EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Curs valutar BNR, 28 februarie 2024. Euro, in crestere

publicat 2024-02-28 14:15:14 (Money.ro)
Curs valutar BNR, 28 februarie 2024. Euro, in crestere Banca Nationala a Romaniei a anuntat miercuri, 28 februarie 2024, un curs de referinta de 4,9700 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9686 lei inregistrat marti. Dolarul a ajuns la 4,5955 lei, de la un curs de 4,5785 lei.Articolul Curs valutar BNR, 28 februarie 2024. Euro, in crestere apare prima data in Money. ...continuare.

Cetatea Soimos, restaurata din surse bugetare

publicat 2024-02-28 14:15:14 (Money.ro)
Cetatea Soimos, restaurata din surse bugetare Cetatea Soimos va fi restaurata! Cetatea Soimos din Lipova, judetul Arad va fi reparata si restaurata cu finantare de la bugetul Romaniei, transmite Rador. Este vorba despre un proces complex care va fi supravegheat de catre specialisti de la protectia monumentelor. Primarul Florin Pera a prezentat situatia monumentului dupa ce recent s-a daramat unul dintre […]Articolul Cetatea Soimos, restaurata din surse bugetare apare prima data in Money. ...continuare.

Imagini din penthouse-ul plin cu oglinzi al lui Ruby, cu doua etaje si terasa pe al treilea! "De acesta data fac petrecere de casa noua!"

publicat 2024-02-28 12:30:16 (Money.ro)
Imagini din penthouse-ul plin cu oglinzi al lui Ruby, cu doua etaje si terasa pe al treilea! De acesta data fac petrecere de casa noua!  Ruby, alias Ana Claudia Grigore inagureaza "casa cu oglinzi". La mai bine de patru ani de cand a gasit locuinta sa potrivita, un superb penthouse situat la ultimele doua etaje ale unui bloc gigant din estul Capitalei, in sfarsit, artista a ajuns la etapa in care poate spune  ca, in sfarsit, e acasa. "Vreau sa […]Articolul Imagini din penthouse-ul plin cu oglinzi al lui Ruby, cu doua etaje si terasa pe al treilea! "De acesta data fac petrecere de casa noua!" apare prima data in Money. ...continuare.

Vanzarile de petrol rusesc catre India, afectate. De ce

publicat 2024-02-28 12:30:16 (Money.ro)
Vanzarile de petrol rusesc sunt afectate! Noile sanctiuni americane impotriva Moscovei ameninta sa afecteze vanzarile de petrol rusesc catre India, cel mai mare cumparator de titei rusesc transportat pe mare, si sa ingreuneze eforturile rafinariilor de stat indiene de a asigura acorduri anuale de aprovizionare, au declarat pentru agentia Reuters trei surse din industrie familiarizate […]Articolul Vanzarile de petrol rusesc catre India, afectate. De ce apare prima data in Money. ...continuare.

Evolutia economica in Europa Centrala, in zodia optimismului

publicat 2024-02-28 11:45:10 (Money.ro)
Evolutia economica in Europa Centrala, in zodia optimismului Optimismul cu privire la evolutia economica in Europa Centrala este in crestere, conform celui mai recent studiu Deloitte Central Europe Private Equity (PE) Confidence Survey, procentul respondentilor care se asteapta la o imbunatatire a climatului economic general crescand la 42% de la 15%, in vara anului 2023. Un semnal pozitiv este si reducerea la jumatate […]Articolul Evolutia economica in Europa Centrala, in zodia optimismului apare prima data in Money. ...continuare.

Sindicatul Lucratorilor Postali respinge acordul anuntat de conducerea Postei Romane: Valentin Stefan nu are mandat din partea CA pentru un astfel de document / Sindicatul National Posta si Curierat nu are reprezentativitate si nu poate negocia colectiv

publicat 2024-02-28 11:00:30 (Money.ro)
Sindicatul Lucratorilor Postali respinge acordul anuntat de conducerea Postei Romane: Valentin Stefan nu are mandat din partea CA pentru un astfel de document / Sindicatul National Posta si Curierat nu are reprezentativitate si nu poate negocia colectiv Reprezentantii Blocului National Sindical (BNS) au anuntat ca Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania considera acest acord incheiat cu Sindicatul National Posta Curierat "netemeinic, nelegal si abuziv" din mai multe motive."Valentin Stefan nu are mandat din partea Consiliului de Administratie pentru un astfel de document. Trebuie sa stiti ca n-a fost in stare sa isi prezinte mandatul pentru negocierea contratului colectiv, la cererea SLPR. Acel document care a fost transmis angajatilor... ...continuare.

La aniversarea de 25 de ani, Bursele JTI pentru jurnalisti trimite 10 ziaristi in vizita de lucru la Bruxelles

publicat 2024-02-28 11:00:25 (Money.ro)
La aniversarea de 25 de ani, Bursele JTI pentru jurnalisti trimite 10 ziaristi in vizita de lucru la Bruxelles BUCURESTI, 28 februarie 2023. Programul Bursele JTI pentru jurnalisti implineste anul acesta 25 de ani de activitate continua, avand ca rezultat peste 250 de ziaristi care au participat la stagii de pregatire si la vizite de lucru la Bruxelles, in scopul dobandirii de expertiza profesionala in problematica europeana. De-a lungul unui sfert de veac, Bursele […]Articolul La aniversarea de 25 de ani, Bursele JTI pentru jurnalisti trimite 10 ziaristi in vizita de lucru la Bruxelles apare... ...continuare.

Romania economiseste prin comasarea alegerilor. Cat

publicat 2024-02-28 10:45:19 (Money.ro)
Romania economiseste prin comasarea alegerilor. Cat Romania economiseste! Suma de doua miliarde de lei este economisita prin comasarea alegerilor, iar orice tip de economie care apare este binevenita, a anuntat ministrul Finantelor, Marcel Bolos. "In bugetul de stat am avut bugetat 3,8 miliarde de lei, aproape 4 miliarde de lei. Deci, comasarea aduce intr-adevar aceasta economie la buget (doua miliarde de […]Articolul Romania economiseste prin comasarea alegerilor. Cat apare prima data in Money. ...continuare.

Google plateste mai multe site-uri pentru a folosi instrumente de publicare a continutului bazate pe AI

publicat 2024-02-28 09:00:10 (Money.ro)
Google plateste mai multe site-uri pentru a folosi instrumente de publicare a continutului bazate pe AI Parteneriatele, conform Adweek, fac parte din cadrul Google News Initiative, un program vechi de sase ani prin care gigantul finanteaza proiecte de educatie media, instrumente de verificare a faptelor si alte resurse pentru redactii.Instrumentul in cauza, aflat in stadiu beta, poate fi folosit pentru a publica rapid rezumate ale unor articole preluate de pe alte site-uri.Rezumarea articolelor si a documentelor este una dintre functiile la care AI-ul, in stadiul actual, se pricepe cel mai... ...continuare.

Principalii indicatori economici si bugetari vor fi analizati la evenimentul News.ro "Perspectivele macroeconomice si fiscale ale Romaniei pe 2024" de economisti, reprezentanti ai Guvernului si ai mediului de business

publicat 2024-02-28 09:00:09 (Money.ro)
Principalii indicatori economici si bugetari vor fi analizati la evenimentul News.ro Perspectivele macroeconomice si fiscale ale Romaniei pe 2024 de economisti, reprezentanti ai Guvernului si ai mediului de business In prima parte a evenimentului, consacrata temelor macroeconomice, vor lua cuvantul:DANIEL DAIANU - Presedintele Consiliului Fiscal CIPRIAN DASCALU - Economist Sef, Banca Comerciala Romana FLORIAN LIBOCOR - Economist Sef, BRD Groupe Société Générale IONUT DUMITRU - Economist Sef, Raiffeisen Bank IONUT LIANU - CFA, Ofiter Sef Management Active si Pasive, CEC Bank ADRIAN CACIU - Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene FLORIN SPATARU - Consilier de Stat, Cancelaria Prim-Ministrului, fost... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.