EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Judetul in care au explodat preturile la apartamente

publicat 2024-02-14 22:00:41 (Money.ro)
Judetul in care au explodat preturile la apartamente Judetul in care au explodat preturile la apartamenteArticolul Judetul in care au explodat preturile la apartamente apare prima data in Money. ...continuare.

Mai multe sali de fitness World Class din Bucuresti au fost inchise de ANPC/ Printre nereguli: zone cu risc de accidentare, aparate de fitness fara traducere in limba romana, pereti murdari – FOTO, VIDEO

publicat 2024-02-14 20:00:27 (Money.ro)
Mai multe sali de fitness World Class din Bucuresti au fost inchise de ANPC/ Printre nereguli: zone cu risc de accidentare, aparate de fitness fara traducere in limba romana, pereti murdari – FOTO, VIDEO   Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au anuntat ca reprezentantii Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea (CRPCR) Bucuresti-Ilfov au facut, miercuri, o ampla actiune de control la 19 puncte de lucru apartinand operatorului economic World Class Romania SRL, pentru a verifica modul in care sunt respectate prevederile legale in domeniu.    "A face sport nu ar trebui sa implice si riscuri neprevazute. Parca revine povestea pe... ...continuare.

Topul scumpirilor de la inceput de an

publicat 2024-02-14 20:00:27 (Money.ro)
Topul scumpirilor de la inceput de an Serviciile postale, cele de apa, canal si salubritate si detergentii se afla in topul scumpirilor de la inceput de an, comparativ cu aceeasi luna(ianuarie) a anului anterior, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica (INS). In prima luna a acestui an, pretul detergentilor a urcat cu 22,60%, comparativ cu ianuarie 2023, cel al serviciilor […]Articolul Topul scumpirilor de la inceput de an apare prima data in Money. ...continuare.

Fondul suveran norvegian pierde 92 de milioane de dolari din cauza unei greseli intr-un tabel Excel, de doua ori mai mult decat in zece ani

publicat 2024-02-14 19:00:54 (Money.ro)
Fondul suveran norvegian pierde 92 de milioane de dolari din cauza unei greseli intr-un tabel Excel, de doua ori mai mult decat in zece ani O greseala administrativa - o virgula - este cea care costa fondul, unul dintre cele mai importante din lume, reprezentand 1,5% din capitalizarea bursiera mondiala.In februarie 2023, o greseala a fost comisa intr-un tabel Excel de calcul al unui indice financiar.Greseala a fost corectata imediat, insa a raul a fost facut, iar fondul a pierdut 92 de milioane de dolari (86 de milioane de euro), potrivit FT."Acesta un exemplu bun al modului in care chiar si cele mai mici imprecizii operationale... ...continuare.

Criza de zahar creste pretul alimentului

publicat 2024-02-14 19:00:53 (Money.ro)
Criza de zahar creste pretul alimentului Criza de zahar creste pretul alimentului. Preturile la zahar brut sunt asteptate sa inregistreze un salt anual de aproape 20% in 2024, pe masura ce piata mondiala va ajunge intr-o situatie de deficit in urmatorul sezon, arata un sondaj Reuters in randul a 12 traderi si analisti. Livra (0,4536 kilograme) de zahar ar urma sa […]Articolul Criza de zahar creste pretul alimentului apare prima data in Money. ...continuare.

Touroperatorul Christian Tour achizitioneaza restul de 51% din AnimaWings de la grecii Aegean Airlines. AnimaWings devine o companie 100% romaneasca si anunta ca va aduce 12 aeronave Airbus A220-300 in urmatorii 3 ani, din care primele doua vara aceasta

publicat 2024-02-14 18:00:13 (Money.ro)
Touroperatorul Christian Tour achizitioneaza restul de 51% din AnimaWings de la grecii Aegean Airlines. AnimaWings devine o companie 100% romaneasca si anunta ca va aduce 12 aeronave Airbus A220-300 in urmatorii 3 ani, din care primele doua vara aceasta News.ro anunta in octombrie 2021 ca societatea greaca Aegean Airlines si-a extins cota de participare la 51% din capitalul companiei aeriene Animawings, de la 25% anterior, restul actiunilor fiind controlate de Memento Group. Informatia a fost publicata la acea data de omul de afaceri Cristian Pandel, proprietarul Memento Group si al agentiei de turism Christian Tour."Christian Tour Holding SA a primit unda verde din partea Consiliului Concurentei pentru achizitia pachetului majoritar de 51%... ...continuare.

Reuters: Un consilier al lui Trump, Keith Kellogg, anunta un "NATO cu mai multe viteze" pentru state membre care nu aloca 2% din PIB apararii. El vrea un summit NATO in 2025 la care sa le fie retrasa apararea comuna prevazuta de Articolul 5 si alte sanctiuni

publicat 2024-02-14 18:00:12 (Money.ro)
Reuters: Un consilier al lui Trump, Keith Kellogg, anunta un NATO cu mai multe viteze pentru state membre care nu aloca 2% din PIB apararii. El vrea un summit NATO in 2025 la care sa le fie retrasa apararea comuna prevazuta de Articolul 5 si alte sanctiuni In cazul in care unul dintre cele 31 de state membre NATO nu aloca 2% din PIB apararii, asa cum s-a convenit, general-locotenentul in regragere Keith Kellogg, un fostul sef de cabinet al fostului sef al Consiliului Securitatii Nationale (NSC), a declarat marti Reuters ca va sustine retragerea apararii comune a acestei tari in baza Articolului 5.Articolul 5 prevede ca un atac impotriva unui membru al blocului militar, cu sediul in Europa, este un atac impotriva tuturor membrilor, care vor... ...continuare.

FMI ajuta economia Ucrainei

publicat 2024-02-14 17:00:14 (Money.ro)
FMI ajuta economia Ucrainei FMI ajuta economia Ucrainei. Astfel ca, Fondul Monetar International a anuntat, marti, ca a lansat in mod oficial un nou fond fiduciar pentru a sprijini reformele economice si financiare din Ucraina, in urmatorii cinci ani, obiectivul fiind de a obtine 65 milioane de dolari de la tarile donatoare, transmite agerpres.ro. Planul prevede alocarea a 27,5 […]Articolul FMI ajuta economia Ucrainei apare prima data in Money. ...continuare.

Ioana Grama, influencerita cu contracte de milioane! Ce cifra de afaceri a obtinut anul trecut

publicat 2024-02-14 16:30:12 (Money.ro)
Ioana Grama, influencerita cu contracte de milioane! Ce cifra de afaceri a obtinut anul trecut Ioana Grama este una din frumoasele romace care a reusit performanta sa fie curtata cu bani seriosi pentru activitatea sa din mediul online. Cu mai bine de jumatate de milion de urmaritori atenti la viata si recomandarile sale, vloggerita a ajuns sa aiba un venit serios. 2,73 de milioane de lei este cifra de afaceri […]Articolul Ioana Grama, influencerita cu contracte de milioane! Ce cifra de afaceri a obtinut anul trecut apare prima data in Money. ...continuare.

A crescut pretul uleiului de floarea-soarelui din zona Marii Negre. De ce

publicat 2024-02-14 16:00:15 (Money.ro)
A crescut pretul uleiului de floarea-soarelui din zona Marii Negre. De ce A crescut pretul uleiului de floarea-soarelui din zona Marii NegreArticolul A crescut pretul uleiului de floarea-soarelui din zona Marii Negre. De ce apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.