuntat planurile pentru includerea Castelelor Peles si Pelisor in Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.