EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accident feroviar grav in Valcea: Un barbat a fost lovit mortal de tren, in localitatea Ionesti

publicat 2024-03-21 23:45:02 (Antena3)
Accident feroviar grav in Valcea: Un barbat a fost lovit mortal de tren, in localitatea Ionesti Un barbat a fost lovit mortal, de un tren, in localitatea Ionesti, judetul Valcea, dupa ce a traversat calea ferata fara sa se asigure. ...continuare.

BNS: Noua lege a pensiilor interzice cumulul pensiei cu salariul pana la varsta de 70 de ani

publicat 2024-03-21 23:45:02 (Antena3)
BNS: Noua lege a pensiilor interzice cumulul pensiei cu salariul pana la varsta de 70 de ani Noua lege a pensiilor interzice cumulul pensiei cu salariul pana la varsta de 70 de ani, considera sindicalistii din Blocul National Sindical (BNS), precizand ca legea este ambigua, iar normele de aplicare nu aduc clarificari. ...continuare.

Uniunea Europeana a facut prima solicitare comuna de oprire a focului in Fasia Gaza

publicat 2024-03-21 23:45:02 (Adevarul)
Uniunea Europeana a facut prima solicitare comuna de oprire a focului in Fasia Gaza Liderii din Uniunea Europeana au emis prima cerere comuna pentru o incetare a focului din motive umanitare si eliberarea tuturor ostaticilor din Gaza in declaratia summit-ului comun de joi ...continuare.

Totul despre hipertensiunea arteriala. Ce remedii naturiste pot fi folosite cu succes

publicat 2024-03-21 23:45:02 (Adevarul)
Totul despre hipertensiunea arteriala. Ce remedii naturiste pot fi folosite cu succes Nutritionistul aradean Luminita Catana vorbeste pentru "Adevarul" despre hipertensiunea arteriala (HTA), una dintre cele mai cunoscute afectiuni cardiovasculare ...continuare.

Afacerea cu care o romanca a dat lovitura la poarta unui spital. Produsele pot ajunge si la aproape 2.000 de euro

publicat 2024-03-21 23:30:04 (Antena3)
Afacerea cu care o romanca a dat lovitura la poarta unui spital. Produsele pot ajunge si la aproape 2.000 de euro O romanca a dat lovitura cu o afacere de milioane la poarta unui spital din Iasi. Produsele pe care aceasta le vinde pot ajunge si la preturi de mii de euro. ...continuare.

Un fost inalt responsabil din cadrul Ministerului Apararii din Ucraina a fost arestat pentru deturnare de fonduri

publicat 2024-03-21 23:15:02 (Adevarul)
Un fost inalt responsabil din cadrul Ministerului Apararii din Ucraina a fost arestat pentru deturnare de fonduri Ucraina a anuntat joi plasarea in arest provizoriu a unui fost inalt responsabil al Ministerului Apararii, suspectat ca a deturnat peste un milion de euro in timpul achizitionarii de provizii alimentare pentru armata ucraineana in timpul invaziei ruse impotriva tarii. ...continuare.

Pompierii intervin pentru a cauta o persoana care ar fi cazut in Canalul Bega

publicat 2024-03-21 23:15:02 (Adevarul)
Pompierii intervin pentru a cauta o persoana care ar fi cazut in Canalul Bega Pompierii timiseni intervin, joi seara, pentru o misiune de cautare-salvare a unei persoane care ar fi cazut in Canalul Bega, in apropierea Catedralei Mitropolitane din Timisoara ...continuare.

Trupele americane se afla la doar sase kilometri de China. Taiwanul a detectat avioane de lupta chineze

publicat 2024-03-21 23:00:13 (ProTV)
Trupele americane se afla la doar sase kilometri de China. Taiwanul a detectat avioane de lupta chineze Taiwanul a anuntat ca Statele Unite si-au pozitionat a parte din fortele armate pe un mic lant de insule la mai putin de sase kilometri de coasta chineza. ...continuare.

Un medic roman din Irlanda si-a prezentat fluturasul de salariu. Ce salariu are acum, fata de cat castiga in tara

publicat 2024-03-21 23:00:13 (ProTV)
Un medic roman din Irlanda si-a prezentat fluturasul de salariu. Ce salariu are acum, fata de cat castiga in tara Un medic rezident din Cluj-Napoca a ales sa se mute în Irlanda pentru a-si continua studiile si munci. Paul Oarga povesteste pe canalul sau de YouTube care sunt avantajele si cum a fost primit în strainatate.   ...continuare.

"Nu mai sunt atat de tanara". Reactia Simonei Halep dupa infrangerea de la Miami Open

publicat 2024-03-21 23:00:13 (ProTV)
Nu mai sunt atat de tanara. Reactia Simonei Halep dupa infrangerea de la Miami Open Simona Halep îsi pastreaza optimismul chiar si dupa ce a avut parte de o înfrângere în primul tur la Miami Open, în trei seturi, în fata Paulei Badosa.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.