EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vot fulgerator pentru interzicerea TikTok in SUA. Cum mai pot chinezii sa ramana pe telefoanele americanilor

publicat 2024-03-13 18:00:11 (ProTV)
Vot fulgerator pentru interzicerea TikTok in SUA. Cum mai pot chinezii sa ramana pe telefoanele americanilor TikTok se afla la un pas de a fi interzis în SUA, dupa ce Camera Reprezentantilor a votat miercuri o lege prin care impune proprietarului chinez al aplicatiei sa vânda reteaua, în caz contrar urmând sa se confrunte cu o interdictie totala.   ...continuare.

(P) 6 alimente care te ajuta sa combati stresul

publicat 2024-03-13 18:00:11 (ProTV)
(P) 6 alimente care te ajuta sa combati stresul Pandemie, scoala de acasa, telemunca, insecuritate sociala si economica, frica de boala. ...continuare.

De ce le e frica tinerilor romani din Generatia Z sa se angajeze in serviciile secrete. "M-am gandit foarte serios"

publicat 2024-03-13 17:45:11 (ProTV)
De ce le e frica tinerilor romani din Generatia Z sa se angajeze in serviciile secrete. M-am gandit foarte serios Tinerii din Generatia Z nu stiu mai nimic despre munca în serviciile secrete, motiv pentru care perspectiva unei cariere de spion le stârneste mai degraba frica- este concluzia unui mini-sondaj realizat printre studentii din Iasi.   ...continuare.

Olaf Scholz refuza din nou sa ofere Ucrainei rachete Taurus, inaintea unui vot in parlament

publicat 2024-03-13 17:45:11 (ProTV)
Olaf Scholz refuza din nou sa ofere Ucrainei rachete Taurus, inaintea unui vot in parlament Cancelarul german Olaf Scholz si-a reafirmat miercuri în fata Bundestagului (parlamentul federal german) refuzul de a furniza Ucrainei rachete cu raza lunga de actiune Taurus, relateaza agentia DPA. ...continuare.

Cum a castigat un barbat din Arges 120.000 de lei prin inselaciuni cu floarea-soarelui. Individul a fost retinut

publicat 2024-03-13 17:45:11 (ProTV)
Cum a castigat un barbat din Arges 120.000 de lei prin inselaciuni cu floarea-soarelui. Individul a fost retinut Un barbat de 30 de ani din judetul Arges a fost retinut de anchetatorii ialomiteni într-un dosar de înselaciune cu floarea-soarelui, prejudiciul fiind de 120.000 de lei. ...continuare.

Un ginecolog din Bucuresti, acuzat ca a nenorocit o femeie: "Nu credeam ca o mai iau vie". "Sunt privata de tot ce e frumos"

publicat 2024-03-13 17:45:11 (ProTV)
Un ginecolog din Bucuresti, acuzat ca a nenorocit o femeie: Nu credeam ca o mai iau vie. Sunt privata de tot ce e frumos Dupa 4 ani de cercetari, politistii propun trimiterea în judecata a unui medic ginecolog din Bucuresti pentru modul în care a operat o pacienta.   ...continuare.

Combatanti rusi pro-Kiev din mai multe unitati anunta atacuri aeriene ale oraselor rusesti Belgorod si Kursk

publicat 2024-03-13 17:45:11 (ProTV)
Combatanti rusi pro-Kiev din mai multe unitati anunta atacuri aeriene ale oraselor rusesti Belgorod si Kursk Voluntari rusi care lupta alaturi de Ucraina anunta miercuri atacuri aeriene vizând doua mari orase rusesti situate în apropiere de frontiera dintre Rusia si Ucraina si cer civililor sa paraseasca aceste localitati, relateaza AFP. ...continuare.

Elevul care si-a batut diriginta nu are voie sa intre in scoala timp de 5 zile. "Nu a fost prima abatere disciplinara"

publicat 2024-03-13 17:45:11 (ProTV)
Elevul care si-a batut diriginta nu are voie sa intre in scoala timp de 5 zile. Nu a fost prima abatere disciplinara Elevul de clasa a VIII-a de la Colegiul National "Alexandru Papiu Ilarian" din Târgu Mures, care si-a batut diriginta, nu are voie sa intre în scoala timp de cinci zile. ...continuare.

Lovitura pentru fostul primar Catalin Chereches. Autoritatile din Germania il transfera in Romania, la inchisoare

publicat 2024-03-13 17:45:11 (ProTV)
Lovitura pentru fostul primar Catalin Chereches. Autoritatile din Germania il transfera in Romania, la inchisoare Autoritatile din Germania au decis, miercuri, predarea lui Catalin Chereches, fostul primar al orasului Baia Mare, catre autoritatile din România.  ...continuare.

Ce despagubiri i se cer medicului estetician din Constanta, acuzat de 10 paciente ca le-ar fi mutilat

publicat 2024-03-13 17:45:11 (ProTV)
Ce despagubiri i se cer medicului estetician din Constanta, acuzat de 10 paciente ca le-ar fi mutilat Esteticianul acuzat de 10 paciente ca le-ar fi facut operatii care le-au lasat cu sechele pe viata a fost audiat miercuri de procurorii din Constanta.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.