EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Moment uluitor cu Ioan Niculae: "M-a socat. Pentru mine e inacceptabil!"

publicat 2024-03-16 09:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Moment uluitor cu Ioan Niculae: M-a socat. Pentru mine e inacceptabil! Geraldo Alves (43 de ani), in prezent antrenor la juniorii Rapidului, a povestit la GSP Live cat de dezamagit a fost dupa prima intalnire cu fostul sau patron de la Astra Giurgiu, omul de afaceri Ioan Niculae (69).Geraldo Alves a evoluat la Astra timp de doua sezoane, intre 2015 si 2017, si a castigat un titlu de campion al Romaniei alaturi de giurgiuveni, in 2016. ... ...continuare.

Stupoare in tabara rapidistilor, dupa esecul cu Farul: "Nu am inteles de ce suporterii nu au cantat, o seara neagra"

publicat 2024-03-16 09:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Stupoare in tabara rapidistilor, dupa esecul cu Farul: Nu am inteles de ce suporterii nu au cantat, o seara neagra Rapid - Farul 1-2. Ovidiu Herea (38 de ani), fostul jucator al giulestenilor, a fost foarte dezamagit la finalul partidei dupa gestul facut de suporteri, care au ales sa nu incurajeze echipa, ca semn de protest fata de arestarea lui Liviu Ungurean, liderul galeriei.Herea nu a inteles nimic din jocul Rapidului, care venea dupa un succes categoric in fata rivalei FCSB, scor 4-0. ... ...continuare.

Abia anuntat titular, Radu Dragusin a primit o veste proasta din partea lui Ange Postecoglou: "Vom intari acel compartiment"

publicat 2024-03-16 08:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Abia anuntat titular, Radu Dragusin a primit o veste proasta din partea lui Ange Postecoglou: Vom intari acel compartiment Ange Postecoglou (58 de ani), managerul lui Tottenham, a anuntat ca echipa sa va mai transfera un fundas central la sfarsitul acestui sezon, dupa ce mentionase faptul ca Radu Dragusin (22 de ani) va fi titular in partida pe care Spurs o va juca sambata pe terenul lui Fulham, in Premier League.Postecoglou a recunoscut la conferinta de presa premergatoare partidei faptul ca aducerea unui fundas central face parte din planurile sale la Tottenham in aceasta vara. ... ...continuare.

Anghel Iordanescu a tras concluziile, dupa Rapid - Farul 1-2: "Hagi e un smecher, un vulpoi batran" + mesaj pentru Daniel Niculae

publicat 2024-03-16 08:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Anghel Iordanescu a tras concluziile, dupa Rapid - Farul 1-2: Hagi e un smecher, un vulpoi batran + mesaj pentru Daniel Niculae Anghel Iordanescu (73 de ani), fostul selectioner al Romaniei, a fost prezent pe Giulesti, la meciul pierdut de Rapid in fata Farului, scor 1-2, si a vorbit la finalul meciului despre deznodamantul partidei.Tatal selectionerului Romaniei a avut cuvinte de lauda la adresa lui Gheorghe Hagi (59 de ani), antrenorul constantenilor, pentru modul in care a gestionat presiunea suporterilor giulesteni. ... ...continuare.

Denis Alibec este pregatit inaintea "dublei" cu Irlanda de Nord si Columbia » "Vom da totul sa castigam ambele meciuri"

publicat 2024-03-16 08:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Denis Alibec este pregatit inaintea dublei cu Irlanda de Nord si Columbia » Vom da totul sa castigam ambele meciuri Denis Alibec (33 ani), atacantul celor de la Muaither si al Romaniei, a aterizat in aceasta dimineata in capitala, inaintea partidelor de pregatire ale "tricolorilor" cu Irlanda de Nord si Columbia.Dupa ce a evoluat ca integralist in partida cu liderul din Qatar Stars League, Al-Sadd, in care echipa sa a condus cu 2-0 la pauza si a pierdut cu 4-2 la final, Alibec s-a intors in Romania si a oferit declaratii privind echipa nationala.VIDEO. ... ...continuare.

Decizie drastica anuntata in direct, dupa esecul lui Rapid: "N-o sa mai vedeti niciodata" + mesaj dur pentru Dan Sucu: "Nu a dat niciun ban, bagati-l in direct!"

publicat 2024-03-16 07:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Decizie drastica anuntata in direct, dupa esecul lui Rapid: N-o sa mai vedeti niciodata + mesaj dur pentru Dan Sucu: Nu a dat niciun ban, bagati-l in direct! Gheorghe Raducan, cunoscut sub numele de Gigi "Corsicanu", fostul lider de galerie de la Rapid, a intrat in direct dupa esecul giulestenilor in fata Farului, scor 1-2, si a explicat motivul pentru care suporterii au preferat sa nu incurajeze echipa, ca forma de protest dupa arestarea lui Liviu Ungurean. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.