EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. "Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri" INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: "Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte" Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: Din zece barbati, in medie, opt esueaza O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: "Din zece barbati, in medie, opt esueaza" Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti

Articole

Stiri locale




Romania si Bulgaria au avut, anul trecut, cele mai scazute costuri orare cu forta de munca din UE, arata datele Eurostat

publicat 2024-03-27 16:45:06 (Libertatea)
Romania si Bulgaria au avut, anul trecut, cele mai scazute costuri orare cu forta de munca din UE, arata datele Eurostat In 2023, costurile medii orare cu forta de munca in intreaga economie au fost estimate la 31,8 euro in UE si la 35,6 euro in zona euro, in crestere fata de 30,2 euro si, respectiv, 34 de euro cat erau in anul precedent, reiese din datele publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica (Eurostat), potrivit […] ...continuare.

Serialul romanesc despre spioni si Ceausescu, cumparat de BBC. "O drama clasica de spionaj, un thriller plin de suspans"

publicat 2024-03-27 16:45:06 (Libertatea)
„Spy/Master”, serialul romanesc inspirat de la fuga reala a spionului Ion Mihai Pacepa, a fost achizitionat de BBC, anunta compania britanica pe site-ul sau. „O drama clasica de spionaj plasata in apogeul Razboiului Rece, Spy/Master este un thriller complex, plin de stil si suspans”, a declarat Sue Deeks, seful BBC pentru achizitii. Miniseria de sase […] ...continuare.

Irinel Columbeanu spune ce a facut cu darul de 50.000 de euro strans la nunta cu Monica Gabor: "Binele se face in liniste"

publicat 2024-03-27 16:45:06 (Libertatea)
Irinel Columbeanu spune ce a facut cu darul de 50.000 de euro strans la nunta cu Monica Gabor: Binele se face in liniste Irinel Columbeanu face noi dezvaluiri despre nunta cu Monica Gabor, eveniment care a avut loc in 2006. Desi fosta sotie nu mai vorbeste deloc cu el, fostul om de afaceri nu poate uita cele mai deosebite clipe traite alaturi de aceasta. Din anul 2006 pana in 2011, Irinel Columbeanu si Monica Gabor au fost casatoriti. […] ...continuare.

Oficial polonez: NATO se gandeste sa doboare rachete rusesti care se apropie de granitele sale

publicat 2024-03-27 16:45:06 (Libertatea)
Oficial polonez: NATO se gandeste sa doboare rachete rusesti care se apropie de granitele sale Viceministrul polonez de Externe Andzej Szejna a declarat intr-un interviu publicat marti ca NATO ia in considerare posibilitatea de a dobori rachetele rusesti care se apropie prea mult de granitele Aliantei Nord-Atlantice, relateaza ziarul financiar francez La Tribune. Anuntul viceministrului Szejna survine la doua zile dupa ce autoritatile de la Varsovia au denuntat o incalcare […] ...continuare.

Atentie la fraudele online. Inselaciune prin apel telefonic

publicat 2024-03-27 16:45:06 (Jurnalul-National)
Atentie la fraudele online. Inselaciune prin apel telefonic Politia Romana avertizeaza cu privire la o noua forma de inselaciune. Hotii se folosesc de tehnologia Voice over IP pentru a-si ascunde numarul de telefon. ...continuare.

Profitul Gazprom s-a redus anul trecut la 7,51 miliarde de dolari

publicat 2024-03-27 16:45:06 (Income-Magazine)
Profitul Gazprom s-a redus anul trecut la 7,51 miliarde de dolari Profitul net al Gazprom, calculat conform standardelor de contabilitate din Rusia (RAS), a scazut cu aproximativ 7% anul trecut, la 695,6 miliarde de ruble (7,51 miliarde de dolari), a informat compania energetica de stat, transmite Reuters. Profitul nu include rezultatele financiare ale subsidiarelor. De asemenea, veniturile Gazprom s-au redus cu aproape 30% anul trecut, la […] ...continuare.

Microsoft spune ca producatorii de PC-uri vor trebui sa adauge un buton pentru Copilot

publicat 2024-03-27 16:45:05 (Go4IT)
Microsoft spune ca producatorii de PC-uri vor trebui sa adauge un buton pentru Copilot Microsoft vrea ca noile PC-uri si laptopuri sa ofere acces rapid la asistentul Copilot. Compania spune ca producatorii de PC-uri si laptopuri AI vor trebui sa includa un buton dedicat pentru copilot. Stim deja de […]Articolul Microsoft spune ca producatorii de PC-uri vor trebui sa adauge un buton pentru Copilot apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Fostul sef de la Dinamo, nemilos cu suporterii: "Ceva ingrozitor! Nu-si dau seama ca distrug echipa?!" + Avertisment-soc: "Asta poate insemna Liga 2!"

publicat 2024-03-27 16:45:04 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul sef de la Dinamo, nemilos cu suporterii:  Ceva ingrozitor! Nu-si dau seama ca distrug echipa?! + Avertisment-soc: Asta poate insemna Liga 2! Constantin Anghelache (78 de ani), fostul presedinte al celor de la Dinamo, a comentat vestea teribila venita astazi pe adresa "cainilor", care au aflat ca au fost sanctionati cu disputarea a patru meciuri fara spectatori pe fondul incidentelor deosebit de grave produse la meciul Dinamo - UTA. ... ...continuare.

O romanca a aratat preturile dintr-un supermarket din Elvetia. "Preturi ca in Romania, dar salarii de pe alta planeta"

publicat 2024-03-27 16:45:02 (Antena3)
O romanca a aratat preturile dintr-un supermarket din Elvetia. Preturi ca in Romania, dar salarii de pe alta planeta O romanca a prezentat intr-un videoclip postat pe TikTok care sunt preturile intr-un supermarket cunoscut din Elvetia. Desi locuieste in Germania, femeia prefera sa mearga la cumparaturi in tara vecina pentru calitatea produselor, dar si pentru preturile lor accesibile. ...continuare.

Romanca sedusa de "Brad Pitt" si cu banii luati: "Imi trimitea inimi si sarutari. Mi-a spus ca ma iubeste" VIDEO

publicat 2024-03-27 16:45:01 (Adevarul)
Romanca sedusa de Brad Pitt si cu banii luati: Imi trimitea inimi si sarutari. Mi-a spus ca ma iubeste VIDEO O romanca, in varsta de 62 de ani, a cazut prada "farmecelor" lui "Brad Pitt". Incantata peste masura ca a fost remarcata pe TikTok de asa-zisul actor, femeia care locuieste de 12 ani in Spania a cazut, de fapt, victima a unei inselaciuni de zile mari. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.