EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Report la Loto 6/49, la categoria I, de peste 6,19 milioane de euro

publicat 2024-02-11 07:30:11 (Money.ro)
Report la Loto 6/49, la categoria I, de peste 6,19 milioane de euro Duminica au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la cele de joi au fost acordate 20.777 de castiguri, in valoare totala de peste 1,44 milioane de lei.Potrivit Loteriei Romane, la Loto 6/49 se inregistreaza, la categoria I, un report in valoare de peste 30,82 milioane de lei (peste 6,19 milioane de euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 8 milioane de lei (peste 1,62 milioane de euro).  La Joker, la... ...continuare.

Femeia care nu a muncit nicio zi, dar a incasat peste 100.000 de euro de la stat

publicat 2024-02-11 07:30:11 (Money.ro)
Femeia care nu a muncit nicio zi, dar a incasat peste 100.000 de euro de la stat O femeie nu a muncit nici macar o zi, dar a reusit sa incaseze peste 100.000 de euro de la stat. A fost acuzata de frauda, insa ce idee a avut ea? Este vorba despre o femeie din Italia. Aceasta a inventat 12 sarcini si a pretins ca ar fi nascut cinci copii, doar ca […]Articolul Femeia care nu a muncit nicio zi, dar a incasat peste 100.000 de euro de la stat apare prima data in Money. ...continuare.

Misterul unei disparitii vechi de 20 de ani ar putea fi rezolvat, dupa ce oasele apartinand unui copil au fost descoperite in gradina unei case din Franta

publicat 2024-02-11 03:15:10 (Money.ro)
Misterul unei disparitii vechi de 20 de ani ar putea fi rezolvat, dupa ce oasele apartinand unui copil au fost descoperite in gradina unei case din Franta 20 de ani de nepasare, de mister si de minciuni. Misterul unei disparitii vechi de 20 de ani ar putea fi rezolvat in sfarsit, dupa ce oasele unui copil de "4 sau 5 ani" au fost descoperite in gradina unei case din Pantin, Franta. Mama si fostul ei sot au fost inculpati in acest caz […]Articolul Misterul unei disparitii vechi de 20 de ani ar putea fi rezolvat, dupa ce oasele apartinand unui copil au fost descoperite in gradina unei case din Franta apare prima data in Money. ...continuare.

Reactia neasteptata a unei studente din Cehia care s-a ratacit in Muntii Piatra Craiului si a fost la un pas de moarte

publicat 2024-02-11 03:15:10 (Money.ro)
Reactia neasteptata a unei studente din Cehia care s-a ratacit in Muntii Piatra Craiului si a fost la un pas de moarte A urcat singura si neechipata corespunzator in Muntii Piatra Craiului, iar de aici a fost doar un pas de moarte.Articolul Reactia neasteptata a unei studente din Cehia care s-a ratacit in Muntii Piatra Craiului si a fost la un pas de moarte apare prima data in Money. ...continuare.

"Cel mai cool dictator din lume", ales din nou presedinte. Nayib Bukele a bagat la inchisoare 1% din populatia tarii

publicat 2024-02-11 03:15:10 (Money.ro)
Cel mai cool dictator din lume, ales din nou presedinte. Nayib Bukele a bagat la inchisoare 1% din populatia tarii Decizia controversata a lui Nayib Bukele de a intemnita 77.000 de membri ai unor bande criminale este considerata ca fiind cea care l-a ajutat sa obtina un al doilea mandat. Rezultatul alegerilor a fost amanat zile intregi dupa ce s-a cerut renumararea voturilor. "Cel mai cool dictator din lume", ales din nou presedinte Nayib Bukele […]Articolul "Cel mai cool dictator din lume", ales din nou presedinte. Nayib Bukele a bagat la inchisoare 1% din populatia tarii apare prima data in Money. ...continuare.

Africa de Sud - RD Congo 0-0 (6-5 d.l.d) a fost in AntenaPLa. Dramatism in finala mica de la Cupa Africii pe Natiuni 2023

publicat 2024-02-11 03:00:15 (Money.ro)
Africa de Sud - RD Congo 0-0 (6-5 d.l.d) a fost in AntenaPLa. Dramatism in finala mica de la Cupa Africii pe Natiuni 2023 Africa de Sud - DR Congo 0-0 (6-5 d.l.d) a fost in AntenaPLa. Cupa Africii pe Natiuni se apropie de final, iar echipele care au fost invinse in semifinale se pregatesc pentru duelul a stabilit cine a incheiat turneul pe locul 3. Ambele echipe au revenit in finala mica de la Cupa Africii pe Natiuni, […]Articolul Africa de Sud - RD Congo 0-0 (6-5 d.l.d) a fost in AntenaPLa. Dramatism in finala mica de la Cupa Africii pe Natiuni 2023 apare prima data in Money. ...continuare.

„Nu mai plange, Veronica draga”. Primul spital social din Romania, ridicat in memoria unei mame care a murit de cancer. Banii necesari au fost stransi doar din donatii

publicat 2024-02-11 03:00:15 (Money.ro)
„Nu mai plange, Veronica draga”. Primul spital social din Romania, ridicat in memoria unei mame care a murit de cancer. Banii necesari au fost stransi doar din donatii Primul si singurul spital social din Romania va fi gata luna aceasta, la Iasi. Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinte, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii sau vor face voluntariat, iar […]Articolul „Nu mai plange, Veronica draga”. Primul spital social din Romania, ridicat in memoria unei mame care a murit de cancer. Banii... ...continuare.

Protestele fermierilor italieni la Roma. Manifestantii au intrat in capitala cu peste 1.000 de tractoare si au devenit atractia principala pentru turisti

publicat 2024-02-11 03:00:15 (Money.ro)
Protestele fermierilor italieni la Roma. Manifestantii au intrat in capitala cu peste 1.000 de tractoare si au devenit atractia principala pentru turisti Dupa saptamani de proteste in toata Italia, fermierii au ajuns si la Roma. Au intrat in capitala cu peste o mie de tractoare, iar cateva au facut inconjurul Colosseumului pentru a atrage atentia si miilor de turisti asupra revendicarilor pe care le au. Pentru cateva minute, vizitatorii monumentului istoric au uitat sa-l mai fotografieze si […]Articolul Protestele fermierilor italieni la Roma. Manifestantii au intrat in capitala cu peste 1.000 de tractoare si au devenit atractia... ...continuare.

Contrabanda cu tigari si substante dopante. Politistii au facut 36 de perchezitii la Constanta si Navodari

publicat 2024-02-11 03:00:15 (Money.ro)
Contrabanda cu tigari si substante dopante. Politistii au facut 36 de perchezitii la Constanta si Navodari Politistii fac cercetari intr-un dosar de contrabanda cu tigari si substante dopante. Au facut astazi 36 de perchezitii la Constanta si Navodari, in casele unor suspecti. In urma cercetarilor, au confiscat tigari netimbrate, despre care cred ca ar contine substante dopante. Anchetatorii vor sa afle cine sunt toti membrii retelei si unde ar fi ajuns […]Articolul Contrabanda cu tigari si substante dopante. Politistii au facut 36 de perchezitii la Constanta si Navodari apare prima data in... ...continuare.

Cum si cand pot sa primeasca pensionarii biletele de tratament in 2024

publicat 2024-02-10 22:00:45 (Money.ro)
Cum si cand pot sa primeasca pensionarii biletele de tratament in 2024 Pensionarii din Romania pot in curand sa se bucure de biletele de tratament oferite de la stat. Care sunt conditiile? Pensionarii asigurati pot deja sa depuna cereri la casa teritoriala de pensii, unde biletele pentru prima serie au fost alocate. Din acest an, in lista beneficiarilor a fost inclusa o noua categorie. Mai exact, printre […]Articolul Cum si cand pot sa primeasca pensionarii biletele de tratament in 2024 apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.