EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adrian Sarbu: Romania trebuie sa aloce 8000 de euro pentru fiecare elev. O tara fara centre de knowledge e o tara care nu va mai exista

publicat 2024-02-02 17:30:29 (Ziarul-Financiar)
Adrian Sarbu: Romania trebuie sa aloce 8000 de euro pentru fiecare elev. O tara fara centre de knowledge e o tara care nu va mai exista Autor: Gabriela Antoniu Nemo: Te-am intrebat inca de vineri: esti de acord ca bugetul pentru educatie sa creasca la 10% din PIB prin reducerea cheltuielilor cu bugetarii si prin reforma administrativa? A doua intrebare: esti de acord sa ti se aloce de la buget o suma anuala pentru scolarizarea copilului tau, pe care sa o folosesti fara restrictii in invatamantul de stat sau privat, pentru profesorii pe care ii doresti tu? Esti de acord ca procesul de invatare pentru copilul tau sa fie... ...continuare.

Antreprenori locali. BTDConstruct din Bucuresti vrea sa se dezvolte pe lucrari edilitare. "Odata cu noile linii de business, ne vom mari considerabil echipa in perioada urmatoare"

publicat 2024-02-02 17:30:29 (Ziarul-Financiar)
Antreprenori locali. BTDConstruct din Bucuresti vrea sa se dezvolte pe lucrari edilitare. Odata cu noile linii de business, ne vom mari considerabil echipa in perioada urmatoare Razvan Parvulescu, head of business development la BTDConstruct: Din perspectiva lucrarilor publice, Romania se afla, poate, in cel mai bun moment istoric, tinand cont de fondurile europene disponibile pentru investitii. ...continuare.

Distribuitorul de bunuri de larg consum Simba Invest a finalizat anul 2023 cu afaceri de 170 mil. euro

publicat 2024-02-02 17:30:29 (Ziarul-Financiar)
Distribuitorul de bunuri de larg consum Simba Invest a finalizat anul 2023 cu afaceri de 170 mil. euro Simba Invest din Bacau, unul dintre cei mai mari distribuitori de bunuri de larg consum de pe piata locala, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 170 mil. euro, in crestere cu 26% fata de anul anterior, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie si a celor de la Ministerul Finantelor. ...continuare.

Terano Construct, o firma cu afaceri de 7 mil. euro: Anul trecut, 65% dintre lucrarile noastre au venit din retail

publicat 2024-02-02 17:30:29 (Ziarul-Financiar)
Terano Construct, o firma cu afaceri de 7 mil. euro: Anul trecut, 65% dintre lucrarile noastre au venit din retail Marian Ciupitu, proprietar Terano Construct: Avem intentia sa crestem numarul persoanelor care lucreaza la sediu, in zona de autorizari, administrativ, dar vom suplimenta si numarul de muncitori, aducandu-i din India, deoarece in Romania situatia a ramas la fel de problematica pe segmentul fortei de munca autohtone, iar previziunile sunt sumbre. ...continuare.

Inmatricularile de masini noi in Romania au crescut in ianuarie cu 4,15% an/an, la 12.733 unitati, in timp ce inmatricularile de masini second hand s-au majorat cu 16,8 % an/an

publicat 2024-02-02 15:00:16 (Ziarul-Financiar)
Inmatricularile de masini noi in Romania au crescut in ianuarie cu 4,15% an/an, la 12.733 unitati, in timp ce inmatricularile de masini second hand s-au majorat cu 16,8 %  an/an Autor: Cristina Bellu Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au crescut in ianuarie cu 4,15% fata de perioada similara a anului trecut, pana la 12.733 unitati, arata datele transmise vineri de ACAROM si DGPCI ( ...continuare.

Romania ar putea atrage o investitie de peste 40 mil. euro intr-o fabrica de reciclare a bateriilor litiu-ion

publicat 2024-02-02 13:45:18 (Ziarul-Financiar)
Romania ar putea atrage o investitie de peste 40 mil. euro intr-o fabrica de reciclare a bateriilor litiu-ion Autor: Cristina Bellu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) si Ecowes, companie de colectare si reciclare a bateriilor din Romania, devin pertenere alaturi de Redivium Australia intr-un proiect de studiu de fezabilitate cu scopul construirii in Romania a unei unitati de reciclare a bateriilor litiu-ion cu o capacitate initiala de 10 tone pe zi, folosind tehnologia de reciclare Redivium, utilizata deja in tari precum Germania. ...continuare.

Un semnal de alarma: Grupul chinez Haier disponibilizeaza 40% din cei aproape 1.000 de salariati de la fabrica de frigidere din Prahova. Deschisa in 2021, unitatea de productie a necesitat o investitie de 70 mil. euro

publicat 2024-02-02 13:45:18 (Ziarul-Financiar)
Un semnal de alarma: Grupul chinez Haier disponibilizeaza 40% din cei aproape 1.000 de salariati de la fabrica de frigidere din Prahova. Deschisa in 2021, unitatea de productie a necesitat o investitie de 70 mil. euro Autor: Cristina Rosca Grupul chinez Haier, unul dintre cei mai noi si totodata cei mai mari investitori din productia romaneasca de electrocasnice, va dispobiliza circa 40% din cei 1.000 de salariati de la fabrica de frigidere din Prahova, scrie presa locala. ...continuare.

Bursa. Bittnet Systems listeaza o noua emisiune de obligatiuni in valoare de 10 mil. lei. Dobanda de 9,6% pe an

publicat 2024-02-02 13:30:36 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Bittnet Systems listeaza o noua emisiune de obligatiuni in valoare de 10 mil. lei. Dobanda de 9,6% pe an Sursa foto: BVB Grupul Bittnet Systems (simbol bursier BNET), ...continuare.

Mark Zuckerberg deschide sampania: Profitul Meta s-a triplat, actiunile au crescut cu 14%, iar compania anunta plata primelor dividende

publicat 2024-02-02 12:45:19 (Ziarul-Financiar)
Mark Zuckerberg deschide sampania: Profitul Meta s-a triplat, actiunile au crescut cu 14%, iar compania anunta plata primelor dividende Autor: Petru Mazilu Compania Meta a lui Mark Zuckerberg a avut rezultate financiare peste asteptari. Ca urmare, compania a anuntat ca va plati primele dividente actionarilor, potrivit CNBC. ...continuare.

Bao Fan, celebrul bancher chinez a carui disparitie a socat mediul de afaceri din intreaga lume, s-a reintors in "lumina reflectoarelor" pentru a demisiona de la carma China Renaissance Holdings

publicat 2024-02-02 12:15:14 (Ziarul-Financiar)
Bao Fan, celebrul bancher chinez a carui disparitie a socat mediul de afaceri din intreaga lume, s-a reintors in lumina reflectoarelor pentru a demisiona de la carma China Renaissance Holdings Autor: Andrei Serbanescu Bao Fan, bancherul chinez vedeta a carui disparitie a socat comunitatea de afaceri si de investitii anul trecut, a demisionat de la firma sa financiara China Renaissance Holdings Ltd, potrivit Bloomberg. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.