EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




USR continua atacurile la adresa justitiei: Cristian Ghinea il jigneste pe seful DNA 

publicat 2024-03-15 10:45:06 (Antena3)
USR continua atacurile la adresa justitiei: Cristian Ghinea il jigneste pe seful DNA  Cristian Ghinea, fost ministru USR si actual coordonator al departamentului pentru politici publice al partidului, foloseste un limbaj suburban la adresa lui Marius Voineag, seful DNA.  ...continuare.

Omul de afaceri Daniel Stefanescu a fost retinut intr-un dosar de fraude imobiliare

publicat 2024-03-15 10:45:06 (Antena3)
Omul de afaceri Daniel Stefanescu a fost retinut intr-un dosar de fraude imobiliare Daniel Stefanescu, patronul firmei Gersim, unul dintre cei mai mari importatori de telefoane si tablete din Romania, a fost retinut intr-un dosar de fraude imobiliare. ...continuare.

Reactia Rusiei dupa rezolutia PE privind tezaurul. "Datoriile Romaniei fata de Rusia depasesc de 20-25 de ori valoarea intregului tezaur romanesc"

publicat 2024-03-15 10:45:03 (Adevarul)
Reactia Rusiei dupa rezolutia PE privind tezaurul. Datoriile Romaniei fata de Rusia depasesc de 20-25 de ori valoarea intregului tezaur romanesc Maria Zaharova spune, intr-o postare pe Telegram, ca "datoriile Romaniei fata de Rusia si Uniunea Sovietica depasesc, "potrivit calculelor expertilor", de 20-25 de ori valoarea intregului tezaur romanesc ce fusese predat Rusiei spre pastrare in anii 1916-1917". ...continuare.

O masina a luat foc in mers pe autostrada A1 si a ars complet, in Arges

publicat 2024-03-15 10:30:05 (Antena3)
O masina a luat foc in mers pe autostrada A1 si a ars complet, in Arges Un autoturism a ars complet, dupa ce a luat foc in mers pe autostrada A1, in zona localitatii Cateasca din Arges. ...continuare.

Tatal unui elev ucigas dintr-o scoala din SUA risca pana la 15 ani de inchisoare: adolescentul a primit pistolul drept cadou de Craciun

publicat 2024-03-15 10:30:04 (Adevarul)
Tatal unui elev ucigas dintr-o scoala din SUA risca pana la 15 ani de inchisoare: adolescentul a primit pistolul drept cadou de Craciun James Crumbley, tatal adolescentului responsabil pentru un tragic incident dintr-un liceu din Michigan, risca pana la 15 ani de inchisoare, intr-un proces care a avut loc la scurt timp dupa condamnarea mamei baiatului. ...continuare.

Ce efect poate avea postul intermitent asupra creierului. Sfaturile care nu trebuie neglijate

publicat 2024-03-15 10:30:04 (Adevarul)
Ce efect poate avea postul intermitent asupra creierului. Sfaturile care nu trebuie neglijate Postul intermitent a devenit o abordare populara pentru a ajuta oamenii sa piarda in greutate. De asemenea, a fost promovat ca o modalitate de a reinitia metabolismul, de a controla bolile cronice, de a incetini procesul de imbatranire si de a imbunatati sanatatea generala. ...continuare.

Bursa. Producatorul si furnizorul de substante chimice Chimcomplex Borzesti recompenseaza angajatii, managerii, administratorii si alte persoane juridice afiliate cu actiuni gratuite, in cadrul unui Stock Option Plan

publicat 2024-03-15 10:15:17 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Producatorul si furnizorul de substante chimice Chimcomplex Borzesti recompenseaza angajatii, managerii, administratorii si alte persoane juridice afiliate cu actiuni gratuite, in cadrul unui Stock Option Plan Autor: Roxana Rosu Producatorul si furnizorul de substante chimice Chimcomplex Borzesti (simbol bursier CRC), cu doua platforme industriale la Onesti si Ramnicu Valcea, va derula un program de tipul Stock Option prin care va oferi actiuni gratuite angajatilor, managerilor, administratorilor si altor persoane juridice afiliate, pentru motivarea si recompensarea acestora. ...continuare.

Semnal pozitiv pe o piata inghetata. Suedezii de la Vastint demareaza faza a doua a birourilor de la Timpuri Noi. Birourile vor fi construite de turcii de la DESA, care au mai lucrat cu One si Skanska

publicat 2024-03-15 10:15:17 (Ziarul-Financiar)
Semnal pozitiv pe o piata inghetata. Suedezii de la Vastint demareaza faza a doua a birourilor de la Timpuri Noi. Birourile vor fi construite de turcii de la DESA, care au mai lucrat cu One si Skanska La mai bine de cinci ani de la inaugurarea primelor birouri din proiectul Timpuri Noi Square, suedezii de la Vastint reiau constructiile pe plan local si anunta demararea constructiei celei de-a doua faze a proiectului, care va include 105.000 mp de birouri. ...continuare.

Dezvoltatorul imobiliare Speedwell incepe lucrarile de constructie pentru a doua cladire rezidentiala din cadrul proiectului mixed-use PALTIM din Timisoara, dupa finalizarea primei cladiri

publicat 2024-03-15 10:15:17 (Ziarul-Financiar)
Dezvoltatorul imobiliare Speedwell incepe lucrarile de constructie pentru a doua cladire rezidentiala din cadrul proiectului mixed-use PALTIM din Timisoara, dupa finalizarea primei cladiri Autor: Roxana Rosu Dezvoltatorul imobiliare Speedwell, fondat de Didier Balcaen si arhitectul a inceput lucrarile de constructie pentru a doua cladire rezidentiala parte din proiectul mixed-use de regenerare urbana, PALTIM din Timisoara, situat pe malul raului Bega. ...continuare.

Razboiul cibernetic al Rusiei. Avionul secretarului Apararii britanic, bruiat aproape de Polonia. Reactia lui Grant Shapps

publicat 2024-03-15 10:15:11 (ProTV)
Razboiul cibernetic al Rusiei. Avionul secretarului Apararii britanic, bruiat aproape de Polonia. Reactia lui Grant Shapps Avionul secretarului Apararii din Marea Britanie a fost afectat de razboiul informational al Rusiei. Sistemele de comunicatii si GPS au fost bruiate în apropierea Poloniei, si numai priceperea pilotilor a evitat o tragedie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.