EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reactia lui Pep Guardiola dupa ce Kevin De Bruyne s-a aratat revoltat ca a fost schimbat in Liverpool - Manchester City

publicat 2024-03-10 22:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Reactia lui Pep Guardiola dupa ce Kevin De Bruyne s-a aratat revoltat ca a fost schimbat in Liverpool - Manchester City Kevin De Bruyne, coordonatorul de joc de la Manchester City, a creat un moment tensionat in minutul 69 al meciului cu Liverpool (1-1), cand a fost inlocuit de Pep Guardiola cu Mateo Kovacic. Vedeta "cetatenilor" i-a reprosat pe loc decizia antrenorului sau, iar Guardiola a oferit o prima reactie cu privire la incident. ... ...continuare.

Accidentat in derby-ul Craiovei, internationalul "tricolor" si-a varsat nervii pe staff

publicat 2024-03-10 22:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Accidentat in derby-ul Craiovei, internationalul tricolor si-a varsat nervii pe staff Vladimir Screciu (24 de ani) s-a accidentat in minutul 55 al meciului FCU Craiova - Universitatea Craiova, din ultima runda a sezonului regular. Scorul era 1-0 pentru formatia lui Mititelu in acel moment.Universitatea Craiova a facut o prima repriza modesta in derby-ul Baniei. Ivaylo Petev, antrenorul oaspetilor, a facut o singura modificare la pauza, fortand in atac cu Andrei Ivan. FOTO. ... ...continuare.

Jurgen Klopp, un car de nervi dupa ce arbitrul i-a refuzat un penalty cu Manchester City » Intrebare directa pentru reporter: "Tu ai fi dat?"

publicat 2024-03-10 22:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Jurgen Klopp, un car de nervi dupa ce arbitrul i-a refuzat un penalty cu Manchester City » Intrebare directa pentru reporter: Tu ai fi dat? Jurgen Klopp (56 de ani), managerul lui Liverpool, a oferit prima reactie dupa remiza echipei sale cu Manchester City, scor 1-1, in etapa #28 din Premier League. Tehnicianul nu s-a mai putut abtine si a criticat vehement arbitrajul, dupa ce echipei sale i-a fost refuzat un penalty in prelungirile partidei.In minutul 90+9, Manchester City a fost iertata de o lovitura de pedeapsa. Doku a intrat violent asupra lui Mac Allister, pe care l-a lovit cu talpa in piept. ... ...continuare.

Adrian Mutu, socat dupa Rapid - FCSB, 4-0: "Ne-a bulversat pe toti" » "Briliantul" vede 4 echipe in lupta pentru titlu

publicat 2024-03-10 22:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mutu, socat dupa Rapid - FCSB, 4-0: Ne-a bulversat pe toti » Briliantul vede 4 echipe in lupta pentru titlu Adrian Mutu, antrenorul celor de la CFR Cluj, s-a aratat socat de victoria Rapidului, scor 4-0, in derby-ul cu FCSB, rezultat care a relansat lupta pentru titlu in Superliga."Briliantul" a subliniat ca in lupta pentru campionat vor participa 4 echipe: FCSB, Rapid Bucuresti, CFR Cluj si Universitatea Craiova. ... ...continuare.

Fotbal in loc de tenis » Holger Rune si Patrick Mouratoglou au inovat in ziua libera de la Indian Wells

publicat 2024-03-10 21:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Fotbal in loc de tenis » Holger Rune si Patrick Mouratoglou au inovat in ziua libera de la Indian Wells Holger Rune, favorit 7 al primului turneu Masters 1000 al sezonului, a avansat in turul al 3-lea fara sa joace, dupa forfaitul declarat de adversarul sau, Milos Raonic. Danezul si antrenorul sau, Patrick Mouratoglou, au improvizat un antrenament cu fotbal.Danezul Holger Rune, 20 de ani, numarul 7 mondial, nu a jucat sambata, atunci cand trebuia sa-l intalneasca in runda secunda pe canadianul Milos Raonic. ... ...continuare.

Radu Dragusin, prima reactie dupa ce a prins aproape o repriza pe teren la Tottenham: "Deja ma simt ca acasa"

publicat 2024-03-10 21:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Radu Dragusin, prima reactie dupa ce a prins aproape o repriza pe teren la Tottenham: Deja ma simt ca acasa Radu Dragusin (22 de ani) a evoluat pentru prima data aproape o repriza in Premier League, in Aston Villa - Tottenham (0-4), iar internationalul roman si-a manifestat bucuria la finalul partidei.Dragusin a fost pana acum utilizat de Ange Postecoglou doar pe finalul a 3 jocuri din campionatul Angliei, de la transferul sau la Genoa. Cu Aston Villa, internationalul roman a fost introdus in minutul 49, in locul lui Micky van de Ven, accidentat. ... ...continuare.

Iubita lui Dragusin, mesaj special pentru jucator, dupa evolutia din succesul lui Tottenham

publicat 2024-03-10 21:02:06 (Gazeta-Sporturilor)
Iubita lui Dragusin, mesaj special pentru jucator, dupa evolutia din succesul lui Tottenham Iubita lui Radu Dragusin (22 de ani), Ioana Stan, a postat un mesaj dupa ce aparatorul a evoluat 50 de minute in partida castigata de Tottenham, scor 4-0, pe terenul lui Aston Villa.Fundasul central roman a intrat in minutul 48, insa meciul a fost prelungit cu 10 minute, prilej pentru Radu sa bifeze mult timp pe teren. El a avut un joc sigur, cu interventii bune in propriul careu si cu pase simple pentru coechipieri. ... ...continuare.

Ce au facut atletii romani la Cupa Europeana de aruncari de la Leiria

publicat 2024-03-10 20:47:11 (Gazeta-Sporturilor)
Ce au facut atletii romani la Cupa Europeana de aruncari de la Leiria Alin Firfirica a cucerit aurul la aruncarea discului, iar Bianca Ghelber si Alexandru Novac au fost pe pozitia a doua la aruncarea ciocanului, respectiv aruncarea sulitei. Aruncatorii romani s-au testat in acest weekend in Portugalia, la Leiria, in cadrul Cupei Europene. Sambata, Alin Firfirica s-a impus in proba de aruncare a discului, avand cea mai buna performanta 66,07 metri. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.