EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incaltaminte SKECHERS, posibil contrafacuta, gasita intr-un container in Portul Constanta / Marfa venea din China si era destinata unei firme cu sediul in Ucraina / Valoarea de piata, peste 2,2 milioane de lei

publicat 2024-02-15 11:15:13 (Money.ro)
Incaltaminte SKECHERS, posibil contrafacuta, gasita intr-un container in Portul Constanta / Marfa venea din China si era destinata unei firme cu sediul in Ucraina  / Valoarea de piata, peste 2,2 milioane de lei "In data de 14 februarie 2024, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontiera Constanta Sud - Directia Regionala Vamala Bucuresti au efectuat controlul fizic asupra marfurilor aflate intr-un container sosit din China, apartinand unei societati comerciale cu sediul in Ucraina", a transmis, joi, Autoritatea Vamala Romana.Institutia a precizat ca inspectorii vamali au descoperit 5.400 perechi incaltaminte de dama marca SKECHERS, susceptibile de a fi contrafacute."Valoarea totala a... ...continuare.

Se deschide o noua fabrica in Romania. Sunt disponibile peste 100 de locuri de munca

publicat 2024-02-15 11:15:13 (Money.ro)
Se deschide o noua fabrica in Romania. Sunt disponibile peste 100 de locuri de munca Grupul francez Rossmann are planuri de a inaugura prima fabrica de ambalaje de carton tip fagure din Romania. Aceasta initiativa reprezinta o premiera pentru producatorul in cauza. Noua fabrica va produce carton destinat ambalajelor, avand ca scop inlocuirea polistirenului utilizat in prezent pentru protejarea marfurilor in timpul transportului. Investitia estimata pentru acest proiect se ridica […]Articolul Se deschide o noua fabrica in Romania. Sunt disponibile peste 100 de locuri de... ...continuare.

O noua arma a Rusiei ingrijoreaza Statele Unite, care si-au avertizat aliatii

publicat 2024-02-15 11:15:13 (Money.ro)
O noua arma a Rusiei ingrijoreaza Statele Unite, care si-au avertizat aliatii Rusia dezvolta o capacitate militara spatiala despre care membrii Congresului si oficialii americani sunt ingrijorati ca ar putea reprezenta o amenintare semnificativa pentru Statele Unite si aliatii sai, posibil prin avarierea cu o arma nucleara a unor sateliti esentiali de informatii sau de comunicatii, relateaza presa americana. Potrivit The Washington Post, Moscova a experimentat utilizarea exploziilor nucleare […]Articolul O noua arma a Rusiei ingrijoreaza Statele Unite,... ...continuare.

INS: Comenzile noi din industria prelucratoare, pe total, au crescut anul trecut in termeni nominali, cu 4,2%, fata de anul 2022

publicat 2024-02-15 10:00:12 (Money.ro)
INS: Comenzile noi din industria prelucratoare, pe total, au crescut anul trecut in termeni nominali, cu 4,2%, fata de anul 2022 "Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut in termeni nominali, pe ansamblu, in anul 2023, comparativ cu anul 2022, cu 4,2%, datorita cresterilor inregistrate in industria bunurilor de uz curent (+10,8%), industria bunurilor de capital (+9,9%) si in industria bunurilor de folosinta indelungata (+1,2%). Industria bunurilor intermediare a scazut cu 5,8%", arata datele INS. Decembrie 2023 comparativ cu noiembrie 2023 Comenzile noi din industria prelucratoare au scazut in termeni... ...continuare.

Marcel Ciolacu ameninta ca demisioneaza daca PNL iese de la guvernare

publicat 2024-02-15 09:30:12 (Money.ro)
Marcel Ciolacu ameninta ca demisioneaza daca PNL iese de la guvernare Premierul Marcel Ciolacu sustine ca, daca liberalii vor decide sa se retraga de la guvernare, el isi va depune mandatul de prim-ministru. "Daca ne suparam ca nu mai avem prim-ministru, cu toate ca am avut prim-ministru timp de trei ani si jumatate, avand un scor electoral de 20 la suta, si ni se pare normal […]Articolul Marcel Ciolacu ameninta ca demisioneaza daca PNL iese de la guvernare apare prima data in Money. ...continuare.

Rusia ramane fara banane. Rusii sunt sfatuiti sa isi cultive singuri fructele, dupa ce Putin a interzis importurile din Ecuador

publicat 2024-02-15 09:30:12 (Money.ro)
Rusia ramane fara banane. Rusii sunt sfatuiti sa isi cultive singuri fructele, dupa ce Putin a interzis importurile din Ecuador Rusia anunta o suspendare a importului de banane din Ecuador, la cateva saptamani dupa ce Quito a anuntat ca vrea sa faca un schimb cu Statele Unite de echipament militar sovietic vechi, pe care Washingtonul vrea sa-l livreze apoi Ucrainei, relateaza AFP. Serviciul rus de supraveghere veterinara si fitosanitara Rosselkhoznadzor anunta intr-un comunicat ca a "suspendat", […]Articolul Rusia ramane fara banane. Rusii sunt sfatuiti sa isi cultive singuri fructele, dupa ce Putin a... ...continuare.

Vanzarile globale de vehicule electrice au crescut in ianuarie cu 69% in termeni anuali, dar au scazut cu 25% fata de decembrie – raport

publicat 2024-02-15 09:00:18 (Money.ro)
Vanzarile globale de vehicule electrice au crescut in ianuarie cu 69% in termeni anuali, dar au scazut cu 25% fata de decembrie – raport Vanzarile de masini complet electrice, sau vehicule electrice cu baterie (BEV), si hibride plug-in au atins 1,1 milioane in ianuarie, fata de 660.000 in ianuarie 2023.Managerul de date al Rho Motion, Charles Lester, a declarat pentru Reuters ca vanzarile de vehicule electrice in Germania si Franta au scazut cu aproximativ 50% in ianuarie fata de decembrie, dupa ce Germania si-a abandonat subventiile si Franta a inasprit cerintele pentru subventii.Dar el a adaugat ca noile limite de CO2 pentru... ...continuare.

Germania isi va mari participatia la Commerzbank, surprinzand piata financiara si analistii

publicat 2024-02-15 09:00:18 (Money.ro)
Germania isi va mari participatia la Commerzbank, surprinzand piata financiara si analistii "Guvernul federal nu participa la programul de rascumparare de actiuni al Commerzbank, in curs de desfasurare", a declarat pentru Reuters un purtator de cuvant al Agentiei de Finante care gestioneaza investitiile de stat, atunci cand a fost solicitat sa comenteze.Commerzbank intentioneaza sa rascumpere in acest  an actiuni in valoare de pana la 600 de milioane de euro, in plus fata de actiunile de 122 de milioane de euro de anul trecut.Guvernul detine in prezent o participatie de 15,6%... ...continuare.

Romanii cu datorii la banci trebuie sa stie asta! Apare o noua taxa

publicat 2024-02-15 09:00:18 (Money.ro)
Romanii cu datorii la banci trebuie sa stie asta! Apare o noua taxa Avertisment pentru cetatenii romani care au imprumuturi la banci! Cresterea dobanzilor si instituirea unei noi taxe asupra institutiilor financiare ar putea avea consecinte serioase asupra situatiei lor financiare. Datorita noii taxe impuse de guvern, bancile vor inregistra un profit mai mic. Taxa impusa de autoritatile statului va afecta negativ finantele bancilor. CEO-ul BRD a explicat […]Articolul Romanii cu datorii la banci trebuie sa stie asta! Apare o noua taxa apare prima data in... ...continuare.

Preturile petrolului au scazut

publicat 2024-02-15 08:30:23 (Money.ro)
Preturile petrolului au scazut Contractele futures pentru titeiul Brent au scazut cu 1,01 USD pe baril, sau cu 1,2%, la 81,76 USD pe baril.Contractele futures pentru titeiul U.S. West Texas Intermediate (WTI) au pierdut 94 de centi, sau 1,2%, la 76,93 USD pe baril.Stocurile de titei din SUA au crescut cu 12 milioane de barili, pana la 439,5 milioane de barili, saptamana trecuta, a declarat Administratia pentru Informatii in Energie, depasind cu mult asteptarile analistilor intr-un sondaj Reuters, privind o crestere de 2,6... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.