EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




CFR SA a avizat documentele pentru modernizarea liniei CF Resita Nord – Timisoara Nord cu extensie pana la frontiera. Lucrarile costa peste 3 miliarde de lei si vizeaza aproape 120 de kilometri de cale ferata, 21 de statii, zeci de treceri la nivel, poduri si podete

publicat 2024-02-22 15:00:27 (Money.ro)
CFR SA a avizat documentele pentru modernizarea liniei CF Resita Nord – Timisoara Nord cu extensie pana la frontiera. Lucrarile costa peste 3 miliarde de lei si vizeaza aproape 120 de kilometri de cale ferata, 21 de statii, zeci de treceri la nivel, poduri si podete Consiliul Tehnico-Economic al CFR SA a avizat favorabil variantele optime prezentate in cadrul Studiului de Fezabilitate pentru Reabilitarea/modernizarea liniei CF Resita Nord - Timisoara Nord cu extensie Voiteni - Stamora Moravita - Frontiera, pe cele doua tronsoane, astfel: Componenta A: Timisoara Nord - Stamora Moravita - Frontiera (58 km) propusa pentru finantare in cadrul Programului Transporturi (PT) 2021 - 2027, o investitie in valoare de 2.092.343.265,44 lei, fara TVA. Componenta B:... ...continuare.

Promovarea cu Gloria Buzau, cadoul de nunta ideal pentru Denis Dumitrascu

publicat 2024-02-22 13:45:34 (Money.ro)
Promovarea cu Gloria Buzau, cadoul de nunta ideal pentru Denis Dumitrascu Nou-venit la formatia lui Prepelita, fostul jucator de la Chindia si UTA si-a cerut viitoare sotie de nevasta la scufundari, in Grecia Divizionara secunda Gloria Buzau are ganduri mari in aceasta primavara. Promovarea este singurul gand al jucatorilor si membrilor staff-ului tehnic, iar cantonamentul efectuat in Antalya a fost exact ce trebuia pentru ca formatia […]Articolul Promovarea cu Gloria Buzau, cadoul de nunta ideal pentru Denis Dumitrascu apare prima data in Money. ...continuare.

Giorgi Shagidze isi va continua mandatul de CEO si Presedinte al Comitetului de Conducere al maib

publicat 2024-02-22 13:45:34 (Money.ro)
Giorgi Shagidze isi va continua mandatul de CEO si Presedinte al Comitetului de Conducere al maib 22 Februarie 2024. Maib, cea mai mare banca din Republica Moldova, anunta ca domnul Giorgi Shagidze isi va continua mandatul de CEO si Presedinte al Comitetului de Conducere al bancii pana la 31 decembrie 2025. In cazul unui IPO de succes al bancii, mandatul va fi prelungit pana la 31 decembrie 2026. Decizia de a […]Articolul Giorgi Shagidze isi va continua mandatul de CEO si Presedinte al Comitetului de Conducere al maib apare prima data in Money. ...continuare.

S-a mutat intr-un resort de 5 stele ca sa faca economie

publicat 2024-02-22 13:45:34 (Money.ro)
S-a mutat intr-un resort de 5 stele ca sa faca economie Un mod "luxos" de a face economie! Un barbat din Marea Britanie s-a mutat pentru o luna intr-o statiune all-inclusive de cinci stele din provincia mediteraneana Antalya din Turcia, relateaza Daily Mail. El a ajuns pe 19 februarie, intr-un resort de lux din provincia mediteraneana Antalya, Turcia, unde o sa locuiasca pentru o luna. Josh Kerr […]Articolul S-a mutat intr-un resort de 5 stele ca sa faca economie apare prima data in Money. ...continuare.

Frica de Geoana schimba data alegerilor prezidentiale

publicat 2024-02-22 13:45:34 (Money.ro)
Frica de Geoana schimba data alegerilor prezidentiale Mircea Geoana e un "pericol" pentru PSD si PNL. Frica de Mircea Geoana ar fi adevaratul motiv pentru care PSD si PNL vor schimbarea datei alegerilor prezidentiale din 2024, scrie mediaflux.ro. Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca au decis comasarea alegerile europarlamentare si locale din vara, dar au luat decizia sa schimbe si data alegerilor prezidentiale […]Articolul Frica de Geoana schimba data alegerilor prezidentiale apare prima data in Money. ...continuare.

Cele mai vandute sapte smartphone-uri din 2023 au fost toate iPhone-uri

publicat 2024-02-22 11:15:10 (Money.ro)
Cele mai vandute sapte smartphone-uri din 2023 au fost toate iPhone-uri Apple a dominat piata de smartphone-uri in 2023 mai copios decat a facut-o vreodata. Top 10 al celor mai vandute smartphone-uri, conform analizei Counterpoint, este compus din sapte iPhone-uri, urmate de trei dispozitive Samsung. iPhone 14, iPhone 14 Pro Max si iPhone 14 Pro au fost cele mai vandute smartphone-uri la nivel global in 2023, urmate de iPhone 13 si trei modele din seria iPhone 15.De remarcat, in cazul Apple, ca in top nu apare niciun model Plus din niciuna dintre cele mai... ...continuare.

Ministerul Agriculturii: A fost deblocata autorizarea la plata a ANT-urilor aferente sectorului vegetal pentru anul de cerere 2023

publicat 2024-02-22 11:15:10 (Money.ro)
Ministerul Agriculturii: A fost deblocata autorizarea la plata a ANT-urilor aferente sectorului vegetal pentru anul de cerere 2023 "Incepand de astazi am reusit deblocarea platilor aferente ANT-urilor din sectorul vegetal, iar in perioada imediat urmatoare vor intra la plata si cele pentru sectorul zootehnic, pana in prezent fiind luate in calcul 180.000 de dosare. De asemenea, de maine va incepe autorizarea la plata a dosarelor eligibile pentru ecoschema de inverzire PD - 04. Astfel, pana in acest moment au fost autorizati la plata 164.885 fermieri cu suma totala de 30.969.641,87 lei", a declarat ministrul agriculturii,... ...continuare.

Incepe procesul lui Vlad Pascu. Mama uneia dintre victime: As fi vrut sa vad cum arata cel care mi-a omorat copilul

publicat 2024-02-22 11:15:10 (Money.ro)
Incepe procesul lui Vlad Pascu. Mama uneia dintre victime: As fi vrut sa vad cum arata cel care mi-a omorat copilul Procesul lui Vlad Pascu, tanarul care drogat fiind a lovit mortal cu masina doi tineri si a ranit alti trei, la 2 Mai , in vara anului trecut, incepe joi, la Judecatoria Mangalia. UPDATE – Procesul in care este judecat Vlad Pascu a fost amanat pentru cateva ore, urmand sa inceapa dupa ora 12. Initial, era […]Articolul Incepe procesul lui Vlad Pascu. Mama uneia dintre victime: As fi vrut sa vad cum arata cel care mi-a omorat copilul apare prima data in Money. ...continuare.

Scutirea de taxe vamale a produselor importate din Ucraina a fost prelungita

publicat 2024-02-22 11:15:10 (Money.ro)
Scutirea de taxe vamale a produselor importate din Ucraina a fost prelungita Textul a fost propus de catre Comisia Europeana (CE) si a fost validat miercuri de catre ambasadorii Celor 27.Acesta prevede "masuri de corectie" rapide, in cazul unor "perturbari importante" ale pietei.In cazul a trei produse - carne de pasare, oua si zahar -, textul prevede o "frana de urgenta" care opreste importurile la nivelul volumului mediu din perioada 2022-2023, peste care se prevede impunerea de taxe vamale.Parlamentul European (PE) urmeaza sa se ponunte asupra acestei prelungiri a... ...continuare.

Pretul carburantilor astazi. Benzina a sarit de pragul psihologic de 7 lei

publicat 2024-02-22 10:15:12 (Money.ro)
Pretul carburantilor astazi. Benzina a sarit de pragul psihologic de 7 lei Astazi, pe data de 22 februarie 2024, preturile carburantilor in Romania au inregistrat o crestere semnificativa. In Bucuresti, pretul benzinei a depasit pragul psihologic de 7 lei pe litru, in urma unei serii de cresteri succesive. Cea mai accesibila optiune pentru benzina standard este in prezent de 7,02 lei pe litru, in scadere fata de […]Articolul Pretul carburantilor astazi. Benzina a sarit de pragul psihologic de 7 lei apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.