EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Aproximativ 1.804 de entitati financiare au accesat o facilitate de imprumuturi de urgenta a Rezervei Federale, din martie 2023

publicat 2024-04-21 10:00:12 (Money.ro)
Aproximativ 1.804 de entitati financiare au accesat o facilitate de imprumuturi de urgenta a Rezervei Federale, din martie 2023 Aproximativ 95% dintre debitori, careau  inclus banci, uniuni de credit, asociatii de economii si sucursale si agentii ale bancilor straine, aveau active de mai putin de 10 miliarde de dolari, a declarat banca centrala a SUA in raportul sau semestrial de stabilitate financiara.Programul de Finantare la Termen al Bancii, asa cum a fost numit, a avut ca scop abordarea unei crize de lichiditate dupa ce o criza de depozite a dus la prabutirea SVB si Signature Bank si a fortat autoritatile... ...continuare.

Cele mai frumoase mesaje si urari de Sfantul Gheorghe

publicat 2024-04-21 09:15:11 (Money.ro)
Cele mai frumoase mesaje si urari de Sfantul Gheorghe Cele mai frumoase mesaje si urari de Sfantul Gheorghe. Pe 23 aprilie il sarbatorim pe Sfantul Gheorghe, iar o multime de romani poarta numele acestuia. Daca si tu vrei sa transmiti un gand bun celor dragi de Sfantul Gheorghe, dar nu ai inspiratie, exista anumite mesaje si urari din care poti alege. Mai jos iti […]Articolul Cele mai frumoase mesaje si urari de Sfantul Gheorghe apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Franta obliga retailerii sa informeze consumatorii cand dimensiunea produselor a fost micsorata fara reducerea corespunzatoare a preturilor

publicat 2024-04-21 09:00:14 (Money.ro)
Franta obliga retailerii sa informeze consumatorii cand dimensiunea produselor a fost micsorata fara reducerea corespunzatoare a preturilor Shrinkflatia a devenit o problema atat pentru consumatori, cat si pentru guverne, deoarece gospodariile s-au luptat sa faca fata scaderii puterii de cumparare in fata inflatiei ridicate din ultimii ani.Din iulie, comerciantii francezi vor trebui sa afiseze timp de doua luni cand cantitatea produselor alimentare si altor bunuri de consum obisnuite, cum ar fi detergentul, a fost redusa intr-un mod care duce la cresterea pretului unitar, a spus ministerul."Shrinkflatia este o frauda, ii punem... ...continuare.

Tesla a redus preturile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X si Model S, cu 2.000 de dolari

publicat 2024-04-21 09:00:14 (Money.ro)
Producatorul de vehicule electrice al lui Elon Musk a scazut preturile pentru varianta de baza Model Y la 42.990 de dolari, in timp ce variantele cu autonomie si performante mai mari sunt acum la preturi de 47.990 de dolari si, respectiv, 51.490 de dolari, potrivit site-ului sau.Versiunea de baza a Model S costa acum 72.990 USD, iar o alta varianta la 87.990 USD. Varianta de baza Model X costa acum 77.990 USD, iar alta varianta are un pret de 92.900 USD.Tesla America de Nord a mai spus intr-o... ...continuare.

Ai fi dispus sa mori pentru tara ta?

publicat 2024-04-21 09:00:14 (Money.ro)
Ai fi dispus sa mori pentru tara ta? In fata celui mai mare razboi de pe continent european din 1945 incoace, multe tari doresc nu doar sa-si mentina fortele armate, ci sa le si extinda, insa aceasta se dovedeste a fi o sarcina dificila, relateaza The Economist. Fortele armate olandeze numara 49.000 de membri, adica mai putin de o cincime din numarul lor […]Articolul Ai fi dispus sa mori pentru tara ta? apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Meseriile pentru care Marea Britanie a pus restrictii. Schimbari pentru romanii care lucreaza acolo

publicat 2024-04-21 07:15:12 (Money.ro)
Meseriile pentru care Marea Britanie a pus restrictii. Schimbari pentru romanii care lucreaza acolo Marea Britanie a introdus restrictii privind anumite industrii cheie, cauzand schimbari majore pentru lucratorii romani. Una dintre masurile controversate este impunerea unei interdictii de viza pentru tinerii care doresc sa lucreze in baruri si spitale, stabilind un venit minim anual de cel putin 38.700 de lire sterline. Aceasta schimbare brusca a regulilor de imigratie a […]Articolul Meseriile pentru care Marea Britanie a pus restrictii. Schimbari pentru romanii care lucreaza acolo... ...continuare.

Compania gigant care face investitii record in Romania. Se vor deschide 35 de magazine

publicat 2024-04-21 06:45:14 (Money.ro)
Compania gigant care face investitii record in Romania. Se vor deschide 35 de magazine Lagardere Travel Retail, o companie gigant, a decis sa faca investitii semnificative in Romania, cu o crestere notabila a bugetului alocat. Cu investitii de peste 11 milioane de euro in 2024, de cinci ori mai mult decat in anul precedent, aceasta demonstreaza un angajament puternic fata de piata locala. Cu o prezenta de aproape 30 […]Articolul Compania gigant care face investitii record in Romania. Se vor deschide 35 de magazine apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Simona Halep nu participa la turneul de la Madrid, desi a primit un wild card. „Inca nu s-a recuperat”

publicat 2024-04-21 03:00:30 (Money.ro)
Simona Halep nu participa la turneul de la Madrid, desi a primit un wild card. „Inca nu s-a recuperat” Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild card din partea organizatorilor, informeaza Marca.Articolul Simona Halep nu participa la turneul de la Madrid, desi a primit un wild card. „Inca nu s-a recuperat” apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Congresul SUA a aprobat ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Rusia ameninta

publicat 2024-04-21 03:00:29 (Money.ro)
Congresul SUA a aprobat ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Rusia ameninta Gura uriasa de oxigen pentru Ucraina in contextul razboiului contra Rusiei: sambata, Camera Reprezentantilor din Congresul SUA a votat pentru ajutorul militar in valoare de aproape 61 de miliarde de dolari. SUA a aprobat ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Zelenski: "Va salva mii de vieti" In aceasta seara, la Washington, Camera […]Articolul Congresul SUA a aprobat ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Rusia ameninta apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Gigi Becali, replica imediata dupa atacurile lui Dan Sucu: "Cum sa castige daca nu a ajuns la poarta noastra?"

publicat 2024-04-21 00:15:10 (Money.ro)
Gigi Becali, replica imediata dupa atacurile lui Dan Sucu: Cum sa castige daca nu a ajuns la poarta noastra? Gigi Becali a avut o replica imediata dupa atacurile lui Dan Sucu la adresa arbitrajului. Dan Sucu a spus ca a fost un arbitraj ostil pentru Rapid din partea lui Marcel Birsan. Dan Sucu a mai spus ca, pentru el, Rapid a castigat derby-ul. Giulestenii au acuzat ca golul marcat de Hasani nu trebuia sa […]Articolul Gigi Becali, replica imediata dupa atacurile lui Dan Sucu: "Cum sa castige daca nu a ajuns la poarta noastra?" apare prima data in Money.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.