EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul"

Articole

Stiri locale




Rares Bogdan, despre scorul din sondaje al PSD-PNL la viitoarele alegeri: "Este mai mult decat imbucurator"

publicat 2024-03-06 23:45:02 (Antena3)
Rares Bogdan, despre scorul din sondaje al PSD-PNL la viitoarele alegeri: Este mai mult decat imbucurator Rares Bogdan a comentat, in direct, la Antena 3 CNN, scorul pe care alianta PSD-PNL l-a obtinut in cadrul ultimelor sondaje sociologice, pentru alegerile europarlamentare. ...continuare.

Masina de politie, aflata in misiune, implicata intr-un accident pe DN29, in Suceva

publicat 2024-03-06 23:30:04 (Antena3)
Masina de politie, aflata in misiune, implicata intr-un accident pe DN29, in Suceva O masina de politie, din cadrul Serviciului Rutier IPJ Suceava, aflata in misiune, a fost implicata intr-un accident pe DN29, in localitatea Dumbraveni. ...continuare.

Un pacient cu piciorul amputat a sunat la 112 si si-a cerut membrul inapoi, in Botosani

publicat 2024-03-06 23:30:04 (Antena3)
Un pacient cu piciorul amputat a sunat la 112 si si-a cerut membrul inapoi, in Botosani Panica la un spital din Botosani, dupa ce un pacient a intrat in soc si a inceput sa sune la 112 pentru a i se da piciorul amputat inapoi. ...continuare.

Lectie de istorie cu Rares Bogdan: "In timpul crizei din 1938, 65.000 de austrieci lucrau in Romania"

publicat 2024-03-06 23:00:03 (Antena3)
Lectie de istorie cu Rares Bogdan: In timpul crizei din 1938, 65.000 de austrieci lucrau in Romania Rares Bogdan a tinut o lectie de istorie in direct la Antena 3 CNN despre zecile de mii de austrieci care lucrau in Romania anilor '30. ...continuare.

Inca o platforma de filme va bloca partajarea conturilor! Utilizatorii nu vor mai avea acces de la mai multe adrese

publicat 2024-03-06 23:00:03 (Antena3)
Inca o platforma de filme va bloca partajarea conturilor! Utilizatorii nu vor mai avea acces de la mai multe adrese Platforma de streaming HBO Max, prezenta si in Romania, va incepe si sa blocheze accesul la conturi de la alte adrese, la fel ca Netflix. ...continuare.

"A fost o nebunie!" | Patania unui barbat care si-a intalnit sosia intr-un aeroport. Culmea a fost ca aveau si acelasi nume

publicat 2024-03-06 22:30:02 (Antena3)
A fost o nebunie! | Patania unui barbat care si-a intalnit sosia intr-un aeroport. Culmea a fost ca aveau si acelasi nume Un britanic a avut sansa sa-si intalneasca din intamplare sosia intr-un aeroport din Londra. Cei doi au acelasi nume si mergeau spre aceeasi destinatie. ...continuare.

Politist de la Penitenciarul Giurgiu, trimis in judecata pentru ca ar fi luat mita de la un detinut ca sa ii aduca substante dopante in inchisoare

publicat 2024-03-06 22:30:02 (Antena3)
Politist de la Penitenciarul Giurgiu, trimis in judecata pentru ca ar fi luat mita de la un detinut ca sa ii aduca substante dopante in inchisoare Un agent de politie penitenciara a fost trimis in judecata pentru luare de mita de la un detinut ca sa ii introduca in penitenciar substante dopante. ...continuare.

Accident mortal pe DN5C, intre localitatile Gaujani si Pietrisu | O fata de 19 ani a murit

publicat 2024-03-06 22:30:02 (Antena3)
Accident mortal pe DN5C, intre localitatile Gaujani si Pietrisu | O fata de 19 ani a murit O tanara, in varsta de 19 ani, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier produs pe DN5C, in Giurgiu, intre un autotren, un autoturism si o caruta. ...continuare.

Politia Rutiera, obligata sa anunte prezenta radarelor. Modalitatea prin care soferii pot afla unde sunt amplasate acestea

publicat 2024-03-06 22:15:06 (Antena3)
Politia Rutiera, obligata sa anunte prezenta radarelor. Modalitatea prin care soferii pot afla unde sunt amplasate acestea Politia Rutiera ar putea fi obligata, prin lege, sa informeze conducatorii auto despre amplasarea radarelor. Masura are scopul de a permite soferilor sa afle unde sunt montate dispozitivele. ...continuare.

Nicolae Ciuca: "O victorie pentru Romania la Congresul PPE, Austria nu a mai votat impotriva"

publicat 2024-03-06 22:00:03 (Antena3)
Nicolae Ciuca: O victorie pentru Romania la Congresul PPE, Austria nu a mai votat impotriva Presedintele PNL, Nicolae Ciuca a anuntat prima victorie pentru Romania la Congresul PPE cu privire la aderarea Romaniei la spatiul Schengen, dupa ce Austria nu a mai votat impotriva. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.