EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Guvern: Agentia pentru Monitorizarea si Evaluarea Performantelor Intreprinderilor Publice a devenit operationala. E un pas important pentru imbunatatirea performantelor companiilor de stat

publicat 2024-03-06 19:00:18 (Money.ro)
Guvern: Agentia pentru Monitorizarea si Evaluarea Performantelor Intreprinderilor Publice a devenit operationala. E un pas important pentru imbunatatirea performantelor companiilor de stat "Intr-o piata unde competitia dicteaza castigatorii, performanta este o conditie indispensabila pentru succes. Trebuie sa intelegem foarte clar situatia in care ne aflam si pe baza datelor, indicilor de performanta si viziunii sa actionam pentru a schimba realitatea companiilor de stat. Agentia pentru Monitorizarea si Evaluarea Performantelor Intreprinderilor Publice este un pas in directia corecta pentru  a imbunatati performanta companiilor de stat", precizeaza mesajul transmis de... ...continuare.

Primaria Tecuci a incredintat, fara licitatie publica, un contract de 18 mil. lei. Patronul firmei castigatoare, client DNA

publicat 2024-03-06 19:00:18 (Money.ro)
Primaria Tecuci a incredintat, fara licitatie publica, un contract de 18 mil. lei. Patronul firmei castigatoare, client DNA Apropierea alegerilor locale face minuni la Primaria Tecuci. Un contract urias a fost incredintat direct firmei Brialbet SRL, care din 2020, conform opozitiei, nu are rival pe plan local, castigand pe banda rulanta toate contractele de modernizare plecate dinspre primarul localitatii. Primaria Tecuci, condusa din 2020 de primarul liberal Lucian-Grigore Costin, a atribuit prin negociere […]Articolul Primaria Tecuci a incredintat, fara licitatie publica, un contract de 18 mil. lei.... ...continuare.

Despagubiri de milioane de dolari dupa ce politistii au gresit adresa

publicat 2024-03-06 16:45:32 (Money.ro)
Despagubiri de milioane de dolari dupa ce politistii au gresit adresa Greselile se platesc! O femeie de 78 de ani, din Denver, va primi despagubiri in valoare de 3,76 milioane de dolari (2,9 milioane de lire sterline), dupa o gafa a politiei. Casa femeii a fost perchezitionata de politie, care se afla in cautarea unei masini furate, in urma unei erori a aplicatiei Find My iPhone, […]Articolul Despagubiri de milioane de dolari dupa ce politistii au gresit adresa apare prima data in Money. ...continuare.

Comisia Europeana aproba prelungirea si modificarea schemei de ajutor de stat a Romaniei pentru sprijinirea cogenerarii de inalta eficienta a energiei electrice si termice. Romania a notificat Comisiei intentia de a prelungi masura pana la 31 iulie 2028

publicat 2024-03-06 16:00:18 (Money.ro)
Comisia Europeana aproba prelungirea si modificarea schemei de ajutor de stat a Romaniei pentru sprijinirea cogenerarii de inalta eficienta a energiei electrice si termice. Romania a notificat Comisiei intentia de a prelungi masura pana la 31 iulie 2028 "Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele privind ajutoarele de stat, prelungirea si modificarea unei scheme a Romaniei care vizeaza sprijinirea productiei de energie electrica si termica de catre instalatiile de cogenerare de inalta eficienta conectate la retelele de termoficare din Romania", anunta CE.  Schema a fost initial aprobata in luna septembrie 2022 si urmeaza sa expire la 30 iunie 2024. Ea are ca scop promovarea construirii de noi centrale de... ...continuare.

Romania, cea mai afectata de inflatie din UE

publicat 2024-03-06 16:00:18 (Money.ro)
Romania, cea mai afectata de inflatie din UE Romania e pe locul 1 la inflatie! In tarile Uniunii Europene, inflatia a scazut treptat si constant de la varful de 11,5%, inregistrat in octombrie 2022. Potrivit Eurostat, biroul de statistica al UE, in ianuarie 2024 inflatia anuala in UE a fost de 3,1%, in scadere de la 3,4% in decembrie 2023. Aceasta cifra este […]Articolul Romania, cea mai afectata de inflatie din UE apare prima data in Money. ...continuare.

Versurile imnului de stat vor fi tiparite pe bilete la meciurile de fotbal, pentru ca spectatorii sa-l intoneze corect

publicat 2024-03-06 15:45:18 (Money.ro)
Versurile imnului de stat vor fi tiparite pe bilete la meciurile de fotbal, pentru ca spectatorii sa-l intoneze corect Dupa balbele mai multor cantareti dar si sportivi, s-a dat legea ca textul imnul de stat va fi tiparit pe biletele de acces la evenimente. Chiar si la meciuri de fotbal ori concerte.  Presedintele a promulgat legea prin care versurile imnului national sa fie tiparit pe tichete ori invitatii unde se va intona "Desteapta-te romane!" […]Articolul Versurile imnului de stat vor fi tiparite pe bilete la meciurile de fotbal, pentru ca spectatorii sa-l intoneze corect apare prima data in... ...continuare.

Versurile imnului de stat vor fi tiparite pe bilete la meciurile de fotbal, pentru ca spectatorii sa-l intoneze corect

publicat 2024-03-06 15:30:09 (Money.ro)
Versurile imnului de stat vor fi tiparite pe bilete la meciurile de fotbal, pentru ca spectatorii sa-l intoneze corect Dupa balbele mai multor cantareti dar si sportivi, s-a dat legea ca textul imnul de stat va fi tiparit pe biletele de acces la evenimente. Chiar si la meciuri de fotbal ori concerte.  Presedintele a promulgat legea prin care versurile imnului national sa fie tiparit pe tichete ori invitatii unde se va intona "Desteapta-te romane!" […]Articolul Versurile imnului de stat vor fi tiparite pe bilete la meciurile de fotbal, pentru ca spectatorii sa-l intoneze corect apare prima data in Money. ...continuare.

Ce suma colosala a pierdut Simona Halep din cauza suspendarii!

publicat 2024-03-06 14:45:15 (Money.ro)
Ce suma colosala a pierdut Simona Halep din cauza suspendarii! Simona Halep poate juca din nou, dupa eliminarea suspendarii aplicata marii sportive. Cel mai probabil se va inscrie la Miami Open (19 martie a.c) dar in mod sigur va participa la turneul sau preferat de Grand Slam, Roland Garros, ce va incepe pe 26 mai a.c. Suspendarea Simonei Halep pentru dopaj, ce s-a produs in […]Articolul Ce suma colosala a pierdut Simona Halep din cauza suspendarii! apare prima data in Money. ...continuare.

Ucraina, dispusa sa accepte restrictii in schimburile sale comerciale

publicat 2024-03-06 14:30:12 (Money.ro)
Ucraina, dispusa sa accepte restrictii in schimburile sale comerciale Ucraina ar accepta alte restrictii! Kievul este pregatit sa accepte noi restrictii cu privire la importurile de produse agricole ucrainene, pentru a calma o disputa politica cu Polonia, dar in paralel Uniunea Europeana trebuie sa interzica exporturile de produse agricole rusesti, care ajung in continuare in blocul comunitar via Belarus si tarile baltice, a declarat […]Articolul Ucraina, dispusa sa accepte restrictii in schimburile sale comerciale apare prima data in Money. ...continuare.

"Dune: Partea a II" este in cinematografele din Romania! Cel mai apreciat film in momentul actual domina box office-ul american

publicat 2024-03-06 13:45:11 (Money.ro)
Dune: Partea a II este in cinematografele din Romania! Cel mai apreciat film in momentul actual domina box office-ul american "Dune: Partea a II" este in cinematografele din RomaniaArticolul "Dune: Partea a II" este in cinematografele din Romania! Cel mai apreciat film in momentul actual domina box office-ul american apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.