EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Peter Pellegrini a castigat alegerile prezidentiale din Slovacia. Reuters: Un sprijin pentru premierul pro-rus Robert Fico

publicat 2024-04-07 07:30:22 (ProTV)
Peter Pellegrini a castigat alegerile prezidentiale din Slovacia. Reuters: Un sprijin pentru premierul pro-rus Robert Fico Candidatul guvernului nationalist de stânga din Slovacia, Peter Pellegrini, a câstigat, sâmbata, alegerile prezidentiale din aceasta tara, consolidând controlul premierului pro-rus Robert Fico asupra puterii, informeaza Reuters. ...continuare.

Vremea azi, 7 aprilie 2024. O sa fie cald in continuare, iar maximele ajung la 26 de grade. Zonele in care va ploua

publicat 2024-04-07 07:30:22 (ProTV)
Vremea azi, 7 aprilie 2024. O sa fie cald in continuare, iar maximele ajung la 26 de grade. Zonele in care va ploua Duminica ramânem cu vremea calda, dar o sa ploua în tinuturile estice, în nord-vestul si în centrul tarii. ...continuare.

Ce state din Schengen au reintrodus controale temporare la frontiera

publicat 2024-04-07 07:30:22 (ProTV)
Ce state din Schengen au reintrodus controale temporare la frontiera În timp ce România se straduieste sa convinga si sa ajunga în Schengen si cu frontierele terestre, UE se confrunta cu o crestere a numarului de sosiri legale si ilegale de migranti.   ...continuare.

Instanta din Franta a respins definitiv predarea catre autoritatile din tara noastra a Printului Paul de Romania

publicat 2024-04-07 07:30:22 (ProTV)
Instanta din Franta a respins definitiv predarea catre autoritatile din tara noastra a Printului Paul de Romania Reprezentantii Ministerului Justitiei au transmis, referitor la mandatul european de arestare pe numele lui Paul-Philippe de România, ca instanta din Franta respins definitiv predarea acestuia catre autoritatile din tara noastra. ...continuare.

Jocul murdar la care recurge Rusia pe frontul ucrainean. Trupele Moscovei, acuzate ca folosesc arme ilegale "aproape zilnic"

publicat 2024-04-07 06:45:20 (ProTV)
Jocul murdar la care recurge Rusia pe frontul ucrainean. Trupele Moscovei, acuzate ca folosesc arme ilegale aproape zilnic Rusia este acuzata ca foloseste în mod sistematic atacuri ilegale cu gaze chimice împotriva soldatilor ucraineni. ...continuare.

Rusia cere o ancheta in cazul pretinsului atac cu drona din Transnistria. Reactie categorica a Chisinaului

publicat 2024-04-07 06:30:28 (ProTV)
Rusia cere o ancheta in cazul pretinsului atac cu drona din Transnistria. Reactie categorica a Chisinaului Rusia a condamnat, sâmbata, un presupus atac cu drona asupra unei instalatii militare din regiunea separatista Transnistria ca fiind o provocare si a cerut o ancheta. ...continuare.

Cel putin sapte copii au fost ucisi intr-o explozie care a avut loc in sudul Siriei. Dispozitivul, amplasat de "teroristi"

publicat 2024-04-06 22:45:12 (ProTV)
Cel putin sapte copii au fost ucisi intr-o explozie care a avut loc in sudul Siriei. Dispozitivul, amplasat de teroristi Sapte copii au fost ucisi, sâmbata ,de un "dispozitiv exploziv" în provincia Daraa din sudul Siriei, a anuntat presa de stat de la Damasc, potrivit AFP.   ...continuare.

Norvegia isi inarmeaza politistii din cauza amenintarilor impotriva moscheilor

publicat 2024-04-06 22:00:17 (ProTV)
Norvegia isi inarmeaza politistii din cauza amenintarilor impotriva moscheilor Conducerea politiei din Norvegia a decis sâmbata ca politistii sa poarte arme pâna la noi ordine din cauza amenintarilor primite de comunitatea musulmana, relateaza France Presse.   ...continuare.

Zelenski avertizeaza: Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia continua bombardamentele

publicat 2024-04-06 22:00:17 (ProTV)
Zelenski avertizeaza: Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia continua bombardamentele Presedintele Volodimir Zelenski a avertizat, sâmbata, ca Ucraina ar putea ramâne fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia îsi continua campania intensa de bombardamente cu raza lunga de actiune. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.