EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mesajul emotionant al lui Ciprian Marica pentru Simona Halep: "Ne-a fost dor, ai fost incredibil de puternica!"

publicat 2024-03-05 23:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Mesajul emotionant al lui Ciprian Marica pentru Simona Halep: Ne-a fost dor, ai fost incredibil de puternica! Ciprian Marica, fost atacant al Romaniei cu 25 de goluri in 72 de selectii, si-a exprimat sustinerea fata de Simona Halep, dupa ce dublei castigatoare de Grand Slam (Roland Garros 2018 si Wimbledon 2019) i-a fost redusa de TAS suspendarea decisa de ITIA de la 4 ani la 9 luni. Halep, astfel, se poate intoarce pe terenul de tenis. ... ...continuare.

Patrick Mouratoglou, doar 9 cuvinte fara sa-i pronunte numele Simonei: "Asta trebuie sa se schimbe"

publicat 2024-03-05 23:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Patrick Mouratoglou, doar 9 cuvinte fara sa-i pronunte numele Simonei: Asta trebuie sa se schimbe Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, a postat un scurt mesaj pe platforma X, dupa decizia TAS in cazul Simonei Halep.Francezul, care si-a asumat vina pentru suplimentul contaminat folosit de Simona Halep, a scris doar 9 cuvinte, in engleza. Si nici nu a facut referire directa la Simona Halep, ci a redistribuit un mesaj al lui Ahmad Nassar, presedintele Asociatia Jucatorilor Profesionisti de Tenis. ... ...continuare.

Gica Hagi a reactionat la stirea anului: mesaj special pentru Simona Halep

publicat 2024-03-05 22:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gica Hagi a reactionat la stirea anului: mesaj special pentru Simona Halep Gica Hagi, managerul Farului, i-a transmis un mesaj Simonei Halep (32 de ani), dupa ce sportiva din Constanta a castigat la TAS procesul de dopaj in care a fost implicata.Suspendarea Simonei Halep a fost redusa de la 4 ani la 9 luni. TAS a considerat ca ea a fost contaminata cu roxadustat, o substanta interzisa, nu ca s-a dopat intentionat. ... ...continuare.

Marti si miercuri se joaca primele meciuri din returul optimilor in Liga Campionilor. Care sunt favoritele la calificare

publicat 2024-03-05 22:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Marti si miercuri se joaca primele meciuri din returul optimilor in Liga Campionilor. Care sunt favoritele la calificare Cea mai importanta competitie din fotbalul european, Liga Campionilor, revine in actualitate cu returul optimilor de finala, marti si miercuri. Bayern, PSG, Real Madrid si Manchester City sunt echipele pentru care o eliminare in aceasta faza a intrecerii ar echivala cu un adevarat cataclism. Acum, pe Betano, beneficiezi de un castig suplimentar de 10% (bonus de 10%) pentru un bilet multiplu cu patru selectii din fotbal, asa cum vom vedea in exemplul de mai jos. ... ...continuare.

Mesaj acid spre Patrick Mouratoglou: "O sa fie foarte ciudat cand va sta fata in fata cu Simona Halep"

publicat 2024-03-05 22:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Mesaj acid spre Patrick Mouratoglou: O sa fie foarte ciudat cand va sta fata in fata cu Simona Halep Jurnalistul britanic Scott Barclay, cunoscut specialist in tenis si partener la un podcast cu tenismenul Andy Murray, a reactionat pe Twitter dupa decizia TAS in cazul Simonei Halep (32 de ani).Sportiva din Constanta a primit azi o veste mare la TAS. Suspendaerea de 4 ani i-a fost redusa la 9 luni si poate juca din nou tenis. Iar Scott Barclay a comentat pe X decizia, facand referire la fostul antrenor al Simonei, Patrick Mouratoglou. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.