EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un student a fost convins de prietenul sau sa isi amputeze picioarele pentru a pacali asiguratorii cu 1,3 milioane dolari

publicat 2024-03-20 09:15:09 (ProTV)
Un student a fost convins de prietenul sau sa isi amputeze picioarele pentru a pacali asiguratorii cu 1,3 milioane dolari Un student de la o universitate din Taiwan caruia i-au fost amputate picioarele în speranta de a primi o plata de asigurare de 1,3 milioane de dolari a fost arestat sub suspiciunea de frauda, spun procurorii locali, scrie Business Insider.  ...continuare.

De ce trebuie sa folosim protectie solara cand suntem raciti. Reguli de care sa tii cont

publicat 2024-03-20 09:00:14 (ProTV)
De ce trebuie sa folosim protectie solara cand suntem raciti. Reguli de care sa tii cont Când luam anti-inflamatoare, avem nevoie si de creme de foto-protectie. Luati tratamente anti-raceala, folisiti si creme de protectie solara. ...continuare.

"Simona - bucuria si magaria". Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa primul meci al Simonei Halep, la Miami Open

publicat 2024-03-20 09:00:14 (ProTV)
Simona - bucuria si magaria. Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa primul meci al Simonei Halep, la Miami Open Suspendata initial pentru 4 ani pentru dopaj, Simona Halep a profitat de reducerea pedepsei pentru a reveni în circuit, marti, la Miami. Revenirea ei s-a încheiat cu o înfrângere în fata Paulei Badosa. ...continuare.

Liderul Hamas acuza Israelul ca "saboteaza" negocierile cu operatiunea sa de la spitalul Al-Shifa din Gaza

publicat 2024-03-20 09:00:14 (ProTV)
Liderul Hamas acuza Israelul ca saboteaza negocierile cu operatiunea sa de la spitalul Al-Shifa din Gaza Liderul Hamas, Ismail Haniyeh, a acuzat marti Israelul ca "saboteaza" negocierile în vederea unui armistitiu în Fâsia Gaza cu operatiunea sa lansata luni înainte de zorii zilei împotriva spitalului Al-Shifa din Gaza, noteaza AFP. ...continuare.

Un tanar care a pierdut controlul masinii a reusit sa doboare un stalp si banci, in Brasov. S-a oprit cu masina in primarie

publicat 2024-03-20 08:45:38 (ProTV)
Un tanar care a pierdut controlul masinii a reusit sa doboare un stalp si banci, in Brasov. S-a oprit cu masina in primarie Patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 si 23 de ani, din Brasov, au scapat cu viata dupa ce au fost implicati într-un grav accident, marti noapte. ...continuare.

Dr. Dre a primit o stea pe faimosul Hollywood Walk of Fame. Sute de fani l-au aplaudat

publicat 2024-03-20 08:30:25 (ProTV)
Dr. Dre a primit o stea pe faimosul Hollywood Walk of Fame. Sute de fani l-au aplaudat Unul dintre cei mai prolifici rapperi din toate timpurile, Dr. Dre, a primit o stea pe faimosul Hollywood Walk of Fame. ...continuare.

Vremea azi, 20 martie. In nord, in centru si pe partea estica domina vremea inchisa

publicat 2024-03-20 08:30:24 (ProTV)
Vremea azi, 20 martie. In nord, in centru si pe partea estica domina vremea inchisa Miercuri în nord, în centru si pe partea estica domina vremea închisa. În rest se arata trecator si soarele. La munte si în Moldova o sa mai ninga putin. ...continuare.

L'Equipe: Halep a aratat ca este in forma, dar dificultatile sale la serviciu au condamnat-o in fata Paulei Badosa

publicat 2024-03-20 08:30:22 (ProTV)
L'Equipe: Halep a aratat ca este in forma, dar dificultatile sale la serviciu au condamnat-o in fata Paulei Badosa Suspendata initial pentru 4 ani pentru dopaj, Simona Halep a profitat de reducerea pedepsei pentru a reveni în circuit, marti, la Miami. Revenirea ei s-a încheiat cu o înfrângere în fata Paulei Badosa (1-6, 6-4, 6-3).   ...continuare.

AstraZeneca mai face o achizitie in piata biofarmaceutica, cumpara Fusion Pharmaceuticals pentru 2 miliarde de dolari

publicat 2024-03-20 08:30:20 (ProTV)
AstraZeneca mai face o achizitie in piata biofarmaceutica, cumpara Fusion Pharmaceuticals pentru 2 miliarde de dolari AstraZeneca a anuntat marti ca va cumpara compania biofarmaceutica Fusion Pharmaceuticals, pentru aproximativ 2 miliarde de dolari în numerar, transmite CNBC. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.