EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adrian Mititelu nu a renuntat! Dezvaluiri de la negocieri: "Din Romania nu primeste o oferta mai buna"

publicat 2024-03-02 15:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mititelu nu a renuntat! Dezvaluiri de la negocieri: Din Romania nu primeste o oferta mai buna FCU Craiova e aproape sa-l piarda gratis pe Yassine Bahassa (31 de ani). Extrema din Franta a intrat in ultimele luni de contract cu oltenii si inca nu a acceptat propunerea lui Adrian Mititelu.Finantatorul oltenilor a dezvalui ca i-a facut jucatorului pe care l-a adus in vara lui 2022 o oferta impresionanta pentru Superliga, dar Bahassa inca nu a semnat prelungire. ... ...continuare.

Anuntul facut de Marius Sumudica inaintea meciului capital de luni cu Antalyaspor in deplasare

publicat 2024-03-02 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Anuntul facut de Marius Sumudica inaintea meciului capital de luni cu Antalyaspor in deplasare Marius Sumudica (52 de ani) a laudat conducerea lui Gaziantep si a promis ca va risipi toti norii negri. "Situatia in care ne aflam nu convine nimanui. Trebuie sa iesim de la ananghie, dandu-ne toti mana. Partida din Antalya e foarte importanta si nu imi doresc alt rezultat decat victoria", spune antrenorul roman.Marius Sumudica a scapat de primul hop major aparut dupa ultima infrangere cu Gaziantep. ... ...continuare.

Tottenham - Crystal Palace, in etapa #27 din Premier League » Echipele probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-03-02 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Tottenham - Crystal Palace, in etapa #27 din Premier League » Echipele probabile + cele mai tari cote Tottenham primeste vizita lui Crystal Palace in etapa #27 din Premier League. Meciul poate fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro.Televizare: Prima Sport 3, Orange Sport 2, Digi Sport 2.Radu Dragusin (22 de ani) inca nu a debutat ca titular pentru Tottenham, iar la ultimele doua meciuri din Premier League internationalul roman a fost rezerva neutilizata. ... ...continuare.

Antrenorul lui Tottenham a dezvaluit problema lui Radu Dragusin: "Nu are ritmul necesar"

publicat 2024-03-02 14:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul lui Tottenham a dezvaluit problema lui Radu Dragusin: Nu are ritmul necesar Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou (58 de ani) a vorbit despre probleme echipei sale la conferinta de presa de dinaintea meciului cu Crystal Palace, din etapa 27 din Premier League.Postecoglou a declarat ca lipsa echipei sale din competitiile europene in acest sezon scade sansele unor jucatori de a prinde meciuri. Printre acesti jucatori se numara si internationalul roman, Radu Dragusin (22 de ani), care n-a apucat sa debuteze ca titular pentru Tottenham. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.