EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




MM Stoica, gata de FCSB - Rapid » Mesajul transmis inainte de derby

publicat 2024-03-04 12:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
MM Stoica, gata de FCSB - Rapid » Mesajul transmis inainte de derby Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a postat un mesaj pentru fanii ros-albastrilor inainte de derby-ul cu Rapid.FCSB va juca impotriva giulestenilor in ultima etapa din sezonul regulat, chiar pe Arena Nationala, iar oficialul ros-albastrilor se asteapta la o sustinere importanta din partea fanilor. Si a subliniat importanta lor in partidele pe care FCSB le-a castigat in ultima perioada. ... ...continuare.

Pe cine vrea Deco antrenor la Barcelona » Ar fi o revenire de senzatie a unei legende care a scris istorie si ca jucator, si ca tehnician

publicat 2024-03-04 12:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Pe cine vrea Deco antrenor la Barcelona » Ar fi o revenire de senzatie a unei legende care a scris istorie si ca jucator, si ca tehnician Deco, directorul sportiv al ocupantei locului 3 din La Liga, Barcelona, a decis ca Luis Enrique, tehnicianul liderului din Ligue 1, Paris Saint-Germain, sa fie optiunea prioritara de inlocuitor pentru Xavi, care si-a anuntat plecarea la finalul sezonului curent, in vara.Contractul antrenorului spaniol cu PSG este valabil pana in 2025. Luis Enrique a ajuns sa ii pregateasca pe parizieni din vara anului trecut. ... ...continuare.

Antrenorul a fost desfiintat in studio: "Meritai sa pierzi, nu meritai nimic! Tu ce ai facut 80 de minute?!"

publicat 2024-03-04 12:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul a fost desfiintat in studio: Meritai sa pierzi, nu meritai nimic! Tu ce ai facut 80 de minute?! Antrenorul Petrolului, Florin Parvu, l-a scandalizat pe fostul international Basarab Panduru cand a afirmat ca jucatorii FCSB au tras de timp.La finele partidei cu FCSB, pierdute cu 1-0, antrenorul Petrolului, Florin Parvu, s-a aratat surprins ca pe final, jucatorii-gazda au tras de timp.Basarab Panduru: "Ai venit sa te uiti la meci 80 de minute"Fostul international Basarab Panduru nu este insa de acord. "Nu meritai nimic, meritai sa pierzi. ... ...continuare.

Suma ametitoare pe care a cheltuit-o Dumitru Dragomir pentru a cumpara terenuri de la Gigi Becali

publicat 2024-03-04 12:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Suma ametitoare pe care a cheltuit-o Dumitru Dragomir pentru a cumpara terenuri de la Gigi Becali Dumitru Dragomir, fost presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal si un apropiat al lui Gigi Becali, a dezvaluit suma pe care a cheltuit-o cumparand terenuri de la patronul celor de la FCSB. Dragomir sustine ca a cheltuit in acest fel nu mai putin de 8 milioane de euro. ... ...continuare.

Gigi Becali, prima reactie dupa amenda de la UEFA » Pe cine a gasit vinovat: "Are omul ceva, in nebunia lui. Mai, ai ceva la bibilica?"

publicat 2024-03-04 12:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali, prima reactie dupa amenda de la UEFA » Pe cine a gasit vinovat: Are omul ceva, in nebunia lui. Mai, ai ceva la bibilica? Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit o prima reactie dupa ce UEFA l-a amendat cu 30.000 de euro, dupa ce acesta a recunoscut ca a pariat pe meciul Nordsjaelland - FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League.Omul de afaceri spune ca va contesta amenda la TAS si spune ca vinovat pentru aceasta sanctiune e Radu Visan, secretarul general al FRF, pe care l-a criticat, asa cum a facut-o si in trecut. ... ...continuare.

Varianta de antrenor gasita de Barcelona » O legenda a clubului care a scris istorie si ca tehnician, si ca jucator

publicat 2024-03-04 12:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Varianta de antrenor gasita de Barcelona » O legenda a clubului care a scris istorie si ca tehnician, si ca jucator Deco, directorul sportiv al ocupantei locului 3 din La Liga, Barcelona, a decis ca Luis Enrique, tehnicianul liderului din Ligue 1, Paris Saint-Germain, sa fie optiunea prioritara de inlocuitor pentru Xavi, care si-a anuntat plecarea la finalul sezonului curent, in vara.Contractul antrenorului spaniol cu PSG este valabil pana in 2025. Luis Enrique a ajuns sa ii pregateasca pe parizieni din vara anului trecut. ... ...continuare.

Nervi intinsi la Barcelona. Xavi, ca un birjar: "La dracu cu toata lumea, omule!"

publicat 2024-03-04 12:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Nervi intinsi la Barcelona. Xavi, ca un birjar: La dracu cu toata lumea, omule! Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, a avut o iesire fara precedent in pauza meciului de la Bilbao. In prima repriza ii pierduse, accidentati grav, pe De Jong si Pedri.Accidentarile au fost o constanta a Barcelonei in acest sezon. Campioana Spaniei n-a scapat nici duminica, la 0-0 cu Athletic Bilbao.Pe Frenkie de Jong l-a pierdut in minutul 26, atunci cand, in urma unui duel aerian, acesta a aterizat prost si si-a scrantit glezna. Apoi s-a accidentat Pedri. ... ...continuare.

Marius Sumudica a trait marele cutremur din 4 martie 1977 chiar de ziua lui: "Era s-o pierdem pe sora mea". Ce surpriza a avut la aniversarea lui

publicat 2024-03-04 12:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Marius Sumudica a trait marele cutremur din 4 martie 1977 chiar de ziua lui: Era s-o pierdem pe sora mea. Ce surpriza a avut la aniversarea lui Marius Sumudica, antrenorul lui Gaziantep, implineste azi 53 de ani. Astazi, in ziua meciului important din Antalya, tehnicianul a fost impresionat de o surpriza savuroasa din partea ivorianului Max Gradel, elevul sau. Tehnicianul nu va uita niciodata ziua de 4 martie 1977, a oferit detalii despre cum a trait marele cutremur.Marius Sumudica implineste astazi 53 de ani. ... ...continuare.

Reactia lui Razvan Lucescu dupa ce a castigat campionatul regular: "Nimeni nu ne dadea sanse in vara sa fim pe primul loc"

publicat 2024-03-04 12:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Reactia lui Razvan Lucescu dupa ce a castigat campionatul regular: Nimeni nu ne dadea sanse in vara sa fim pe primul loc Razvan Lucescu (55 de ani), antrenorul lui PAOK, calificat in play-off de pe prima pozitie, isi avertizeaza rivalii: "La startul sezonului, atmosfera din jurul echipei era ostila: "Trebuie sa fim uniti, sa ne fortam limitele si sa tinem ritmul pentru a obtine rezultate foarte bune. Daca ne pastram echilibrul, avem sanse foarte mari la titlu". ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.