EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pune Rafa Benitez noul antrenor la Napoli? Doi romani ar putea ramane la vara fara tehnician si fara scouterul care i-a recomandat!

publicat 2024-03-21 18:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Pune Rafa Benitez noul antrenor la Napoli? Doi romani ar putea ramane la vara fara tehnician si fara scouterul care i-a recomandat! Campioana Napoli ar vrea sa ia de la Parma nu numai pe "principalul" Fabio Pecchia, dar si pe directorul sportiv Mauro Pederzoli! Gazzetta dello Sport a dezvaluit ca presedintele Aurelio De Laurentiis a obtinut o recomandare de la Rafa Benitez, fostul antrenor al echipei azzurra. Pecchia este tot mai aproape sa castige Serie B.A debutat in Serie A chiar intr-un joc contra lui Napoli. ... ...continuare.

Stefanescu, pe contraatac

publicat 2024-03-21 18:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Stefanescu, pe contraatac "Aripa" lui Sepsi s-a pomenit in epicentrul unei furtuni. A manevrat abil coaja de nuca pe care naviga si a izbutit sa iasa cumva la malPrintre "omeniile" din ultima vreme, onorabili conducatori din fotbalul romanesc au vorbit si despre uneltirea pro FCSB a lui Sepsi, ticluita prin starea de suspendare a lui Marius Stefanescu la meciul de playoff de saptamana trecuta. ... ...continuare.

Insider in fabrica din Italia unde se construiesc bazinele pentru Jocurile Olimpice de la Paris! In ele va concura David Popovici

publicat 2024-03-21 18:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Insider in fabrica din Italia unde se construiesc bazinele pentru Jocurile Olimpice de la Paris! In ele va concura David Popovici Doar cateva luni ne despart de Jocurile Olimpice din aceasta vara de la Paris. Iar organizatorii si constructorii sunt in plin proces de a termina toate lucrarile la timp. De exemplu, un producator italian construieste cele 24 de piscine pentru competitiile din Franta.Multe din ele urmeaza sa fie reinstalate sau reutilizat la terminarea Jocurilor Olimpice de la Paris. Inclusiv David Popovici va concura in aceste piscine pentru a obtine medalia cea mai de pret: aurul olimpic. ... ...continuare.

Romania - Irlanda de Nord, un duel cu o istorie de 40 de ani

publicat 2024-03-21 18:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Romania - Irlanda de Nord, un duel cu o istorie de 40 de ani Vineri, 22 martie, agenda fotbalului international este plina de meciuri dintre cele mai interesante, dupa cum se poate vedea aici. Printre echipele care vor intra pe teren se numara si nationala tricolora, pentru Romania fiind primul meci din acest an in care ne vom bucura din nou dupa opt ani de participarea la un turneu final. ... ...continuare.

Mihai Stoica il asteapta din vara la FCSB » Va rezolva marea problema

publicat 2024-03-21 18:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Stoica il asteapta din vara la FCSB » Va rezolva marea problema Mihai Stoica a transmis ca mijlocasul Alexandru Musi (19 ani), imprumutat in acest moment la Petrolul, va reveni din vara la FCSB.FCSB are putine solutii pentru respectarea regulii U21 in acest moment. Cu Alexandru Pantea si Eduard Radaslavescu accidentati, Charalambous si Pintilii il forteaza pe Octavian Popescu, indiferent de forma pe care o traverseaza. Liderul Superligii are o varianta excelenta pentru stagiunea viitoare. ... ...continuare.

Romania U20 - Italia U20, duel in Elite League » Reporterii GSP transmit toate detaliile de la Targoviste

publicat 2024-03-21 17:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Romania U20 - Italia U20, duel in Elite League » Reporterii GSP transmit toate detaliile de la Targoviste Romania U20 si Italia U20 se intalnesc astazi, de la ora 18:00, intr-un meci din cadrul turneul Elite League U20. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro, transmis pe FRF TV si pe Digi Sport 1. Meciul dintre Romania U20 si Italia U20 se joaca pe arena din Targoviste. Nationala pregatita de Costin Curelea mai are un meci programat in luna martie, pe 26, impotriva Poloniei U20.Romania U20 - Italia U20, live de la 18:00Romania U20: 1. R. Popa-cpt. - 19. Strata, 4. Dutu, 15. ... ...continuare.

"Iordanescu are o animozitate contra lui Mitrita!" » Luare de pozitie in direct: "Nu latura sportiva conteaza"

publicat 2024-03-21 17:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Iordanescu are o animozitate contra lui Mitrita! » Luare de pozitie in direct: Nu latura sportiva conteaza Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a comentat, la GSP Live, pe seama deciziei lui Edi Iordanescu de a nu-l convoca pe Alexandru Mitrita pentru "dubla" cu Irlanda de Nord si Columbia.Romania - Irlanda de Nord se joaca vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti;Columbia - Romania, programat marti, 26 martie, de la ora 21:30, se joaca pe Civitas Metropolitano din Madrid.VIDEO. ... ...continuare.

Duminica aceasta are loc Gaming Marathon, primul mare eveniment de gaming al anului

publicat 2024-03-21 17:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Duminica aceasta are loc Gaming Marathon, primul mare eveniment de gaming al anului Editia aniverseaza 4 ani de existenta a maratonului si este dedicata femeilor din industria jocurilor videoGaming Marathon, cel mai mare festival romanesc online de gaming, aniverseaza 4 ani de existenta printr-o editie in care isi reafirma sustinerea pentru fetele si femeile interesate sa urmeze o cariera in industria de gaming. Streamerii populari care se alatura evenimentului au pregatit o serie de activitati si surprize captivante pentru comunitatile lor. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.