EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Inovatiile care au facut senzatie la Mobile World Congress Barcelona. Unele nu au nicio utilitate in lumea reala

publicat 2024-03-09 10:30:26 (ProTV)
Inovatiile care au facut senzatie la Mobile World Congress Barcelona. Unele nu au nicio utilitate in lumea reala Barcelona a fost plina zilele acestea de pasionati de tehnologie. Vreo 100.000 de oameni au vizitat unul dintre cele mai importante târguri de tehnologie din lume. ...continuare.

Cum se realizeaza masuratorile pe AERLIVE.RO. Au fost depasiri la poluanti si de 400%

publicat 2024-03-09 10:30:26 (ProTV)
Cum se realizeaza masuratorile pe AERLIVE.RO. Au fost depasiri la poluanti si de 400% Intram pe platforma AERLIVE.RO si vedem cât de ridicat este nivelul de poluare în perioada aceasta. ...continuare.

JULI, aplicatia-sprijin pentru pacientii cu probleme cronice. Stie chiar si cand minti

publicat 2024-03-09 10:30:26 (ProTV)
JULI, aplicatia-sprijin pentru pacientii cu probleme cronice. Stie chiar si cand minti Aplicatia saptamânii se numeste JULI si este un mare sprijin pentru orice bolnav cronic. O gasiti în App Store si Play Store. Explicam cum functioneaza si pe cine ajuta. ...continuare.

Gaza rupta in doua? Un drum construit de israelieni imparte Fasia in doua, arata imaginile din satelit

publicat 2024-03-09 10:30:10 (Mediafax)
Gaza rupta in doua? Un drum construit de israelieni imparte Fasia in doua, arata imaginile din satelit O imagine din satelit din 6 martie arata ca drumul est-vest, care se afla in constructie de saptamani intregi, se intinde acum din zona de frontiera dintre Gaza si Israel pe intreaga fasie de aproximativ 6,5 kilometri latime, separand nordul Gaza, inclusiv orasul Gaza, de sudul enclavei. Aproximativ 2 kilometri includ un drum existent, in timp ce restul este nou, potrivit analizei CNN. Fortele de Aparare ale Israelului (IDF) au declarat pentru CNN ca folosesc traseul pentru a "stabili (un)... ...continuare.

Laura Cosoi, marturisiri dureroase despre pierderea mamei sale: "A avut un diagnostic cu care nu aveai cum sa lupti"

publicat 2024-03-09 10:30:08 (Libertatea)
Laura Cosoi, marturisiri dureroase despre pierderea mamei sale: A avut un diagnostic cu care nu aveai cum sa lupti Laura Cosoi a suferit enorm cand mama ei s-a stins din viata, dupa ce in urma cu doi ani a primit un diagnostic dur din partea medicilor. Actrita a fost invitata la podcastul lui Damian Draghici, unde a facut marturisiri emotionante si dureroase. Laura Cosoi si-a impartasit povestea plina de suferinta si durere. In urma […] ...continuare.

Anuntul facut de Mihai Bobonete dupa 15 ani de casnicie cu Catalina. "Am avut si ani de zile in care am trait vietile separat"

publicat 2024-03-09 10:30:08 (Libertatea)
Anuntul facut de Mihai Bobonete dupa 15 ani de casnicie cu Catalina. Am avut si ani de zile in care am trait vietile separat Mihai Bobonete si Catalina sunt casatoriti de 15 ani si se cunosc de 30 de ani. Au impreuna doi copii si o casnicie discreta. In cadru unui interviu acordat revistei VIVA!, Mihai Bobonete a vorbit despre viata de familie dupa ce copiii lui au venit pe lume. Actorul si sotia lui se cunosc de 30 […] ...continuare.

Reactia presedintelui Klaus Iohannis la victoria Romaniei in procesul privind Rosia Montana

publicat 2024-03-09 10:30:07 (Jurnalul-National)
Reactia presedintelui Klaus Iohannis la victoria Romaniei in procesul privind Rosia Montana "Salut reusita Romaniei in procesul privind Rosia Montana si felicit echipele de specialisti implicate cu profesionalism in sustinerea cauzei noastre, in cadrul procesului de arbitraj international de la ICSID" - este reactia presedintelui Klaus Iohannis in cazul Rosia Montana. ...continuare.

Informatii importante pentru fanii Rapidului » Ce trebuie sa stie inainte de meciul cu FCSB

publicat 2024-03-09 10:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Informatii importante pentru fanii Rapidului » Ce trebuie sa stie inainte de meciul cu FCSB Rapid - FCSB se va juca in aceasta seara in derby-ul etapei a 30-a din Superliga, ultima din sezonul regulat. Iar clubul alb-visiniu a publicat o serie de informatii utile pentru fani.Partida Rapid - FCSB incepe la ora 20:00 si este liveTEXT pe GSP.RO. Va fi in direct pe Orange Sport 1, Prima Sport 1, Digi Sport 1Intr-un mesaj oficial, pe contul de Facebook, Rapid le-a transmis suporterilor o serie de informatii utile privind meciul de pe Arena Nationala. ... ...continuare.

Ce diferenta imensa de varsta este intre Irina Fodor si Razvan Fodor. Prezentatoarea de la Asia Express este mult mai mica

publicat 2024-03-09 10:30:02 (Click)
Ce diferenta imensa de varsta este intre Irina Fodor si Razvan Fodor. Prezentatoarea de la Asia Express este mult mai mica S-a aflat un detaliu important din relatia lui Razvan Fodor cu Irina. El este mai in varsta ca ea cu 13 ani, insa asta nu ii impiedica sa aiba o relatie minunata. ...continuare.

Dennis Man, eroul de la Parma: elogiat dupa un nou gol si borna de 100 de meciuri

publicat 2024-03-09 10:30:02 (Click)
Dennis Man, eroul de la Parma: elogiat dupa un nou gol si borna de 100 de meciuri Dennis Man se bucura de succes in fotbalul din Italia. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.