EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Condimente care iti scad glicemia. In ce mancaruri poti sa le adaugi

publicat 2024-03-17 16:30:10 (ProTV)
Condimente care iti scad glicemia. In ce mancaruri poti sa le adaugi Nivelul de activitate fizica, greutatea corporala si calitatea alimentatiei sunt factorii principali care influenteaza metabolismul glucidelor, riscul de diabet zaharat tip 2 si controlul glicemiei. ...continuare.

Cetatea de Scaun a Sucevei, o incursiune spectaculoasa in trecut. Ce sa nu ratezi daca ajungi aici

publicat 2024-03-17 16:30:10 (ProTV)
Cetatea de Scaun a Sucevei, o incursiune spectaculoasa in trecut. Ce sa nu ratezi daca ajungi aici Cetatea de Scaun a Sucevei este un complex fortificat medieval situat aflat în estul orasului Suceava. ...continuare.

Incendiu la un bloc din Galati. 12 persoane s-au autoevacuat, iar alte 12 au fost scoase de catre pompieri

publicat 2024-03-17 16:30:10 (ProTV)
Incendiu la un bloc din Galati. 12 persoane s-au autoevacuat, iar alte 12 au fost scoase de catre pompieri Pompierii din Galati intervin, duminica dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament dintr,un bloc de locuinte. ...continuare.

CNAIR a publicat lista locurilor cu camere de supraveghere fixe pentru verificarea rovinietei. Unde se afla, in fiecare judet

publicat 2024-03-17 16:30:10 (ProTV)
CNAIR a publicat lista locurilor cu camere de supraveghere fixe pentru verificarea rovinietei. Unde se afla, in fiecare judet CNAIR a publicat lista celor 74 de locatii din tara în care sunt instalate camere de supraveghere fixe pentru verificarea rovinietei.   ...continuare.

Un tanar de 23 de ani a fost retinut de politistii Capitalei pentru delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata

publicat 2024-03-17 16:30:10 (ProTV)
Un tanar de 23 de ani a fost retinut de politistii Capitalei pentru delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata Politistii au retinut pe 14 martie un tânar de 23 de ani, fata de care sunt efectuate cercetari într-un dosar penal privind savârsirea infractiunilor de delapidare si fals în înscrisuri sub semnatura privata. ...continuare.

Accident in Botosani. O femeie a murit, iar o alta a fost ranita dupa ce au intrat cu masina intr-un cap de pod

publicat 2024-03-17 16:30:10 (ProTV)
Accident in Botosani. O femeie a murit, iar o alta a fost ranita dupa ce au intrat cu masina intr-un cap de pod O femeie a murit si o alta a fost ranita în urma unui accident rutier care a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe drumul european E58, în localitatea Hutani, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani. ...continuare.

Numarul trei de la conducerea Hamas a fost ucis in Gaza, intr-un tunel al terorii. Trupul sau inca ar fi sub daramaturi

publicat 2024-03-17 16:00:11 (ProTV)
Numarul trei de la conducerea Hamas a fost ucis in Gaza, intr-un tunel al terorii. Trupul sau inca ar fi sub daramaturi Numarul trei de la conducerea gruparii Hamas, Marwan Issa, a fost ucis într-un atac al armatei israeliene în Nusirat, centrul Fâsiei Gaza, în timp ce se ascundea într-un tunel al terorii, saptamâna trecuta. ...continuare.

Iulia Navalnaia, aplaudata cand a mers la Ambasada Rusiei la Berlin sa voteze. A facut un apel la sustinatorii sai

publicat 2024-03-17 15:45:09 (ProTV)
Iulia Navalnaia, aplaudata cand a mers la Ambasada Rusiei la Berlin sa voteze. A facut un apel la sustinatorii sai Iulia Navalnaia, vaduva lui Aleksei Navalnîi, s-a prezentat duminica la ambasada Rusiei la Berlin pentru a vota în alegerile prezidentiale din tara sa si a participa la protestul "Amiaza împotriva lui Putin". ...continuare.

Un mascat a vrut sa dea foc Ambasadei Rusiei la Chisinau. "Urasc Rusia. Votati pentru fascisti"

publicat 2024-03-17 15:30:09 (ProTV)
Un mascat a vrut sa dea foc Ambasadei Rusiei la Chisinau. Urasc Rusia. Votati pentru fascisti Un barbat care purta masca si manusi medicinale a vrut sa incendieze duminica sectia de votare de la Ambasada Federatiei Ruse la Chisinau, aruncând doua recipiente inflamabile peste gardul acesteia, el fiind retinut. ...continuare.

Incendiu la un apartament din Constanta. O batrana a ajuns la spital. Zeci de persoane evacuate

publicat 2024-03-17 15:30:09 (ProTV)
Incendiu la un apartament din Constanta. O batrana a ajuns la spital. Zeci de persoane evacuate Zeci de persoane au iesit singure din locuinte sau au fost evacuate de pompieri, dupa ce un apartament de la penultimul nivel al unui bloc cu zece etaje din municipiul Constanta a fost cuprins de flacari duminica. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.