EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Viorel Moldovan, ingrijorat dupa Columbia - Romania: "Depasiti la toate capitolele"

publicat 2024-03-27 08:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Viorel Moldovan, ingrijorat dupa Columbia - Romania: Depasiti la toate capitolele Viorel Moldovan a analizat prestatia Romaniei in amicalul contra Columbiei, 2-3.Fostul international spune ca isi doreste o prestatie mai buna din partea elevilor lui Edi Iordanescu, in vederea EURO 2024, si e de parere ca in amicalul de pe "Metropolitano" romanii au fost depasiti clar de columbieni.Concluziile lui Viorel Moldovan dupa Columbia - Romania "A fost mult prea putin pentru cum ar trebui sa aratam la un Campionat European. ... ...continuare.

Remarca lui Edi Iordanescu dupa ce Ucraina s-a calificat la EURO: "La asta ma gandeam"

publicat 2024-03-27 08:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Remarca lui Edi Iordanescu dupa ce Ucraina s-a calificat la EURO: La asta ma gandeam La finalul amicalului contra Columbiei, 2-3, selectionerul Edward Iordanescu a vorbit despre EURO 2024 si despre Ucraina, care a castigat play-off-ul si va fi adversara Romaniei la turneul final.Programul Romaniei la EURO 2024:17 iunie, ora 16:00: ROMANIA - Ucraina (Allianz Arena, Munchen)22 iunie, ora 22:00: Belgia - ROMANIA (Rhein Energie, Koln)26 iunie, ora 19:00: Slovacia - ROMANIA (Waldstadion, Frankfurt)Edi Iordanescu VIDEO. ... ...continuare.

Edi Iordanescu, mesaj transant pentru "tricolori" inainte de EURO: "Asa nu poti face fata unor echipe bune"

publicat 2024-03-27 07:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Edi Iordanescu, mesaj transant pentru tricolori inainte de EURO: Asa nu poti face fata unor echipe bune Dupa 2-3 in amicalul contra Columbiei, selectionerul Edward Iordanescu e acum cu gandul la EURO 2024 si la problemele pe care le au "tricolorii" la echipele de club.Mai sunt mai putin de trei luni pana la debutul Romaniei la EURO 2024, iar o parte dintre jucatorii care vor fi in Germania au o mare problema: nu joaca in mod constant la echipele de club.VIDEO. ... ...continuare.

A analizat noua adversara a Romaniei la EURO: "O alta bestie, dar cu probleme!"

publicat 2024-03-27 01:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
A analizat noua adversara a Romaniei la EURO: O alta bestie, dar cu probleme! Gica Craioveanu (56 de ani) a facut "radiografia" Ucrainei, nationala pe care Romania o va infrunta la EURO 2024.Romania si-a aflat astazi cea de-a treia adversara din grupa de la EURO 2024. Aceasta va fi Ucraina, cea mai valoroasa reprezentativa din barajul B, nationala care are in componenta jucatori de zeci de milioane de euro, precum Mykhaylo Mudryk, Viktor Tsygankov si Artem Dovbyk. ... ...continuare.

Edi Iordanescu: "Columbia e o forta mondiala, dar am avut mai multe suturi pe poarta decat au avut Germania, Brazilia si Spania!"

publicat 2024-03-27 00:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Edi Iordanescu: Columbia e o forta mondiala, dar am avut mai multe suturi pe poarta decat au avut Germania, Brazilia si Spania! Edi Iordanescu (45 de ani), selectionerul Romaniei, a analizat infrangerea cu Columbia, 2-3, intr-un meci amical disputat la Madrid, pe "Metropolitano".Dupa 1-1 cu Irlanda de Nord, Romania a incheiat actiunea din martie cu o infrangere contra Columbiei, una dintre cele mai impresionante reprezentative ale momentului la nivel mondial. ... ...continuare.

Manchester City a iesit cel mai prost dupa amicalele internationale! Alarma inaintea "socului" cu Arsenal

publicat 2024-03-27 00:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Manchester City a iesit cel mai prost dupa amicalele internationale! Alarma inaintea socului cu Arsenal Kyle Walker, Manuel Akanji si John Stones s-au accidentat la echipele nationale si sunt incerti pentru meciul de duminica impotriva liderului Premier League.Manchester City a iesit cum nu se putea mai rau din amicalele echipelor nationale. Trei jucatori ai campioanei Angliei s-au accidentat si toti sunt aparatori! Este vorba despre fundasul-dreapta, Kyle Walker, despre "centralii" Manuel Akanji si John Stones. ... ...continuare.

Concluziile lui Gica Popescu dupa Romania - Columbia » "Tricolorul" despre care spune ca si-a castigat astazi postul de titular la Euro

publicat 2024-03-27 00:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Concluziile lui Gica Popescu dupa Romania - Columbia » Tricolorul despre care spune ca si-a castigat astazi postul de titular la Euro Fostul international Gica Popescu (56 de ani) a analizat "la cald" amicalul cu Columbia, scor 2-3, si scoate in evidenta partile bune ale acestei partide, chiar daca "tricolorii" s-au vazut condusi la un moment dat cu 0-3!Gica Popescu considera ca acest "dus rece" a venit intr-un moment prielnic, iar selectionerul Edi Iordanescu va putea face ajustarile necesare pentru ca Romania sa se prezinte cu o alta fata la Euro 2024. ... ...continuare.

Pericol maximchuk! » Cu ce ne ameninta Ucraina, cea mai grea nationala dintre cele pe care barajul ni le putea scoate in cale

publicat 2024-03-27 00:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Pericol maximchuk! » Cu ce ne ameninta Ucraina, cea mai grea nationala dintre cele pe care barajul ni le putea scoate in cale Nationala Romaniei si-a aflat si ultima adversara din grupa de la Campionatul European, in grupa "tricolorilor" ajungand Ucraina, cea care a invins Islanda in finala barajului, scor 2-1 # Va fi cea de-a patra prezenta consecutiva a ucrainenilor la Campionatul European # Din grupa mai fac parte Belgia si Slovacia, nationala lui Edi Iordanescu urmand sa dispute primul meci chiar impotriva Ucrainei. ... ...continuare.

Note GSP de la 4 la 7 pentru "tricolori" dupa 2-3 cu Columbia: "Greoi, dezorientat. Pistol cu apa!"

publicat 2024-03-27 00:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Note GSP de la 4 la 7 pentru tricolori dupa 2-3 cu Columbia: Greoi, dezorientat. Pistol cu apa! Columbia, locul 14 in clasamentul FIFA, a invins nationala Romaniei intr-un meci amical disputat la Madrid, pe "Metropolitano", scor 3-2.Niciun sut pe poarta pentru Romania in prima repriza, cateva faze sclipitoare reusite de columbieni, o calitate tehnica deosebita pentru Luis Diaz & Compania, minute de final entuziasmante ale romanilor. Acesta este rezumatul partidei de pregatire de la Madrid, ultima din aceasta luna pentru "tricolori". ... ...continuare.

Care pe care in sferturile de la Miami Open. Betano vine la fileu cu oferta "Decisiv din Primul Set"

publicat 2024-03-27 00:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Care pe care in sferturile de la Miami Open. Betano vine la fileu cu oferta Decisiv din Primul Set Cu primele doua jucatoare ale lumii eliminate deja din competitie, turneul de la Miami propune patru meciuri extrem de echilibrate in sferturile de finala. Pe Betano, cu oferta de pariere "Decisiv din Primul Set" poti castiga la Miami Open fara sa mai astepti finalul meciurilor pe care ai pariat. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.